blu3 Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Dragi colegi, M-am apucat sa desfac si sa curat masina - am dat jos bena, curatat sasiu, schimbat frane fata-spate, amortizoare, pivoti...samd samd. ..si am ajuns la schimbat uleiurile. Dupa ca am desfacut diferentialul spate, curatat, verificat, l-am pus la loc si l-am umplut. Ca sa se goleasca in vero 2 zile singurel. Trebuie sa schimb simeringul dinspre cardan si sunt la a 3-a varianta deja. Are cineva dimensiunile pentru acesti simering si un loc de un il pot cumpara. Am gasit o varianta dar ~300 de lei pt un simering mi se pare cam mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Re: Dimensiune simering diferential spate Ford Ranger Daca simeringul este OEM, ia-l fara discutii ! Eu, unul, asa stiu : tot ce se cheama garnituri, simeringuri si alte cauciuri cu rol de etansare le iau doar pe original si nu ma doare capul ! Daca tu vrei sa-l iei "ieftin si bun", e alegerea ta, la fel cum tot alegerea ta va fi cand va trebui sa-l schimbi mai devreme decat iti doreai.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blu3 Postat Octombrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: Dimensiune simering diferential spate Ford Ranger Am gasit pana la urma - tot original - la 150 lei Astept sa imi ajunga si dupa ce ii verific dimensiunile postez si aici codul ca sa ramana pentru poster*ior*itate. Din ce am vazut nu prea e activitate pe sectiunea asta de forum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Re: Dimensiune simering diferential spate Ford Ranger Adica... nu prea sunt probleme. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate