cornel-cdn Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 (editat) Bună seara astăzi am împlinit vârsta de 39 de ani și pe aceasta cale țin sa Mulțumesc întregii echipe care m-au felicitat.Dacă tot este ziua mea de naștere m am gândit sa îmi fac un mic cadou:adică duminica mi am achiziționat un Suzuki grand vitara 2004 benzina 1.6 în 2 usi din uk profitând de faptul ca muncesc aici în uk. Mașina e foarte mișto aproape impecabila are 90000 de mile adică bănuiesc ca știți undeva la 150000 km. Intrebare:Dk știe cineva care este taxa în românia ptr.înscriere? Mulțumesc Editat Octombrie 4, 2016 de cornel-cdn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cornel-cdn Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Re: Am nevoie de un sfat Salut sper sa fi făcut o alegere buna am achiziționat un Grand vitara 2004 în 2 uși benzina.Mașina e impecabila cumpărată de la un englez pur și e ok.Acum problema este cu ce anvelope sa o incalt. AT sau MT de la MT as dori Intesa turbo sahara exclus profile dure:Simex Dakar etc.Menționez ca doar ptr.vânătoare și câte un drum la munte. Mulțumesc aștept păreri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate