CATALINMUNTE Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Salut ma numesc Catalin Munteanu si am 39 ani. De ceva vreme am devenit posesorul unui Aro 244 cu motor de Brasov. Masina am cumparat-o pentru a cara cu ea niste boilere solare dar si pentru ca sunt posesorul unui teren in Satic Arges, unde in primavara doresc sa ma apuc de constructia unei case. Masina nu este intr-o stare foarte buna dar sigur o sa ajunga. Posesor GWM Hover Cuv Motorizare Mitsubishi 4 cilindrii in linie, SOHC, 16supape Combustibil Benzina fara plumb minCO93 Capacitate cilindrica [cmc] 2351 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CATALINMUNTE Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Salut. Bine v-am gasit. Mai pun doua poze cu masina. Posesor GWM Hover Cuv Motorizare Mitsubishi 4 cilindrii in linie, SOHC, 16supape Combustibil Benzina fara plumb minCO93 Capacitate cilindrica [cmc] 2351 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate