Gabriel d Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 [ATTACH=CONFIG]270215[/ATTACH Va salut. Vreau si eu sa fac unghiul de cadere al rotilor, care este unul pozitiv dupa cum se poate observa si in poze. Am citit intr-un topic mai vechi, care este si inchis, ca se regleaza prin adaugarea unor distantiere intre axul bratului superior si prinderea de pe sasiu. As dori sa aflu, de unde pot lua acele distantiere si cum arata ele ? Daca e vorba de marimi sau sunt universale. In caz ca am inteles ceva gresit, va rog sa ma corectati. You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Salut. La tine stau in V din cate vad. La mine stateau invers pt ca am ridicat-o din barile de torsiune prea mult, eu am scos distantierele in prima faza si dupa am mai coborat-o putin si stau ok. La tine ori adaugi o tablita doua ori o mai ridici putin si se rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Am mai ridicat-o aproximativ 3,5 cm si tot nu s-a rezolvat. Tin sa precizez cavinainte tot asa stateau. A mea e si cu sistem de inaltare de fabrica si habar nu am care ii limita ei, ca pana la limita nu le-am stransnpt ca dupa aceea sta ridicata de fata si nu-mi place. As vrea sa stiu care e treaba cu distantierele, le fac din tabla cum ati spus sau se gasesc ceva de cumparat ? Unde se adauga ? Da, stau in V, nu e pozitiv ? You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Daca suspensia este ca si la Pajero Sport, cred ca trebuie sa scoti distantiere dintre bratul superior si sasiu (vezi la pagina 33A-5 din pdf-ul atasat, care se refera la Pajero Sport).33a.pdf Editat Octombrie 14, 2016 de 219CXR 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Da, tot asa pare sa fie suspensia. Am vazut despre ce este vorba. Multumesc. O sa dau o roata jos, sa vad exact ce-i acolo. You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Ca sa te uiti nu mai da roata jos ca o dai degeaba. Deschide capota si uitate la prinderea bratului superior, si vezi ca intre axul acela cu 2 suruburi mari, gasesti niste tablite subtirele. Da bine cu peria de sarma acolo intre axul bratului si suportul de pe sasiu. O sa le vezi daca nu a umblat nimeni acolo. Una e mai subtirica, cealalta mai groasa. Tu ca sa faci rotile sa stea drept, trebuie sa mai adaugi ceva acolo. Poti sa faci si tu niste tablite asemanatoare ca nu e greu... Deci, trebuie sa adaugi, ca sa tragi bratul spre interior ca sa se indrepte roata. Inteles ? Asa arata: https://sc01.alicdn.com/kf/HT1nsBKFPBaXXagOFbXp/220093049/HT1nsBKFPBaXXagOFbXp.jpg PS: Trebuie sa desfaci barile de torsiune de tot, altfel o sa te chinui sa distantezi bratul sa poti scoate/adauga placutele ! E de lucru acolo... Editat Octombrie 15, 2016 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Am dat roata, ca sa vad exact ce-i acolo si sa fie lumina. E una singura la mine si da, trebuie adaugata, bratul sa se indeparteze de prinderea de pe sasiu si sa traga roata catre interior. Daca o scot, o sa stea si mai tare in V. Din cate am vazut, sunt pe dimensiuni de 1 sau 2 mm si poate gasesc de cumparat. Trebuie multa tabla acolo si poate nici nu tine. O sa vad... As cauta pe la piese auto sau la dezmembrari, ca sa nu ma complic eiurea. Editat Octombrie 15, 2016 de Gabriel d You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Despre asta e vorba. You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Ca sa te uiti nu mai da roata jos ca o dai degeaba. Deschide capota si uitate la prinderea bratului superior, si vezi ca intre axul acela cu 2 suruburi mari, gasesti niste tablite subtirele. Da bine cu peria de sarma acolo intre axul bratului si suportul de pe sasiu. O sa le vezi daca nu a umblat nimeni acolo. Una e mai subtirica, cealalta mai groasa. Tu ca sa faci rotile sa stea drept, trebuie sa mai adaugi ceva acolo. Poti sa faci si tu niste tablite asemanatoare ca nu e greu... Deci, trebuie sa adaugi, ca sa tragi bratul spre interior ca sa se indrepte roata. Inteles ? Asa arata: https://sc01.alicdn.com/kf/HT1nsBKFPBaXXagOFbXp/220093049/HT1nsBKFPBaXXagOFbXp.jpg Ul PS: Trebuie sa desfaci barile de torsiune de tot, altfel o sa te chinui sa distantezi bratul sa poti scoate/adauga placutele ! E de lucru acolo... Ulterior am vazut link-ul. Da, alea sunt. Multumesc pentru raspuns, ca la treaba cu barele de torsiune nu m-am gandit. You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Este presiune mare pe brat, il trage bara de torsiune si daca nu o slabesti, te vei necaji tare mult... Pana sa faci rost de alte "shim plates" poti face o incercare cu niste saibe mai zdravene, sa sti daca merita efortul sa cumperi alte placute sau sa manufacturezi tu unele... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Da, e si asta o treaba. Adevarul e ca daca ma apuc cu taicameo sa facem, le facem ca cele de fabrica, dar ma gandeam daca sa merite efortul sau nu, ca na...trebuie sa le faci sa fie egale ca dimensiune, sa nu fie nici prea groase, nici prea subtiri. Si asta tot la ochi, ca nu pot sti cat sa le fac de groase..., doar la ochi. Numa daca masor unghiul cel de la rotile din spate si il fac dupa ala. Bratele superioare au fost schimbate mai mult ca sigurbde englez, deoarece au culoare diferite de cele inferioare. Sigur de la asta a aparut " buba " You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Daca zici ca englezu a umblat acolo de curand si ai numa o tabla, e posibil ca acolo sa fie baiul. Eu stiu ca sunt 2 table de grosimi diferite. Daca una lipseste, roata e stramba... Zic si eu... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) E una singura, ca m-am uitat astazi. Am pozele la taicameo pe telefon, ca la al meu nu pot modifica rezolutia si nu ma lasa sa incarc poze. Sigur a umblat, ca bratele au culori diferite. Unu e negru mai sters si unu parca ii nou. Sigur a schimbat pivotul sau bucsele cu totul. A luat brat cu totul, sa nu se complice omu' si la instalare, nu au mai pus distantierele. L-am dus de 2 ori sa faca cadere si ei faceau geometria si ziceau ca rotile stau bine, asta dupa ce subliniam ca vreau caderea si nu altceva. Da daca nu stii... You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2016 (editat) Re: Corectare unghi cadere (Unghi cadere roti pozitiv) Editat Octombrie 16, 2016 de Gabriel d You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate