blondan2007 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Buna seara detin un discovery 1 motor 2.5 tdi si am dat jos capacul de la distributie ca sa schimb simeringul de la palier si am realizat ca era plin de ulei la cureaua de distributie e normal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) Re: distributie Ai semeringul de la palier dus...citeste cartea si vezi dimensiunile sau cumperi de la land atelier cu tot kitul de la capac...garnituri si alte alea..nu e scump oricum. Dar nu poti lasa asa ca compromiti kitul de distributie.Un kit complet cuprinde si acest semering si cel din capac si garnitura de la capac. Editat Octombrie 8, 2016 de Astral COMPLET.......nu compleCt ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Octombrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Re: distributie Ce nu inteleg eu este semeringul de la fulie si mai are unu si in spatele pinionului de la distributie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 (editat) Re: distributie http://enginepartsdiagram.com/1995-land-rover-defender-timing-belt-rear-cover-gears-300tdi-engine/ Ti-am zis cel mai bine sa descarci un pdf inainte. descarca si manualul tehnic de reparatie si ai mai multe informatii..apoi netul este plin de astfel de poze/pdf unde explica ce si cum sunt componentele desfasurate . Din ce imi aduc aminte sunt 3 semeringuri si un oring.garnitura de la capac, rolele si cureaua. Editat Octombrie 9, 2016 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate