Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suport in alegerea unei masini.

mackie

Postări Recomandate

Este vb de o prietena care acum si-a luat carnetu. (experienta 0)

masinile in cauza sunt:

Freelander 1 din 2005

Wrengler din 2004-2005

cherooky din 2004

Nissan Quascai (cred ca asa se scrie) aproape nou.

masina va fi folosita in oras mai mult, ( cel putin acuma la inceput :) )

cel mai mult ma intereseaza fiabilitatea.

mersi pt ajutor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: suport in alegerea unei masini.

Din ce stiu eu:

Freelander 1 il injura multi pentru fiabilitate

Wrangler ii va zdruncina creierii (un mic tractoras de fitze in oras da extrem de capabil in off road)

Cherokee cred ca e cea mai buna alegere (acum depinde de motor)

Qashqai e inghesuit si mai mic decat Fordul Focus la interior. De fapt Nissan nici nu-l vinde ca 4x4 ci ca autoturism

Parerea mea

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

RAV4, sau sa mai astepte un pic ca apare UrbanCruiser-ul. Sau sa mai astepte pana la anul in toamna ca iese modelul nou de LC 120. Sau sa nu mai astepte nimic si sa-si ia un LandCruiser 200 V8, ca sa-si faca experienta din start asa cum trebuie!

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Eu ii recomand un ARO. Serios, in orice SUV ar fi, nu atrage mai multe priviri decat cate atrage o gagica la stop, intr-un ARO zgomotos care la relanti parca sta in 3000 de ture :grin: Plus ca nu tre sa mai mearga la sala, face un brat.... :ha:

Glumesc. Eu sunt de acord cu Miron, un RAV 4 pt fete mi se pare cel mai finutz. Sau din lista ta (tot parere de fata), din punct de vedere pur estetic, as opta pt Freelander.

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu

RAV4, sau sa mai astepte un pic ca apare UrbanCruiser-ul. Sau sa mai astepte pana la anul in toamna ca iese modelul nou de LC 120. Sau sa nu mai astepte nimic si sa-si ia un LandCruiser 200 V8, ca sa-si faca experienta din start asa cum trebuie!

Buna ideea, dar suma la care se poate intinde e cam 15.000. plus taxe.

Si in familie mai au un RAV4 deja.

NU cred ca vor colectie de Toyote :grin:

Link spre comentariu

toyota face legea....m-am convins...eu am nissan :P :uameni numai vreau nissan niciodata

Poate ai nimerit tu un ni$$an in loc de nissan. Deschide un topic (numai daca vrei) si povesteste-ne cu ce te-a suparat in halul asta. Cu siguranta exista o explicatie ... :p

Sa ne vedem cu bine

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Eu am avut un Merc ML nou, si nu mai vreau niciodata. Asta nu inseamna ca nu era o masina buna, pur si simplu am cumparat in necunostinta de cauza. (pe vremea aia nu se faceau drive-teste, am asteptat 9 luni pana la livrare, etc.). Am mers 5 luni cu el si l-am vandut.

Link spre comentariu

daca aiba si-a luat permisul eu i-as recomanda o grand vitara in 3 usi - evental cabrio:

http://www.valuemd.com/attachments/auc-medical-school-classifieds/5920d1181504538-2004-suzuki-grand-vitara-convertible-2-door-img_0833.jpg

nu sint nici scumpe, sint mai rare in romania. sau, evident, un LC90.

cu putina sansa gaseste un 105 la bani buni, caz in care ne vor curge balele dupa ea... :t1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

PAI CU CE M-A SUPARAT NISSANUL??/

de pe data de 3 ianuarie am avut numai probleme....cu motorul

pe 3 ianuarie a crapat o biela la 130 la ora a inceput sa bata.....pe 7 am fost la badsi ca era in garantie mi-au facut motorul ....am plecat cu ea in germania iar pa autobahn mi s-a aprins becul la ulei ....am adus-o la badsi din nou dupa ce a trecut de rar (ca nu merita litere mari) fara probleme ,si mecanicii au inceput sa ma prosteasca pe fata ca nu are nimik ,ca asa sint masinile astea si alte prostii de genul asta. dupa indelungi parlamentari au acceptat sa o verifice pe banii mei. a urmat fireste alt motor.

primul motor a avut probleme la 79.000

al doi-lea la 8.000

acum am 12.000 cu al 3-lea...asta merge bine dupa ce am avut si cu asta emotii si am mai cheltuit cu el aprox 6.000 lei dupa ce l-am scos pe semnatura de la badsi precum ca pierd garantia (mai aveam o luna)

toata tarasenia a durat pina la 15 septembrie

asa ca intelegeti toata supararea....

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

De modelul asta esti nemultumit, nu?

http://www.reviewcentre.com/reviews100692.html Uite si altii care il lauda sau il injura. Pararile sunt impartite.

Din pacate (pentru tine) ai nimerit un ni$$an. Am impresia ca e modelul care intra in categoria ''consumabile''. Nu se mai fac masini ca alta data ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare