worldscape Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! In 2017 se tine din nou si chiar cu mai multe masini :al http://www.superkarpata.com/de/aktuelles/neu-max-teilnehmerzahl-und-teilnehmerliste ... si sa speram ca o sa solicite din timp toate hartiile ... sau nu. Sunt curios pana la anul daca se va putea afla de undeva daca si-au achitat amenda sau au anulat-o.... in prima varianta este f posibil sa sa agite sa-ti obtina acordurile din timp, in a 2 varianta daca le-a mers, este posibil sa repete figura partial ... senzatia mea (si nu numai) este ca ne trateaza ca pe estul salbatic unde este posibil orice... cativa ani la rand li s-a propus de mai multe cluburi offroad sa isi faca concursul in legalitate si sistematic au facut pe desteptii si au refuzat .... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Eu fac un pariu cu voi ca 100 % nu vor mai organiza vreodata in Bihor vreun concurs fara sa solicite din timp toate avizele si aprobarile necesare conform legilor romanesti in vigoare. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Da in Bihor pe ce zone au umblat? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Eu fac un pariu cu voi ca 100 % nu vor mai organiza vreodata in Bihor vreun concurs fara sa solicite din timp toate avizele si aprobarile necesare conform legilor romanesti in vigoare. :h5 Si eu fac pariu ca le vor obtine si nu-i va deranja nimeni ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 (editat) Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Discutiile astea sunt de ani de zile. Nu s-a schimbat nimic si nici nu se va schimba nimic ...vreodata! Nu stiu de ce latram aici cu tutele la luna si de ce stam sa scuipam capra din curtea vecinului ...ca e a naibii cel putin asa de putreda cat a noastra. Adicatelea pana la urma voi vreti sa-mi spuneti ca noi facem "offroad ecologic" si asta fac altfel de offroad? Hai sa fim seriosi ...Nu ati trecut niciodata prin apa? Nu ati traversat niciodata o rezervatie? Nu ati facut focul niciodata in padure? Pe bune? Cu tot cacatul asta dat si pe partea cealalta pana la urma ...nu ne facem decat tot noua rau ...adica suntem un fel de lupi paznici la oi care din cand in cand mai luam la frigare cate o mioara. Pana una alta, eu personal ma rezum in a face un offroad de bun simt, adica respectand propietatile, chiar daca propietarii terenurilor nu ne respecta pe noi (nu exista drumuri de servitute), adica pana la urma e usor legal - nelegal ...ala e. LE ...a se vedea "sindromul vanatorului" ...care iubeste animalele dar din cand in cand mai ucide cate o jivina. :grin: Editat Noiembrie 18, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Nu, Ioane, treaba asta eu as vrea s-o vad intr-un singur fel : gestionata de autoritati conform legislatiei in vigoare (si cu care legislatie sunt f***** restul celor care au 4x4 ....), dar mai ales popularizata la TV si sa capete notorietatea, cel putin pe jumatate, a celebrei defuncte Camel Trophy pentru ca daca tot nu mai exista nicaieri in UE acces liber in paduri si daca muistii astia organizeaza pe teritoriul tarii astea nefericite, macar sa profitam intr-un fel de acest concurs unic in UE. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Astrale, poti spera vreodata ca vei profita ca natie de asa ceva cand lucrurile se vor desfasura intre granitele unei tari unde moralitatea autoritatilor nu lasa de dorit. In contextul actual stim cu totii cam care sunt datele problemei. Nu intotdeauna ce vrem ajungem sa avem. Si mai grav decat atat ceea ce ne dorim sa aiba altii ...vom ajunge sa avem chiar noi la un moment dat. Camel Trophy, Superkarpata sau cum dracu s-o numi in viitor va exista atata timp cat legile vor fi aceleasi si cei care aplica legile sunt tot aia. In momentul in care acesti domni de la Superkarpata nu vor mai veni in Romania, pentru ca nu mai pot, atunci noi toti o sa spunem adio la unele chestii si o sa ne tinem utilajele in garaj si o sa le mangaiem ca pe zambilica. Te asigur ca nu e decat o chestiune de timp pana acest subterfugiu al legalitatii isi va inchide portitele si ptr noi, toti ceilalti. Si asta nu ptr ca se intampla Karpata, asta ptr ca acolosea in padure noi cei cu 4x4 incurcam multe "afaceri". Nu ne va salva nici campionatul de offroad si nici alta "legala ilegala". Amenzile "monstruoase" si fara precedent date celor de la Karpata, pe care multi dintre noi le consideram intr-un fel sau altul justificate, sunt doar un preambul la ceea ce ne asteapta pe toti. E posibil sa ma insel, sa dea domnul ... dar ma indoiesc... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Da in Bihor pe ce zone au umblat? http://i632.photobucket.com/albums/uu44/mexx20_ro/Screenshot_2016-11-19-02-05-56_zpszeabk1wp.png Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 (editat) Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Eu sunt putin ingrijorat ca s-a luat atitudine impotriva lor. Daca maine se va lua si impotriva noastra? Nu mai bine lasam lucrurile asa cum sunt ? Stiti cum se spune , mai bine sa nu mai tulburam apele si sa ne bucuram de ce avem. Iar daca mai vin si altii sa ii lasam si pe ei ca doar nu or duce noroiul din padure. Daca e sa ne luam dupa ecologisti , azi maine ar trebui sa nu mai folosim motoare cu combustibil fosil. Toti ecologistii astia sunt pana la urma falsi intr-o anumita masura. De ce sa ma apese pe mine cu TAXE TAXE doar pentru faptul ca traiesc in EU? Cand in Pakistan , Mongolia , etc sau alte parti nu exista conceptul de norme de poluare . Oare pamantul nu e rotund? Aerul nu circula ? Au gasit niste vaci (cetatenii SUA sau europeni) si amu dau pe ele si le mulg. Editat Noiembrie 19, 2016 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Daca maine se va lua si impotriva noastra? Nu mai bine lasam lucrurile asa cum sunt ? Stiti cum se spune , mai bine sa nu mai tulburam apele si sa ne bucuram de ce avem. Iar daca mai vin si altii sa ii lasam si pe ei ca doar nu or duce noroiul din padure. Super, hai sa ramanem in suc propriu toata viata. Ce mai conteaza daca sunt zone protejate sau nu. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Cam da... titul se refera la arii protejate. Cand va fi totul protejat,atunci accesul va fi clar restrictionat....portite pentru iubitori se vor gasi mereu... Indiferent ca sunt concursuri-fras,cnor,acr sau cum se vor numi, remarcari trasee turistice, monitorizari pt animale,flora-fauna,explorari geo ... portite vor fi,dar pentru cei ce sunt pasionati ,interesati si vor ajuta ( de obicei ca voluntari) intr-un mediu organizat cluburi montane,salvamont,speo,ONG ce administreaza ariile protejate,parteneriate ISU....intelegeti voi ce spun. Adica calitatea omuletilor ce intra, calca, trec prin rau va fi putin triata,.....comparand si cu vanatorii....toti apreciaza o vanatoare bine organizata,legala.....nimeni ilegalisii aia infractori. nu dau definitia ca iese si asta la cautari cu gogu... restul, aia ce se vor haiduci, vor fi invitati sa se mute in mongolia si pakistan fara norme in acest sens....simplu si spun eu normal.Vrem reguli dar nu pentru noi....ca noi ,in tinerete....lumea se schimba,daca vrem ca acum 20 ani,haiducie vira ancora in mongolia,nepal si pakistan.....vrem modernism si viata buna,la fel, vira ancora in Elvetia,sa vezi acolo posibilitati de offroad si interziceri...pe urma poate ne mutumim cu conditiile noastre de care ne batem joc in semilibertatea noastra idioata.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Cred ca titlul corect al acestui topic ar fi ,,Dezastrul din Ariile protejate din Romania,, Pentru ca nu SuperKarpata Trophy este principalul distrugator ci chiar unii dintre cetatenii acestei tari in special cei care defriseaza ilegal sau vaneaza ilegal. Editat Noiembrie 21, 2016 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Cam da... titul se refera la arii protejate. Cand va fi totul protejat,atunci accesul va fi clar restrictionat....portite pentru iubitori se vor gasi mereu... "Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, la Digi24, ca Romania nu are autostrazi din cauza ineficientei cheltuirii banilor, dar si pentru ca sunt prea multe zone protejate, aproximativ 25% din suprafata tarii, ceea ce blocheaza dezvoltarea infrastructurii, relateaza News.ro" sursa : http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-21425420-vasile-dincu-cauza-lipsei-autostrazi-este-numarul-mare-arii-protejate-care-blocheaza-dezvoltarea.htm In concluzie, daca si pe "mai marii" ii incurca in dezvoltarea tarii, ce sa vai vrem noi?? Editat Noiembrie 21, 2016 de Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Berceanu dadea pe relief ca foarte dificil la noi fata de altii si e greu de construit, Basescu zicea ca nu mai merita contruirea de autostrazi pentru ca turismul se face cu avionul, Bechtel zicea ca nu poate construi din cauza prea multor descarcari arheologice, boul asta vine cu alta gogorita din putul gandirii..... Si mai are si tupeul sa zica "ineficienta cheltuirii banilor" cand toata lumea stie ca de fapt e vorba de eficienta subtilizarii lor ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Nu asta este problema.Problema sunt oamenii ce nu-si asuma....si proiectele proaste, pe genunchi si cu constructori idioti ce cauta DOAR profit.... Noi avem INCA fauna.ursi,caprioare chestii animale.... altii in vest daca au 5 ursi in trei rezervatii sunt jmecheri si ii roaga sa se babardeasca.... legislatia este idioata.si conducatorii care vor -si reusesc- sa asfalteze zone gen platoul Bucegi ,rezervatie....si pe urma nu sunt in stare sa ia bani pe taxa de acces,curatenie si sa amendeze bivolii ca arunca pe jos....mana cereasca pentru bugetul local ar fi 15 angajati de we care dau amenzi si verifica biletele la masini....la fel si monitorizarea celor ce marg pe jos si arunca gunoaiele unde la pica....dupa 3-4 ani sigur tugulanul ar fi mai grijuliu... autostrada ce trece prin zona protejata are alte norme, normale si de un minim bun simt in realizare-coluare speciale pentru animale de traversare,multe si mari,garduri la fel de sigure.....chestii care inghit bani ,ar tebui urmarite si monitorizate si unanim acceptate si asumate ........sau asumate ca zone cu restrictie clara si PLM, nu trece autostrada prin mijlocul Retezatului sau nu stiu carei zone cu acces limitat,dam banii nostri,ai faierilor sa ocoleasca ,si sa putem ridica niste sate si zone limitofe ce mor incet nu sa scurtam prin parcurile nationale ..... Astea-s gogosi pt fraieri,sau politica proasta ca de obicei.... Dar deja am deraiat de la topic... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Cel mai bine ar fi sa se legalizeze prostitutia. Asta e salvarea! Adica tot tugulanul ar putea sa futa limba romana liber fara sa fie nevoit sa o ia cu cununie dupa aia! :grin: Nu iti cere nimeni sa fi perfect. Dar da-o ma in plm ca ma ustura ochii deja...de zici ca toata viata am tocat la ceapa! :ha: Si ontopic ...ar putea chiar sa le multumim astora de la Karpatacumplmlezice... promoveaza scuturismul! Cum, nu stiti ce e?? Te pisi, o scuturi si pleci! :ha: Acest post este o satira. Limba romana din pacate e prea saraca ptr. a defini exact aceasta stare de fapt. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Sa imi iertati exprimarea, dar o mare parte din ecologism la noi face parte din procesul natural de pizdificare a natiunii, care acopera de fapt ditamai jaful. Nu ai voie sa mergi cu masina, cu motor, ba uneori nici macar pe jos in afara traseelor permise pentru ca, chipurile, sa nu deranjezi locul de cuib al mierlei de apa (cred ca se mai stie), dar de fapt mierla de apa e demult moarta in cocina pentru ca padurea e rasa, apele sunt indiguite, muntii devin cariere si vaile devin lacuri de șlam. Iar cei care ies de pe asfalt sa isi trateze reuma cu namol pot da din greseala peste toate astea. Nici eu nu sunt fanul alaturarii la aceasta pizdificare, pentru ca am sentimentul ca imi tai propria craca de sub picioare. Si inca o observatie, nu stiu exact cate daune provoaca supercarpatii astia, dar strainii cu care m-am nimerit(nemti, britanici, sarbi, austrieci) eu au fost mostre de civilizatie comparativ cu unii "de-ai casei" pe care i-am intalnit. Ba chiar deranjati de marlaniile inerente intalnite in trasee. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Cel mai bine ar fi sa se legalizeze prostitutia. Asta e salvarea! Adica tot tugulanul ar putea sa futa limba romana liber fara sa fie nevoit sa o ia cu cununie dupa aia! :grin: Acest post este o satira. Limba romana din pacate e prea saraca ptr. a defini exact aceasta stare de fapt. Corect pana la un punct, Ioane..... numai ca la prostitutie, tugulanul ca sa poata Fu..E trebuie sa-si permita pretul altfel negrul mare cu scula idem, paznic la pizdificat, il da frumos afara in strada cu erectia nerezolvata....deci tot cu bani se face treaba, ca peste tot....cum spuneam, vestul nu ne place dar ,ne conditioneaza grav......ba chia r ne da lectia cu luatul banilor in avans. La tara lui Mahomed sau la Nepal daca vrei sa f... nu ai ce,ca a murit de pietre......sau daca iei de pe strada ca barbarul haiduc, mori de iatagan sau o iei de nevasta .deci totu-i o satira.fara temei. La Ro, cu un Bemveu si bani de mall ...... gata satira. nici nu iei de nevasta dar nici nu mergi cu metroul si de 2000 te duci un an la matroana si primesti abonament redus,asa cum ar face vesticul....romanu-i mai al dreaku si cu motz..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: SuperKarpata Trophy isi bate doc de Ariile protejate din Romania !!! Sanchi, vorbim de Pachizdan si de alte tari ca fiind lumea a treia. No bun, unde ne incadram noi? La lumea a 4-a? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate