cornel-cdn Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Salut as avea nevoie de un sfat va rog AT sau MT ptr.suzuki grand vitara 2004 folosita la vânătoare și munte(asfalt).Menționez ca de la MT mă interesează Intesa turbo sahara nu Simex sau cele dure exclus. Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Sfat anvelope pentru Grand Vitara Salut as avea nevoie de un sfat va rog AT sau MT ptr.suzuki grand vitara 2004 folosita la vânătoare și munte(asfalt).Menționez ca de la MT mă interesează Intesa turbo sahara nu Simex sau cele dure exclus. Mulțumesc 215/75/15 Bf goodrich Mt Km2. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Sfat anvelope pentru Grand Vitara 215/75/15 Bf goodrich Mt Km2. Bafta! Cam complicat sa indesi niste anvelope de 15 inch pe jante de 16, dar nu imposibil daca iti doresti foarte mult. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Sfat anvelope pentru Grand Vitara Cam complicat sa indesi niste anvelope de 15 inch pe jante de 16, dar nu imposibil daca iti doresti foarte mult. De ce ,nu exista jante pe 15 ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Sfat anvelope pentru Grand Vitara De ce ,nu exista jante pe 15 ??? Poti sa indesi si jante de 15 inch pe discuri de frana "de 16 inch". 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Sfat anvelope pentru Grand Vitara Cornel dragule, se pare ca in afara de dispute la misto, nu vei primi si un sfat competent... Pacat http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: Sfat anvelope pentru Grand Vitara depinde de masina , adica e diesel sau benzina 1,6 . de exemplu la mine a intrat pe jante de 15 215/80/r15 dunlop sj de iarna eu am gv 1,6 stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) Re: Sfat anvelope pentru Grand Vitara Despre Insa Turbo gasesti pareri la sectiunea anvelope.Sahara am eu de vreo 3 ani pe scurt, nu s-au tocit, nu sunt foarte zgomotoase, au reusit baietii sa le echilibreze ok, se incarca destul de repede cu pamant pe scurt sunt un bun compromis la jumatate de pret fata de BFG. Discutia despre jantele de 15 '' care nu intra pe Vitara, informatie este destula, cautati un pic. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93706-Jantele-de-15-quot-nu-incap-pe-Vitara Editat Decembrie 9, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate