RRusu Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Salut, Este cineva doritor de o innoroiala weekendul asta in zona PH-BZ-BV? Cu siguranta trebuiesc MT-uri, restul troliu, sufa, etc ne descurcam. Stiu ca este din scurt, dar poate vedem prima zapada pe anul asta si nu vreau sa ratez :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Eu ies aproape sigur duminica 16. Zona Valea Doftanei sau Slanic Prahova-Stefesti. Eu cred ca e obligatoriu de Simex!:grin: Da la ce power are masina matale(hai c-am inceput sa vorbesc ca Luigi) merge si MT!:h5 PS acu doua saptamini n-ai mai dat nici un semn...pareai hotarit....s-a iesit:wink: Editat Octombrie 14, 2016 de dansoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Octombrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie da eram hotarat, insa am avut probleme in familie, sa zic asa :) :ang3 Insa de data asta o iau cu mine, deci problem solved :))) Eu as merge pe varianta Slanic, duminica, ora 10:00 la Rompetrol la intrare in Valenii de Munte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srsilviu Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Salutare, Guys, as merge si eu ca pasager, din pacate nu detin inca o masina capabila de offroad dar sunt in cautare, si m-ar ajuta si o iesire cu voi. Asadar, daca are cineva un loc in plus, as ramane recunoscator. Pot ajuta cu ceva poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Ramine sa vorbim miine. Eu daca vin spre Stefesti nu ajung in Valeni,o iau din DN1 la dreapta spre Paulesti si merg paralel cu DN1A pina inainte de Slanic Prahova,unde se face stinga spre Bertea,Stefesti sau Alunis,locuri perfecte de joaca cu multa ciocolata!:grin: PS Silviu-eu merg singur iar Patrolul e incapator!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Octombrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Ok atunci ne vedem la Poiana Varbilau, intersectia cu drumul ce vine dinspre Valenii de Munte, pe langa padurea Cazacu ( drumurile 100G cu 102 pe google maps). Mai vb maine la tel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Ramine un semn de intrebare-vremea! Se aude ca de miine seara incep din nou ploile in toata tara. Daca ar fi 2-3 averse mai treaca-mearga dar daca ploua continuu e cam nasol. Ramine sa vedem miine prognoza si ne auzim spre seara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kire Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Salut Pentru duminica..as merge si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Esti binevenit. Vorbeste cu dansoare ca el vine tot din Buc, sa stabiliti locul de intalnire. Eu sunt deja in Valenii de munte :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Rămâne pe maine, încă 3 samuraie :grin: Sa fie noroi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Ok,ne vedem la 8.30 la Petrom Baneasa,ca de obicei!:grin: Va fi muullttt...:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Super...ne vedem la locul de care am zis mai sus, intersectia 100G cu 102. La ce ora estimati ca ajungeti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Cred ca 10.15-10.30. Tel meu: 0723521411. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Alo..... ce faceti ???? Iesiti fara mine???? Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie O zi foarte faina, mult noroi, vreme ok, multa distractie, oameni cu pofta de span :banana Dar sa vorbeasca imaginileee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Octombrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Foarte fain baieti...pe data viitoare (cu simexuri :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie a fost ceva distractie si simexul patina dapoi mt,super toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Span adevarat si namol calitate superioara..... Ne vedem in week-end-ul urmator!!! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie @Tszzz Dar acum ce dimensiuni au anvelopele ? sau mai complet ce marca , ce dimensiune ai avut acolo ? (Mi-a placut mersul in lateral, numai cu anvelopele din astea poti simti adevaratul morcov :grin:) As fi vrut sa vin si eu dar am verificat forumul tarziu :( Poate we urmator XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Octombrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Re: iesire 15 sau 16 Octombrie Eu am 265/70/R16 Malatesta Cobra. Pe noroaie serioase nu ai ce face cu ele. Weekendul asta nu pot, peste 2 saptamani. Pana atunci sper sa am Simexuri si aripi taiate sa incapa 33/10.5/R16 uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate