4L Limited Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Salut, De ceva vreme am dat peste un anunt pe olx si as dori cateva informatii despre utilaj daca il cunoaste cineva de aici din comunitatea Jeep. Este vorba despre un Wrangler YJ din 92, 4.0 manual la vanzare in Oradea dar cu numarul BN-59-WEB Nu stiu cum sa atatsej link de pe olx :ang3 Orice informatie e binevenita! Multumesc, Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Salut, Nu stiu cum sa atatsej link de pe olx :ang3 Bre, gip-ul nu-l stiu, dar iti spun cu link-ul: -Selectezi link-ul de sus din bara de cautare -dai pe el click dreapta apoi copy (sau fara mouse control+c) -pui cursorul unde vrei sa-l scrii si dai click dreapta apoi paste (sau fara mouse control+v) Si va aparea asa: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93330-Cunoaste-cineva-acest-Wrangler-de-pe-OLX Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Giorgel, colegul era pe tableta sau telefon si de acolo vroia sa aduca link-ul aici. Sau e posibil sa nu fi putut pune link-ul pentru ca a deschis topicul in sectiunea CLUB JEEP si care e dedicata exclusiv actiunilor clubului. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Giorgel, colegul era pe tableta sau telefon si de acolo vroia sa aduca link-ul aici. Sau e posibil sa nu fi putut pune link-ul pentru ca a deschis topicul in sectiunea CLUB JEEP si care e dedicata exclusiv actiunilor clubului. De pe aplicatia olx nu poti pune link ca nu apare! Daca e postat gresit se poate sterge....multumesc! Raman la Patrol si WJ. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Topicul a fost mutat in sectiunea corespunzatoare, deci acum e ok. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Salut, De ceva vreme am dat peste un anunt pe olx si as dori cateva informatii despre utilaj daca il cunoaste cineva de aici din comunitatea Jeep. Este vorba despre un Wrangler YJ din 92, 4.0 manual la vanzare in Oradea dar cu numarul BN-59-WEB Nu stiu cum sa atatsej link de pe olx :ang3[ATTACH=CONFIG]270736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]270737[/ATTACH] Orice informatie e binevenita! Multumesc, Marius Din aplicatie nu stiu cum se face... insa l-am deschis din browser: https://www.olx.ro/i2/oferta/vand-sau-accept-variente-jeep-offroad-ID76Tl2.html#:a72f260442 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Daca te intereseaza in continuare, pot merge eu sa il vad si eventual iti trimit pe whatsap un scurt filmulet. Respecte! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Daca te intereseaza in continuare, pot merge eu sa il vad si eventual iti trimit pe whatsap un scurt filmulet. Respecte! :wink: Ma interesa daca il stie cineva fizic, daca cunoaste masina. Nu are rost sa obosesc pe cineva degeaba daca nu e ce trebuie! Ms oricum Astral@ multumesc! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 (editat) Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? pretul este corect.... trebuie sa te uiti la urmatoarele lucruri: - motorul sa toarca OK si sa functioneze bine schibatorul de viteze si respectiv reductorul : 2x4, 4x4 H si 4x4 Low, respectiv sa nu vibreze cardanul spate , la un kit de inaltare in mod normal ori are si kit de coborare a cutiei de viteze pt a fi aliniata cu puntea spate, ori kit SYE cu cardan spate cu cruci duble la iesirea din reductor pt atenuarea vibratiilor.... asta daca are mai mult de 31" la roti. - la inaltare sa te uti doar daca are kit de inaltare si nu improvizatii: adica amortizoare prelungite cu tija sudata, cerceii de la arcuri facuti / sudati din platband .... si alte tiganii de genul asta. - la fel la inaltare de vazut daca are KIT de inaltare sau are doar un body lift ... distantiere puse intre faroserie si sasiu ( alea sunt cvazi nule ). daca cele de mai sus sunt OK ( corespund si nu e "tiganita" masina ) atunci merita banutii. Editat Octombrie 24, 2016 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Multumesc pentru sfaturi..... Se poate inchide, multumesc Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Daca te intereseaza in continuare, pot merge eu sa il vad si eventual iti trimit pe whatsap un scurt filmulet. Respecte! :wink: Daca vreodata ai nevoie de ceva la/din Bucuresti, nu ezita sa-mi spui. Ai telefonul meu pe privat! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? Daca vreodata ai nevoie de ceva la/din Bucuresti, nu ezita sa-mi spui. Ai telefonul meu pe privat! :h5 Multumesc....am sa apelez cu incredere la nevoie! :h5 Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seklerbowhunter Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? acum de vreo 2 luni am vb cu proprietarul actual al masinii.Problema este ca nu e numele lui si asa mai departe...Vezi si cu actele care este situatia. "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Re: Cunoaste cineva acest Wrangler de pe OLX ? acum de vreo 2 luni am vb cu proprietarul actual al masinii.Problema este ca nu e numele lui si asa mai departe...Vezi si cu actele care este situatia. Am renuntat la el din cauza actelor....nu pareau in regula sau or fi ele in regula dar pe alt nume :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate