kosfunny Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Am aflat acum cu stupoare de la stiri de la aceasta intentie idioata a Primariei Capitalei. Pt a reusi acest lucru se pare ca vor sa introduca o taxa de 50-60 euro pe zi! NO COMMENT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Doar de asta sunt capabili....Sa inventeze taxe...Nici unul nu se gindeste cum sa rezolve problemele ....ABERATII ! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Doar de asta sunt capabili....Sa inventeze taxe...Nici unul nu se gindeste cum sa rezolve problemele ....ABERATII ! Si cu banii astia, ca si cu cei din taxa de poluare, vor planta copaci! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! fara Jeepuri, doar Toyote si Suzy, sa nu se supere Dojo. Glumesc, desigur. Nu cred ca se va intampla asa ceva, in veci, mai toate marimile circula cu SUV, inclusiv Baseasca aia mica hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! o sa vedeti ca ptr ,,mariile lor"....se vor da LT-uri :bleah :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! hihi, io am LT, 2LT... ba chiar 2LT2 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! tu poti avea ce vrei...tot platesti daca-ti plimbi rotile pe acolo :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! eu as renunta sa mai merg cu camioneta in oras daca asta ar insemna sa nu mai vad in bucuresti nici un 4x4 si nici un camion. Gasesc eu 2000 de-un tico pentru iarna (ca vara am scuter) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! si ne va opri militia sa vada daca am platit taxa?Dar cu duba am voie ?Ca e mai mare decat toyota :pr :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! si ne va opri militia sa vada daca am platit taxa?Dar cu duba am voie ?Ca e mai mare decat toyota :pr :ha: Nu le da idei că parcă văd cum se va interzice circulaÅ£ia de tot pe acolo ÅŸi-ÅŸi vor lua toÅ£i elicoptere :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! mi se r...e eu am numere de bulgaria deci sant turist si vizitez capitala sa-i sparg la bot in alta ordine de ideii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Daca este adevarat, atunci nu mai am nimic de spus ... decat poate : "Onor Primaria, sa ne suga maciulia !" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Adica dupa ce impozitul este mult mai mare.. se va plati si taxe..50-60 euro pe ZI? http://www.antena3.ro/stiri/rutier/prim ... 55131.html ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Probabil face parte din planul acela de reducere a zgomotului si poluari din oras.. are 133 pagini, incerc sa-l citesc si sa vad ce si cum.. pana termin se va actualiza permanent cu citate "MaÅŸinile mai mari ÅŸi mai puternice au, de obicei, cauciucuri mai late, deci mai zgomotoase. Vehiculele mai mici ÅŸi mai uÅŸoare pot fi echipate cu cauciucuri care au un profil mai îngust, fiind ÅŸi mai silenÅ£ioase. Vehiculele cu motoare mai silenÅ£ioase ar obÅ£ine o eficienţă mai mare în reducerea zgomotului mai ales în zone unde se circulă cu viteză relativ redusă, situaÅ£ie care caracterizează aproape toate zonele Bucurestiului, inclusiv zonele cu trafic regularizat." "Revizia anuală obligatorie ÅŸi inspecÅ£iile periodice cuprind ÅŸi o evaluare a integrităţii sistemelor de eÅŸapament." ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Deocamdata o propunere de taxa de centru... dar aglomerat e si drumul taberei. dpa ce am citit toata strategia rapid, nu am vazut alte meniuni la vehicule 4x4, de teren sau Suv-uri de unde se poate deduce articolul in cauza. Poate este rodul unei "ziariste" din anul 1 la facultate. Taxa pe AglomeraÅ£ie din centrul Bucurestiului Strategia de zgomot ambiental a Primariei Municipiului Bucuresti 32 3A.42 Nu au fost anticipate efecte semnificative asupra mediului care să decurgă în mod direct din această taxă, fie ele pozitive sau negative, în interiorul sau în exteriorul zonei de taxare. S-a preconizat că taxa va creÅŸte eficienÅ£a demersurilor de reducere a zgomotului în unele zone, fără a avea un impact negativ semnificativ în alte zone. Planul Urbanistic Zonal pentru Centrul Istoric al Bucurestiului realizat de Universitatea de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti care include transformarea zonei delimitate de Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Bd. I.C. Bratianu, Str. Doamnei în zonă pietonală, a îmbunătăţit semnificativ peisajul sonor al unuia dintre cele mai proeminente spaÅ£ii publice din Bucuresti.Reducerea volumului traficului în centrul Bucurestiului ar putea crea ocazii pentru alte iniÅ£iative, care ar sprijini, la rândul lor, Strategia cu privire la Zgomotul Ambiant. Cu toate acestea este foarte probabil ca schimbările suferite de nivelul zgomotului să fie modeste, atât în zona pietonala, cât ÅŸi în vecinătatea acesteia, Å£inând cont de măsurile de administrare a traficului introduse fie în prealabil, fie ulterior, ca urmare a experienÅ£ei acumulate după implementare. politica 12 Primarul va încuraja cercetarea posibilităţilor de îmbunătăţire a spaÅ£iului public din centrul Bucurestiului, urmând ca acestea să fie puse la punct prin consultarea în fiecare etapă a părÅ£ilor interesate, Å£inând cont de beneficiile potenÅ£iale din punct de vedere al reducerii zgomotului ÅŸi de alte aspecte. propunerea 9 Directia de Transport din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti va studia impactul Taxei pe AglomeraÅ£ie din centrul orasului, inclusiv impactul asupra traficului din afara zonei de taxare ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! uitati cu cine suntem bagati in aceeasi oala http://uk.youtube.com/watch?v=JgyrzILAwI4&NR=1 hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Asa este...Asta este imaginea posesorilor de SUV-uri... Si mai este un caz:Vedeti fotbalistul betiv de la IASI(un alcoolic inconstient)-care nu va pati nimic... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! de-aia imi place mie America - pai acolo o puneau aia cu botu pe capota si ii puneau catusele instantaneu. Ai nostri aparatori ai legii - niste papitzoi :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! de-aia imi place mie America - pai acolo o puneau aia cu botu pe capota si ii puneau catusele instantaneu. Ai nostri aparatori ai legii - niste papitzoi :P ai nostri se aia pe ei sa nu supere vreun domn sot, vreun tovaras unchi, vreun d-asta de le-a pus lor fluieru' n gura hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Fufa aia tot avea pile ca daca era un amarat si incerca sa dea cu masina peste gabori era acuzat de tentativa de omor , ultraj etc ....Asa comandamentul nu a gasit fapta foarte grava ....A fost tot pe la noi la tv un filmulet apropo de politia americana cu o tanti care nu vroia sa dea actele si au pus aia electrosocul pe ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! de-aia imi place mie America - pai acolo o puneau aia cu botu pe capota si ii puneau catusele instantaneu. Ai nostri aparatori ai legii - niste papitzoi :P True! Am fos acolo si pot sa confirm ca exact asa se intampla. Insa noi traim in Romania balcanica, si asta ne ocupa din pacate tot timpul.... :twisted: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin332 Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Da' pana la urma ce vina are masina(4x4) ca vaca aia a urcat-o acolo...daca nu era "jeep", o lasa in mijlocul drumului cu avariile aprinse...Masura in sine n-ar fi rea daca ar fi valabila pt. TOATE masinile, nu doar pt. "jeepuri"...si nu 50 de euro. Pajero 2.8/94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Mda, in conditiile actuale daca nu ai voie cu "gicu" ca are roti late , n-ai voie cu "motorisca" ca garaie, n-ai voie cu masineta ca are 4 roti ... Ma duc, dau de niste conducte de apa pi colo pe la Strambovitza, le dau la tzaca si gata am rezolvat problema ...inund Bucalele si o sa vezi bulevardele pline de caiace ...Ecologic, nu? Si se rezolva si problema cu parcarea ...Ce sa zic ...niste idioti, depasiti ca de obicei de situatie ...Chestii electorale ...scoatem taxa pe prostie dar se baga impozitul pe bascalie ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! corrrect nene Iancule... cit de actual e Caragiale... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: FARA JEEPURI IN CAPITALA! Din acelasi ciclu, posibil acelasi ziarist... " Åžtiri Antena 3 » Åžtiri Auto » Åžoferii din BucureÅŸti ar putea plăti taxă pentru a circula prin centrul capitalei Åžoferii din BucureÅŸti ar putea plăti taxă pentru a circula prin centrul capitalei 13 octombrie 2008 11:47 Soferii din Bucuresti ar putea plati taxa pentru a circula prin centrul capitalei Un studiu de management al traficului realizat de vechea conducere a Primariei Capitalei arata ca problemele traficului din Bucuresti ar putea fi rezolvate cu ajutorul unei taxe pentru soferi. Noua conducere este de acord cu instituirea buvignetei si aplicarea ei incepand cu anul viitor. Buvigneta a revenit în atenÅ£ia primăriei. Primarul general se gândeÅŸte serios să introducă taxa de tranzit a centrului oraÅŸului pentru descongestionarea traficului, dar ÅŸi pentru a-i convinge pe bucureÅŸteni să circule cu transportul în comun. Instituirea buvignetei ar putea duce, de asemenea, la reducerea poluării. Dacă va fi introdusă, ÅŸoferii ar urma să plătească o taxă anuală stabilită în funcÅ£ie de capacitatea cilindrica a motorului maÅŸinii, de model, de dimensiune ÅŸi de greutatea vehiculului. Cu banii strânÅŸi de pe urma acestei taxe, primăria ar urma să refacă infrastructura rutieră. Cei care nu vor dori să plătească pentru a tranzita centrul oraÅŸului vor putea circula pe rute alternative sau, în cazul celor care vin din provincie, pe centură. Oficialii din primărie susÅ£in că taxa va elibera orasul de 200.000 de maÅŸini din provincie. O astfel de taxă este aplicată ÅŸi în alte capitale europene. La Londra, a fost introdusă în urmă cu patru ani. Åži Parisul are zone în care accesul este permis cu maÅŸina doar dacă se plăteÅŸte o taxă. ÃŽn prezent, ÅŸoferii plătesc o taxă pentru a circula pe drumurile naÅ£ionale, impusă de Ministerul Transporturilor. Taxa se numeste rovinieta ÅŸi are valabilitate de 12 luni. Rovinieta costă între 16 ÅŸi 24 de euro. O alta taxă este impusă în BucureÅŸti de Consiliul General, care a instituit o taxă pentru maÅŸinile de mare tonaj. O taxă similara buvignetei, aplicată în Mamaia, în perioada estivală, s-a cifrat în acest an la 3 lei/intrare, respectiv 4 lei pentru 24 de ore sau 25 de lei/săptămână. Arterele vizate pentru introducerea buvignetei sunt Bd. Unirii, Calea Victoriei, Bd. I.C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. General Gh. Magheru, Bd. Lascar Catargiu." ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate