46hse Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Buna ziua,sunt pe cale sa-mi schimb Range Roverul p38 pe un Daihatsu Roky di 87.Ce parere aveti de cespune tipul in anunt? ,,Daihatsu rocky 2.8 tdi de vanzare! Masina are acte de spania,se pot scoate numere rosii. Modificari:turbina cu geometrie variabila, interculer +ventilator,cauciucuri simex noi pe 31,uzura 5%,cercei de inaltare,jante intoarse,flanse distantiere,tapiterie din piele .masina functioneaza impecabil, blocant LSD PUNTE SPATE,distributie pe lant,fara pierderi de ulei, trage de rupe si consumabile schimbate la zi! PRETUL ESTE 2000 EUR USOR NEGOCIABIL,, Ce parere aveti de model,la ce as putea sa ma astept de la cele scrise si spuse de tipul acesta si la motorul aspirat caruia ii s-a pus turbo.Intretinere si alte costuri.Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Sfat achizitie Rocky Motorul este si cu turbo de fabrica DL42 aspirat, DL52 turbo. E o masina foarte rezistenta dar eu as fi preferat sa fie stock, fără nici un fel de modificare. Motorul in sine e bun, consuma putin, nu fierbe, nu crapa, trage foarte bine masina care e destul de usoara... Pune o poza cu masina sa o vedem mai bine :) Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Sfat achizitie Rocky 2.8 tdi Un prieten a avut una la fel.Era f.multumit de masina si avea ceva drumuri la vanatoare cu ea. Ce vreau eu sa ati zic este vizavi de gabaritul mic al masini si.suspensii mult mai rigide in comparatie cu P38tau. inaite sa faci planuri.mergi cu ea prin doua gropi. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 (editat) Re: Sfat achizitie Rocky 2.8 tdi Depinde cat este de ruginita.... :) Daca nu stii ce modificari are posibil ca atunci cand se strica ceva sa nu ai de unde sa inlocuiesti, cum spunea si colegul de preferat este una fara modificari. Editat Octombrie 24, 2016 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=811219&viewfull=1#post811219 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate