giumalau Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 (editat) salut, nu stiu daca v-ati lovit de problema asta dar acum cu ploile m-a inNebunit cu intratul apei in interiorul masini. intra prin partea stanga , e o cutie de sigurante acolo si de pe ea se scurge dar nu-mi pot da seama pe unde intra, daca ati intalnit problema asta sau poate ati reusit sa vedeti atunci cand ati demontat pentru recontitionare, daca stiti ceva dati-mi si mie un sfat. imi tine mocheta uda si tine umezeala asa risc sa raman fara pedalier in cativa ani. va multumesc anticipat. Editat Octombrie 27, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: intra apa in cabina si e naspa Ai un dop sub mocheta, il scoti sa se scurga apa.In partea stanga... pai ia vezi tu sa nu ai vreo gaura in caroserie in zona rotii iar cand ploua roata arunca apa pe acolo, sau se scurge pe la gurile de ventilatie.Eu persoanal nu am patit sa nu imi dau seama pentru ca nu am mocheta :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Octombrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Re: intra apa in cabina si e naspa salut, asta a fost prima miscare am scos dopul de plastic, tot nu am reusit sa-mi dau seama pe unde intra, cel mai mult ma deranjeaza ca e plina de apa cutia cu sigurante si poate sa-mi dea la masa si sa raman fara bateri sau alte probleme , inca studiez problema. prin grila de aspiratie aer proaspat de afara se vad doua tevi sau furtune stii cumva ce sunt alea si pentru ce? multumesc si multa bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Re: intra apa in cabina si e naspa In cazul in care se infiltreaza apa prin chederul parbrizului,pune un mastic special,care ramane moale. Probabil s-a imbatranit chederul parbrizului si a devenit rigid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Re: intra apa in cabina si e naspa Hhmm ia stai asa, nu cumva ai un furtun care vine in radiatorul de caldura spart sau chiar radiatorul de caldura.Daca ai antigel in instalatie iti dai seama ca miroase si este mai vascos.Nu stiu ce sunt tevile de sub grile si eu am dar nu stiu ce sunt. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: intra apa in cabina si e naspa Exista posibilitatea sa ai caroseria perforata de rugina in cavitatea de sub stergatoare pe unde intra aerul de afara si este admisia in aeroterma. Perforarea apare in laterale. Ca sa vezi exact ce se intampla trebuie sa dai jos o aripa si sa te uiti pri gaurile laterale sa vezi daca e perforat. La Rocky se intampla asta. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: intra apa in cabina si e naspa Eu am la Rocky o infiltratie de genul asta, dar e in dreapta bordului. Daca bagi capul sub torpedou, si te uiti inspre aripa, o sa vezi niste mastic la imbinarea dintre 2 table. Eu am cautat infiltratia aia cateva luni. Pana la urma am gasit-o buba. Ma gandesc ca si in stanga e acelasi lucru. Astept sa ne spui pe unde este infiltratia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate