nessum Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Intre timp, ORR nu mai organizeaza cupe/etape dar o parte din membrii care s-au transferat la Kamikaze, pastreaza traditia de a organiza in zona evenimente off-road. Sambata la ora 09.00 se da START-ul trialului apoi plecare in traseu. Impreuna cu prieteni de la LROC plecam spre Vama Buzaului, sa vedem evenimentul si sa ne sustinem colegii care concureaza. Probabil ca la Barajul Maneciu facem dreapta din DN1A si o tinem :dr1pe Valea Stanii pana la Vama Buzaului. Noi ne-am gospodarit cu cate, ceva sa ne tina de foame si sete! :be:4079862908: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: Vizitatori Trial Kamikaze sambata 29.10.2016 Sambata la 07.15 ne oprin 5 minute la McDonald's Otopeni. Ne regrupram acolo cu cei interesati de tura. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Re: Vizitatori Trial Kamikaze sambata 29.10.2016 Cateva poze de la Trial si ziua II Trophy. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Re: Vizitatori Trial Kamikaze sambata 29.10.2016 Alte poze, aleator... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate