vasileneagu Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Buna seara , si respect tuturor colegilor. Numele meu este Vasile Neagu din Moldova Noua , Caras Severin, si am 48 ani. Sunt posesor de Toyota Land Cruiser fabricatie 1992 , echipata relativ bine , motorizare 2L-T , folosita preponderent la vanatoare in teren accidentat. De circa o saptamana am observat ca antigelul din vasul de expansiune iese afara . Dupa o minima constatare motivul depistat a fost scapari de compresie in lichid. La un test de presiune pe cilindrul 4 am gasit o diferenta de 7 bar fata de ceilalti . Banuind garnitura de chiuloasa m-am apucat de demontat si constat cu surpriza ca garnitura este buna , fara ciupituri iar neplacerea mare vine de la chiuloasa . Pe cilindru 4 si 3 intre supape fisuri ce corespund cu orificiile de circulat antigel . Am cautat alternative de reparatie , dar in aceasta zona a chiuloasei nu se poate face nimic. Pana acum nu am gasit nimic second hand . Adresez respectuoasa rugaminte colegilor forumisti sa ma ajute contra cost cu o chiuloasa noua sau sh , un sfat , o parere pentru a rezolva problema. Pot fi contactat direct pe forum sau cu permisiunea admin. dau un nr 0731 006801 Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei postari. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: Problema chiulasa motor 2L-T Chiulasele difera la 2LT pana in 92 cel cu 86 cp si dupa 92 motor de 90 cp, nu sunt interschimbabile nici garnitura sau anexele. Ideal ar fi sa vedem o poza a chiulasei / a motorului. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasileneagu Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: Problema chiulasa motor 2L-T Multumesc Robertz , luni revin neaparat cu poze , specific ca motorul are 66kw , respectiv 90 cp . Stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: Problema chiulasa motor 2L-T Intreaba la colegul @Cosminmares2000, are J7 la dezmembrat. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Re: Problema chiulasa motor 2L-T Nu stiu exact ce motor are dar poti da un telefon aici ( https://www.olx.ro/oferta/vand-toyota-ID5vlAY.html ), poate se potriveste. In principiu ar trebui sa fie la fel. O seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasileneagu Postat Octombrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Re: Problema chiulasa motor 2L-T Multumesc pentru sugestii . Revin neaparat cu amanunte . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate