Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema chiulasa motor 2L-T

vasileneagu

Postări Recomandate

Buna seara , si respect tuturor colegilor.

Numele meu este Vasile Neagu din Moldova Noua , Caras Severin, si am 48 ani.

Sunt posesor de Toyota Land Cruiser fabricatie 1992 , echipata relativ bine , motorizare 2L-T , folosita preponderent la vanatoare in teren accidentat. De circa o saptamana am observat ca antigelul din vasul de expansiune iese afara . Dupa o minima constatare motivul depistat a fost scapari de compresie in lichid. La un test de presiune pe cilindrul 4 am gasit o diferenta de 7 bar fata de ceilalti . Banuind garnitura de chiuloasa m-am apucat de demontat si constat cu surpriza ca garnitura este buna , fara ciupituri iar neplacerea mare vine de la chiuloasa . Pe cilindru 4 si 3 intre supape fisuri ce corespund cu orificiile de circulat antigel . Am cautat alternative de reparatie , dar in aceasta zona a chiuloasei nu se poate face nimic. Pana acum nu am gasit nimic second hand .

Adresez respectuoasa rugaminte colegilor forumisti sa ma ajute contra cost cu o chiuloasa noua sau sh , un sfat , o parere pentru a rezolva problema.

Pot fi contactat direct pe forum sau cu permisiunea admin. dau un nr 0731 006801

Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei postari.

Stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema chiulasa motor 2L-T

Chiulasele difera la 2LT pana in 92 cel cu 86 cp si dupa 92 motor de 90 cp, nu sunt interschimbabile nici garnitura sau anexele.

Ideal ar fi sa vedem o poza a chiulasei / a motorului.

@Landcruiser
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare