Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proaspat posesor de Frontera A, LWB, 2.4 i ...inca unul .

RaduF

Postări Recomandate

Re: Proaspat posesor de Frontera A, LWB, 2.4 i ...inca unul .

Salut, am reusit sa-mi fac azi timp sa o scot putin pe cateva mici coclauri de prin jurul orasului. Din pacate problema mea cu racirea sigur e de la chiulasa acum, chiar daca nu era :). Maine o dau jos si sigur ii schimb si pompa de apa. Intre timp am gasit un buson de la vasul de expansiune care sa deschida la 1.4 si in trafic de oras nu am avut probleme cu ea deloc, in schimb azi dupa cateva pante si cateva fortari prin noroaie a cam fiert. Am ramas placut surprins de ea la cum s-a descurcat pe pamant afanat, noroi si pante destul de inclinate...ce nu mi-a placut in schimb cand am cuplat si fata o roata tindea sa derapeze cea de pe stg...apoi mi-am adus aminte ca pe dreapta , culmea guma e aceasi dimensiune si profil ca restul e mai mare cu vreo 6cm in diametru exterior. Ca si anvelope, am niste AT , asa am luat masina, facute(resapate) pe undeva prin Romania, chiar daca aveau profilul incarcat cu noroi am reusit sa ies din mlastina prin fortele ei...ca sa nu mai pun la socoteala ca au si undeva la 2.2 bari presiune. Per total o zi reusita , sunt multumit de masina, chiar a fost putin peste asteptari, inclusiv motorul de 2.4 care aveam impresia ca e usor subdimensionat pt ea, s -a dovedit ca isi face treaba chiar si pe gpl.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pune o poza sa vedem si noi masina ! Daca 2.4 e subdimensionat, ce sa mai zicem noi cu 2000cc :grin:

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Se pare ca nu pot urca poze, imi tot da eroare. La modelul sport , toata lumea lauda motorul de 2 litri, si c20ne si cel de generatie mai noua...dar la 4 usi am avut impresia ca e necesar unu mai mare, uitandu-ma la alte marci cu la clase asemanatoare care toate aveau motoare mai mari. in fine, maine am de lucru, sper sa nu fie foarte afectata chiulasa.

Editat de RaduF
Link spre comentariu

Se pare ca nu pot urca poze, imi tot da eroare. La modelul sport , toata lumea lauda motorul de 2 litri, si c20ne si cel de generatie mai noua...dar la 4 usi avut impresia ca e necesar unu mai mare, uitandu-ma la alte marci cu la clase asemanatoare care toate aveau motoare mari. in fine, maine am de lucru, sper sa nu fie foarte afectata chiulasa.

La modelul sport, mai tarziu s-a pus 2.2 si 3.2 litrii (varianta RS) :grin:

La toate, motorizarile sunt pentru strada (cu exceptia 3.2).

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Pentru treburi usoare 2.0 e bun, dar pe teren se schimba datele problemei... Aici de vina este si cutia cu rapoartele ei...

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Salutare, pana la urma am demontat chiulasa zilele trecute..ce am gasit acolo, sincer nu am vazut deloc pana acum, (nu pot sa atasez inca poze) , dupa ce am dat chiulasa la rectificat, apoi am zis sa schimb si patinele la distributie...apoi am zis ca daca tot am schimbat atatea sa pun si segmenti noi , cu toate ca aveam 9.8-10 bari compresie.si asa am ajuns sa dau motoru jos cu totul.abia astept sa vad cum o sa mearga cand o termin.

Link spre comentariu

Pe langa calamina tipica aparuta in mersul pe gpl...supapele nu mai inchideau perfect, toate gaurile de trecere a apei,atat pe bloc cat si pe chiulasa aveau dopuri de calamina,calcar,rugina si ce o mai fii fost pe acolo pe care a trebuit sa le sparg cu surubelnita... am o skoda din "87, tot cu chiulasa de fonta, am desfacut cateva zeci de golfuri 2 si multe masini mai vechi si tot nu am vazut pana acum asa dopuri :) chiar si pe Raba, in armata care probabil nu a vazut antigel niciodata nu am vazut dopuri asa "incapatanate" ... prin carterul la distributie noroi. Si totusi masina mai mergea...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare