Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toamna pe deal - 05 noiembrie

iulianul

Postări Recomandate

Maine dimineata planuim o iesire in Baiului, probabil pe Orjogoaia, cu ceva gratarel la stana. Deci un traseu mediu, dar Simex si troliu sunt obligatorii, nu sunt sigur ca MTurile sunt suficiente.

Nu mai zic, padure romantica, noroi de calitate, delicii culinare... si desigur o companie exceptionala :grin:

Ne vedem maine dimineata la 08h00 la Petrom Miorita.

Iulian

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Toamna pe deal - 05 noiembrie

Hai neamule, îndrăznește, că acu' dă zăpada și se termina sezonul, suntem 3 mașini pana acum, maestrul Mini pusă cărnița la macerat, Bogdanel lucrează la sos și ADBu freamătă de nerăbdare, ca nu văzu noroi de mult.

Link spre comentariu

Cum a fost iesirea? Ceva peripetii?

Eu inca nu mi-am luat simexuri ca mai caut jante cu ET negativ, care se pare ca sunt rare pe 5x127 :(

4 samuraie si un x90. ce poate fi mai plictisitor?

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Eu nu inteleg cum nu am atipit la volan... :ha:

Cand am vazut formula intima de veverite in care ne-am stras, am abandonat Orjogoaia initiala si am hotarat sa facem un Schiulesti, sa dezmortim suspensiile si sa blocam blocantii :grin:

IMG_0106.thumb.JPG.f271368c18c22108f06c2f51c4467acb.JPG

Se amorseaza echipa :grin:, se pun MRL-uri, mai o pauza, mai un span. In imagine, un buchet de Suze

IMG_0108.thumb.JPG.2dc81f5ffa2f35a1a095e247b1db8e47.JPG IMG_0109.thumb.JPG.bedba9d8e6aece42ec6ff3796396f6fd.JPG

O urcare, 10 urcari, un noroi, pietroaie... pe la juma' de traseu bate cineva in podea.

- Cine e, zic?

- Eu, tamponul de reductor, m-am rupt de la reductia 4.16.

- No way, zic, nu te las sa intri, ca am tampon de Ford, care nu se rupe.

Ce zici... ca am dreptate. Ma bag sub masina si vad ca s-a rupt suportul de tampon. Bai, treaba e nasoala, n-am de ce sa mai leg soricei sau scoci, e rupt din buza de la reductor.

IMG_0112.thumb.JPG.f1ca098ca8321523b00cf00590857eec.JPG

Mini zice: am eu suport HD...in garaj. Fug prin toata padurea dupa GSM. Cu ultimele farame de semnal il prind pe Marius, ma frend. Omu' lasa tot, in zi de sambata si se urca in masina. Se duce la Sotia lui Mini, care lasa tot in zi de sambata si il duce la Garaj, de unde ia suportul. DOUA, sa avem la noi, ca poate se mai rupe ceva...

Intre timp, noi celebram evenimentul :ha: gratare, hranita, foc de tabara. Practic, unii sunt doborati de eveniment.

IMG_0113.thumb.JPG.b9853fba7c49260f580c4d725a51d993.JPG

Ia priviti cum stau precum puii in cuib. I-am invelit ca in gaoace, focul langa:

IMG_0119.thumb.JPG.9b3739d6f93da2c10e4aa8a35c625edc.JPG

Un close-up?

IMG_0116.thumb.JPG.673333aa1cfa0db91bcda9c93d41374f.JPG

In fine, culegem masina lui Bogdan si a ADBului si coboram in Schiulesti dupa piesa. Facem jonctiunea si inapoi la Samu.

Deja era intuneric. Copiii ma asteptau cu lanterna pregatita sa ma bag sub masina, ochelari de protectie, manusi...tot. Bai, super oameni!

De aici nu mai sunt poze, o sa intelegeti

Ma strecor sub sam ...piesa era invers. Zic, piesa era invers si nu pica pe gauri, producatorul o facuse ampu_ea. Dupa toate drumurile, telefoanele, tavalirile pe sub masina.

Pe scurt, leg cu soricei, inventez, sudui, sarma, tampon de toba...bai, nu vreti sa stiti :grin:

Coboram in Schiulesti si ajungem in Bucuresti.

Postul asta e pentru oamenii minunati cu care am iesit, au stat dupa mine, nu s-au gandit o clipa sa plece, mi-au acordat tot suportul, au fost in stare sa-si demonteze masinile, sa-mi dea table si suruburi de pe ele, au facut Schiulestiul de 4 ori in toate sensurile, s-au tavalit impreuna cu mine pe frigul ala.

Vorba lui Mini: Bai, daca nu se rupea, ne plictiseam :ha:

Editat de iulianul
Tastatura mea nu mai bate toți iii :)
  • Like 1
Link spre comentariu

Motivul pentru care am ales Schiulesti este ca nu aveam printre noi puternicele masini Suzuki Patrol, cunoscute ca mari iubitoare de Orjogoaia.

Altfel traseul e plictisitor in ansamblu.

Plus ca dupa foarte mult timp l-am avut printre noi pe vestitul Omoroka, care fremata de nerabdare sa-si testeze noile arcuri spate marca Trailmaster. Suntem alaturi de tine.

IMG-20161105-WA0021.thumb.jpg.c4d99583aa2c76f7b3486c250a68a086.jpg IMG-20161105-WA0023.thumb.jpg.e6dde32e5d2f03ac960e5b4ceee8104f.jpg

IMG-20161105-WA0042.thumb.jpg.ce8afce0262db7668ec39585b210ad0b.jpg IMG-20161105-WA0059.thumb.jpg.3c6fe5619162a30fe879281017ddeb84.jpg

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Eu nu inteleg cum nu am atipit la volan... :ha:

Cand am vazut formula intima de veverite in care ne-am stras, am abandonat Orjogoaia initiala si am hotarat sa facem un Schiulesti, sa dezmortim suspensiile si sa blocam blocantii :grin:

[ATTACH=CONFIG]271849[/ATTACH]

Se amorseaza echipa :grin:, se pun MRL-uri, mai o pauza, mai un span. In imagine, un buchet de Suze

[ATTACH=CONFIG]271850[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]271851[/ATTACH]

O urcare, 10 urcari, un noroi, pietroaie... pe la juma' de traseu bate cineva in podea.

- Cine e, zic?

- Eu, tamponul de reductor, m-am rupt de la reductia 4.16.

- No way, zic, nu te las sa intri, ca am tampon de Ford, care nu se rupe.

Ce zici... ca am dreptate. Ma bag sub masina si vad ca s-a rupt suportul de tampon. Bai, treaba e nasoala, n-am de ce sa mai leg soricei sau scoci, e rupt din buza de la reductor.

[ATTACH=CONFIG]271852[/ATTACH]

Mini zice: am eu suport HD...in garaj. Fug prin toata padurea dupa GSM. Cu ultimele farame de semnal il prind pe Marius, ma frend. Omu' lasa tot, in zi de sambata si se urca in masina. Se duce la Sotia lui Mini, care lasa tot in zi de sambata si il duce la Garaj, de unde ia suportul. DOUA, sa avem la noi, ca poate se mai rupe ceva...

Intre timp, noi celebram evenimentul :ha: gratare, hranita, foc de tabara. Practic, unii sunt doborati de eveniment.

[ATTACH=CONFIG]271853[/ATTACH]

Ia priviti cum stau precum puii in cuib. I-am invelit ca in gaoace, focul langa:

[ATTACH=CONFIG]271854[/ATTACH]

Un close-up?

[ATTACH=CONFIG]271855[/ATTACH]

In fine, culegem masina lui Bogdan si a ADBului si coboram in Schiulesti dupa piesa. Facem jonctiunea si inapoi la Samu.

Deja era intuneric. Copiii ma asteptau cu lanterna pregatita sa ma bag sub masina, ochelari de protectie, manusi...tot. Bai, super oameni!

De aici nu mai sunt poze, o sa intelegeti

Ma strecor sub sam ...piesa era invers. Zic, piesa era invers si nu pica pe gauri, producatorul o facuse ampu_ea. Dupa toate drumurile, telefoanele, tavalirile pe sub masina.

Pe scurt, leg cu soricei, inventez, sudui, sarma, tampon de toba...bai, nu vreti sa stiti :grin:

Coboram in Schiulesti si ajungem in Bucuresti.

Postul asta e pentru oamenii minunati cu care am iesit, au stat dupa mine, nu s-au gandit o clipa sa plece, mi-au acordat tot suportul, au fost in stare sa-si demonteze masinile, sa-mi dea table si suruburi de pe ele, au facut Schiulestiul de 4 ori in toate sensurile, s-au tavalit impreuna cu mine pe frigul ala.

Vorba lui Mini: Bai, daca nu se rupea, ne plictiseam :ha:

Baieti, mi-e dor de voi si de fiarele la care am reparat impreuna!!!

Salutari celor 3 adormiti.

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Am fost azi pe Orjogoaia(da nu numai) doua masini: Adi(Mergioricrapa) cu Toyota si subsemnatul cu Patrol-copilot BoeruMarius.

Traseu: Orjogoaia(mult noroi,mai ales la intrarea in traseu,rascolit de TAF)-gol alpin(zapada,foarte fain,a trebuit ocolita urcarea de dupa lac-inzapezita cam 10 m)-Transbaiului-Valea Prislop-Forestier Purcareata(Austriac)-urcare din nou in gol alpin pe Culmea Steiasa-coborire pe Plaiul Hotilor in Valea Florei-urcare din nou in gol pe Mierlei 2 si in final coborire pe Mierlei 1.

Mda,Sami isi face din nou de cap. Vezi bine Iuliane ca ai nevoie de un Patrol in coloana,macar pt noroc!:wink:

Link spre comentariu

Mini e bland si diplomat, ca intotdeauna :grin:, dar adevarul e ca au fost cateva portiuni unde si Samuraiul, masina usoara, pe simexuri, s-a incordat.

Noi n-am orientat catre traseul asta pentru ca dimineata, la locul de intalnire, toate masinile prezente erau echipate si capabile sa ajunga la finish (daca nu se rupe ceva :ha:).

Te asteptam si la alte iesiri, unde traseul permite MTuri, sau procura niscai simexuri si hai la distractie cu noi!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare