marius niva Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Vreau sa-mi schimb barile pe niva. Tocmai am constatat ca nu am nici macar de ce sa o tractez, ceva carlig nimic nici pe fata nici pe spate daca aveti ceva idei poze ar ajuta sau cineva daca are de vanzare sau cine ar face. Mutumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: bari pt niva Salutare, intai treci pe la sectiunea "prezentarea membrilor" :grin: asa este frumos,sa stim cu cine avem onoarea :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: bari pt niva daca ai masina pregatita , MT-uri si troliu,ar fi indicat :grin: maine(duminica) la 10:30 intalnire in piata Millenium (centrul vechi al orasului) traseu propus , Baita-zona Firiza , parte din traseul de anul trecut, daca ajungi pana la 10:30, dar nu mai tarziu !!!! discutam si de ce te inreseseaza,sa vedem ce se poate face , hai noroc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate