Bobo 291 Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Salutare baieti, de ceva timp am dat de o problema la Pajero meu si nu stiu cum sa ii dau de cap. Nu l-am mai folosit de un an aproape, dar cand l-am dus la garaj in Bucuresti, din Constanta, tot mi se blocau etrierii pe spate. Ba stanga, ba dreapta. Dadeam putin inapoi si isi reveneau. A fost un drum tare greu. Saptamana asta ma duc din nou la Bucuresti sa il aduc la Constanta si as vrea sa ii dau de cap. Am inteles ca este o modalitate, dar nimeni nu vrea sa spuna. Ma intereseaza sa il fac, deci platesc daca este asa valoroasa informatia si nu poate circula libera. Mentionez ca masina este mk2 1996 2,5 tdi. Si mai e si treaba cu jocul in directie, dar aia am inteles ca poate fi de la crucea de la volan, intrucat caseta este teapana. Astept cu nerabdare un ajutor. Am cautat pe forum si nu am gasit problema, daca s-a mai discutat, rog un moderator sa imi dea si mie un link aici si sa il inchida pe asta, Multumesc mult!i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Re: Problema Blocare etriere spate Trebuiesc revizuiti etrierii ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobo 291 Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Problema Blocare etriere spate Asa voi face, 'mi-am comandat kit reparatie etrieri cu pistonase. Si voi schimba si lichidul de frana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Problema Blocare etriere spate pistonase, garnituri, dar si ...culisante ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Problema Blocare etriere spate Si fa un pustiu de bine si pune vaselina rezistenta la temperatura mare ( Obligatoriu la culisante ) . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobo 291 Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Problema Blocare etriere spate Culisante nu am gasit decat pentru fata. Pentru spate, pe site-urile de pe care imi comand piese de ani de zile, nu am gasit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Problema Blocare etriere spate poate o sa poti debloca culisantele de pe masina. Eu mai si gauresc in etrierv si montez ungatoare, in asa fel incat la fiecate schimbare de placute de frana sa poti gresa culisantele ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobo 291 Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Re: Problema Blocare etriere spate Problem solved. Schimbat discuri, placute, reparat etrier si culisante noi. Merge beeton! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate