Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema Blocare etriere spate

Bobo 291

Postări Recomandate

Salutare baieti, de ceva timp am dat de o problema la Pajero meu si nu stiu cum sa ii dau de cap. Nu l-am mai folosit de un an aproape, dar cand l-am dus la garaj in Bucuresti, din Constanta, tot mi se blocau etrierii pe spate. Ba stanga, ba dreapta. Dadeam putin inapoi si isi reveneau. A fost un drum tare greu. Saptamana asta ma duc din nou la Bucuresti sa il aduc la Constanta si as vrea sa ii dau de cap. Am inteles ca este o modalitate, dar nimeni nu vrea sa spuna. Ma intereseaza sa il fac, deci platesc daca este asa valoroasa informatia si nu poate circula libera. Mentionez ca masina este mk2 1996 2,5 tdi. Si mai e si treaba cu jocul in directie, dar aia am inteles ca poate fi de la crucea de la volan, intrucat caseta este teapana.

Astept cu nerabdare un ajutor. Am cautat pe forum si nu am gasit problema, daca s-a mai discutat, rog un moderator sa imi dea si mie un link aici si sa il inchida pe asta, Multumesc mult!i

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema Blocare etriere spate

poate o sa poti debloca culisantele de pe masina. Eu mai si gauresc in etrierv si montez ungatoare, in asa fel incat la fiecate schimbare de placute de frana sa poti gresa culisantele

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare