Ovidiu SP Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Va salut.Am achiziționat in primăvară un mitsubishi pajero sport din olanda,autoutilitar cu doua locuri,si e trecut in acte autoutilitar.Am mers la rar sa îmi elibereze cartea însă nu vor sa o treacă ca autoutilitara ca cică trebuie sa duc o hârtie care sa ateste ca mașina a fost transformată autoutilitară înainte de 10.2013. Daca a mai trecut cineva prin situația acesta ,rog sa ma ajute ,să-mi dea un sfat cum să procedez.Am sunat în Olanda să îmi dea un Itp vechi(apk la ei) dar au spus ca mie personal nu îmi dau că a trecut mai mult de o lună de când am cumpărat mașina ,doarcelor de la Rar sau de la politie le da însă de la rar nu vrea nimeni să sune.Mi-au dat dosarul în brațe și mi-au zis să mă descurc că ei cică nu pot face nimic. Nu există vreun site care să poți verifica apk-urile sau asigurările? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Salut! Te sfatuiesc sa comunici doar scris cu cei de la Rar. Iti depui dosarul/cererea, iei un numar de inregistrare, astepti raspuns scris. Vorbele sunt vorbe... Nu stiu legislatia in vigoare referitoare la inmatriculare, de asta te sfatuiesc sa primesti raspunsuri scrise de la ei. De ce trebuie sa aduci o astfel de hartie, conform carei legi...etc, dar sa iti dea raspuns scris. Poate o sa te judeci cu ei.... Spor, Costel Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu SP Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Mulțumesc frumos Costel asta o sa fac ,chiar acuma o sa le scriu un email. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satmovi Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Mai stiu pe cineva care a patit exact asa acum doua luni. Dupa ce a vazut ca nu merge ca autoutilitara, a incercat ca autoturism dar nici asa n-a mers, pt ca nu avea bancheta, centuri si geamuri spate. Pana la urma a inscris-o pe Bulgaria. Stupid! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Va salut.Am achiziționat in primăvară un mitsubishi pajero sport din olanda,autoutilitar cu doua locuri,si e trecut in acte autoutilitar.Am mers la rar sa îmi elibereze cartea însă nu vor sa o treacă ca autoutilitara ca cică trebuie sa duc o hârtie care sa ateste ca mașina a fost transformată autoutilitară înainte de 10.2013. Daca a mai trecut cineva prin situația acesta ,rog sa ma ajute ,să-mi dea un sfat cum să procedez.Am sunat în Olanda să îmi dea un Itp vechi(apk la ei) dar au spus ca mie personal nu îmi dau că a trecut mai mult de o lună de când am cumpărat mașina ,doarcelor de la Rar sau de la politie le da însă de la rar nu vrea nimeni să sune.Mi-au dat dosarul în brațe și mi-au zis să mă descurc că ei cică nu pot face nimic. Nu există vreun site care să poți verifica apk-urile sau asigurările? https://www.vwe.nl/ Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Aceiasi problema si la o Frontera-Cereau act de la firma care o modificase,dupa ce fusese construita de fabrica normala,de persoane.Nu s-a putut decat dupa ce s-au impins cam 800 eur spaga,altfel ramanea in aer.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Mai stiu pe cineva care a patit exact asa acum doua luni. Dupa ce a vazut ca nu merge ca autoutilitara, a incercat ca autoturism dar nici asa n-a mers, pt ca nu avea bancheta, centuri si geamuri spate. Pana la urma a inscris-o pe Bulgaria. Stupid! Sutpid cred ca a fost faptul ca nu s-a sinchisit sa si le procure.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satmovi Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Sutpid cred ca a fost faptul ca nu s-a sinchisit sa si le procure.... Ma rog... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Ma rog... Cum vrei tu.....:wink: Desi si eu ii urasc si i-as aresta pe toti de la portar si receptionera-telefonista pana la directorul general sau cum-plm-s-o-chema, hai totusi sa ne mai si asumam niste chestii pe ici, pe colo, prin punctele esentiale si sa nu mai dam vina doar pe oglinda.....stii ce zic ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara astral incepand de anul acesta tu iti cumperi din strainatate o utilitara in acte 3,5 t ,placuta constructoare 3,5 t (ea o fi iesit sau nu din fabrica de 3,5 t) mergi la RAR si ei te trimit unde vrei tu sa le aduci dovada ca utilitara respectiva nu a fost detarata inainte de 2013 de ce trebuie eu sa aduc dovezi ? eu am cumparat masina respectiva omologata in UE asa, ce treaba am eu cu treaba lor, de ce nu sunt in stare ei singuri sa isi coreleze bazele de data ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Cum vrei tu.....:wink: Desi si eu ii urasc si i-as aresta pe toti de la portar si receptionera-telefonista pana la directorul general sau cum-plm-s-o-chema, hai totusi sa ne mai si asumam niste chestii pe ici, pe colo, prin punctele esentiale si sa nu mai dam vina doar pe oglinda.....stii ce zic ? Ca sa o faci utilitara,ai nevoie de grilajul din spatele scaunelor,care nu este chiar usor de gasit si trebuie sa arate intr-un fel anume. Ca sa o faci autoturism, trebuie sa decupezi tabla de la geamuri si sa pui alte geamuri+ chedere,mecanism la usile spate,etc. Asta implica niste costuri si probabil omul si-a facut socoteala si s-a orientat spre vecini. La faza asta, omul a pierdut o groaza de timp,iar statul a castigat :pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara utilitara nu o faci tu o face un carosier agreeat de RAR sau omologul lor din tara unde s-a facut transformarea si omologarea la noua categorie tu ca si consumator /cumparartor nu vad de ce trebuie sa demonstrezi cand si cine si unde a facut omologarea - tu ai cumparat o masina in brief-ul careia scrie ''utilitara n1 2-4-130 de locuri cate o avea'' e fix problema rar-ului sa colaboreze cu omologul lui german sau olandez sa vada data modificarii pana anul asta nu te alergau si cu pularenia asta , acum un destept din conducere a mai scos o chichita care sa incurce populatia . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany78 Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara Am avut aceeasi problema cu un LR Discovery adus din Italia,dar am reusit sa fac rost de o copie a cartii de Italia unde se vedea clar data cand a fost transformata din autoturism in utilitara si asa am rezolvat problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara astral incepand de anul acesta tu iti cumperi din strainatate o utilitara in acte 3,5 t ,placuta constructoare 3,5 t (ea o fi iesit sau nu din fabrica de 3,5 t) mergi la RAR si ei te trimit unde vrei tu sa le aduci dovada ca utilitara respectiva nu a fost detarata inainte de 2013 de ce trebuie eu sa aduc dovezi ? eu am cumparat masina respectiva omologata in UE asa, ce treaba am eu cu treaba lor, de ce nu sunt in stare ei singuri sa isi coreleze bazele de data ? Da, man, dar eu ma refeream la situatia cu inmatricularea ca AUTOTURISM si pentru care era necesar doar procurarea de bancheta si geamuri spate si pentru chestia asta simpla tot RAR-ul a fost injurat, intelegi ce zic ? :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Re: Probleme înscriere autoutilitara masina in actele de afara era utilitara nu ajunge sa pui geamri si bancheta trebuie hartii de la carosier auorizat omul a mers cu ea utilitara- rar-ul a zis demonstreaza-ne ca e facuta utilitara inainte de 2013 omul neputand sa scoata din joben o hartie magica ca sa demonstreze asta a zis -ok nu vreti sa o faceti utilitara faceti-o autoturism si rar-ul a zis nu o putem face ca nu are geamuri atunci ce mama voastra e masina asta ? utilitara nu mi-o faceti ca nu am o hartie, autoturism nu ca n-are geamuri .....o fi ozn? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate