geotiganica Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Buna seara! Detin un pajero mk2 din 1999 motorizare 3.5 automat. Ma bate gandul sa ii montez blocant fata. Am mai vazut...am mai auzit...am si gasit. Dar cautand pe net am vazut ca exista si autoblocant fata pt pajero. Stiti vreun coleg care sa fi montat asa ceva pe fata pe pajero? M-ati ajuta f mult in luarea unei hotarari finale... va multumesc! Editat Noiembrie 12, 2016 de geotiganica Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: Blocant sau autoblocant fata pajero mk2 M-am hotarat sa iau un autodeblocant pt puntea fata. Revin cu pareri dupa ce il montez.... Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: Blocant sau autoblocant fata pajero mk2 Spune-mi si mie despre ce este vorba. Unde ai gasit si ce ai gasit ? Sunt interesat de asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Blocant sau autoblocant fata pajero mk2 autodeblocantul nu mi se pare o solutie buna la o masina care merge pe sosea ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Blocant sau autoblocant fata pajero mk2 renunta repede la idee. masina nu va mai vira aproape deloc in teren decat daca lasi gazul sau calci ambreiajul, vei vira la stanga sa ocolesti un pom si te va duce tot in pom. e bun autodeblokantul pe spate dar pe fata e praffffl Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate