Cosminmares2000 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Aceeasi poveste! Nu de mult am achizitionat-o ptr vanzare! Nu se vinde:)), dar nu ma supar ptr ca este o Toyota Este si cea mai uratica masina pe care o am la vanzare! Hala este aproape plina cu Toyote una mai frumoasa ca alta si aceasta mi se pare ca a fost o masina de care proprietarul s-a folosit fara sa o mai ingrijeasca in ultimul timp prea bine! Este ca un cal care a facut treaba buna in timp indelungat dupa care a fost inlocuita cu unul mai tanar!! Inima bate la fel de puternic ca si acum 30 de ani! Am sa o aduc la starea originala ca acum 30 de ani si va dovedi ca este inca mult mai capabila si solida decat tomberoanele de plastic din ziua de azi! Este vorba de: Toyota Land Cruiser bj 70 3.5d, af.1986, kilometraj 302000km! Ptr ca nu are rugina, merita reconditionata cu orice pret!! Editat Noiembrie 18, 2016 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin succes,sunt curios cum va arata la final toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Astazi am reusit sa dau caroseria jos! Nu am mai reconditionat bj-uri! masinile acestea sunt niste tancuri in miniatura! Super simple si robuste comparativ cu lj, prefer bj , masini indestructibile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Care sunt diferentele? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Lj-urile mi se par niste super masini construite cu cap dar bj-urile astea sunt si mai simple si iti daU senzatia ca SUNT NISTE masini construitE sa nu se mai strice! Niste grupuri imense, cutia este mult mai mare, ca la tractor, cardanele mai masive etc...! Super masina! Editat Noiembrie 14, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 (editat) Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin sasiu mai raNforsat cred Editat Noiembrie 15, 2016 de Astral toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 (editat) Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Sasiul nu este mai raNforsat! Este aproape identic cu cel de pe LJ!! Editat Noiembrie 15, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Astazi am spalat putin motorul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin sasiul e si mai lat si mai gros in carne, cu totul alta masina..din pacate la capitolul confort nu sta prea bine! parerea mea e ca ar fi ideala cu punti de 80 cu blocante si elicoidale si alte scaune, mai inalte si cu margini ridicate! spor merita masinuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Eu nu dau doi bani pe masini improvizate!! Masinile acestea sunt facute cu cap! Orice masina veche este valoroasa atata timp cat este originala!! Referitor la foile de arc, nu mi se pare deloc rigida! Este mult mai stabila! Masina va ramane originala!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Sasiul nu este mai lat, este doar putin mai lung in fata! Caroseria este identica in spate cu un lj, deci nu este mai lata!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin eu vad ce faci tu si bine faci pastrandu-le originale pentru vanzare..eu ma dau cu un BJ73 si crede-ma ca principala problema sunt foile de arc, datorita carora are de suferit soferul, caroserie si afecteaza comportamentul in off road, surprinzator e cum flexeaza fara stabilizatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Eu am hjz 73 de 4.2d si prefer pe acesta decat un lj73 sau kzj 73! Masinile acestea sunt concepute ptr altceva! O masina cu foi de arc este mult mai solida deacea este si havy duty sau midle duty bj!! Cele cu elicoidale sunt considerate light duty si foarte dezapreciate in lumea Toyotelor! Doar ca la noi ajunge ce este ieftin si laudam ce este mai slab! Cei care au conceput masinile acestea, au stiut ce au facut si deacea in timp sa dovedit ca sunt cei mai buni!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin sasiul e si mai lat si mai gros in carne, cu totul alta masina..din pacate la capitolul confort nu sta prea bine! parerea mea e ca ar fi ideala cu punti de 80 cu blocante si elicoidale si alte scaune, mai inalte si cu margini ridicate! spor merita masinuta "Idealul" exista! Se cheama HZJ74, fabricat pana mai tarziu, in forma de caroserie MWB. Motorizare 4.2 aspirat, punti cu diff blocabile fata/spate de fabrica, elicoidale (doar fata, spatele a ramas cu lamelare, ca e totusi heavy duty). Sasiul e aproximativ acelasi, cu exceptia partii fata, suportilor ansamblului propulsor si prinderea suspensiei. Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Toate Toyotele sunt frumoase in felul lor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dpopescu Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 (editat) Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Astazi am spalat putin motorul! [ATTACH=CONFIG]272214[/ATTACH]Interesant traseul evacuarii... Nu loveste in caroserie sau sasiu? Editat Noiembrie 27, 2016 de Dpopescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin [ATTACH=CONFIG]272214[/ATTACH] Interesant traseul evacuarii... Nu loveste in caroserie sau sasiu? Nu. Asa l-a facut japonezu`. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Nu am reusit sa facem mare lucru ptr ca lucram paralel la proiectul 78! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Ultimile noutati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin asta e rosu original de toyota?daca da te rog sa imi dai si mie codul ca sa pot si eu sa o fac istorica pe a mea,multumesc toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 4, 2017 Autor Partajează Postat Martie 4, 2017 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin In sfarsit masina este vopsita! Saptamana viitoare am sa incep cu sasiul si am sa incep doua proiecte bj40 si bj42! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Istorica se poate face cu orice cod de culoare a modelului respectiv si cine crezi ca iti stie codul de culoare. Asta cred ca e 3F4 dar mai bine ti.o faci 3m4 daca vrei rosu..felicitari pt proiect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Istorica se poate face cu orice cod de culoare a modelului respectiv si cine crezi ca iti stie codul de culoare. Asta cred ca e 3F4 dar mai bine ti.o faci 3m4 daca vrei rosu..felicitari pt proiect! multumesc toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser bj70 3.5d by Mares Cosmin Incepe reasamblarea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate