ursuletz_82 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Buna seara prieteni!! M am reintors in segmentul 4x4 cu ceva mai "soft" sa zic asa. Si anume cu un ML 400CDI V8. Masina bineinteles abilitati de suv suficiente mie pt.moment. Propietarul,om serios din urbe zice ca a dus motorul la 320 CP si 700 N/M. A schimbat cutia cu totul la 270.000 km. Acum masina are 328.000 . O singura poza am pt.moment ,astept sfaturi si pareri de la posesori sau fosti posesori de asemenea utilaje. O seara buna domnilor! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Still back......ML400 V8 Buna seara prieteni!! M am reintors in segmentul 4x4 cu ceva mai "soft" sa zic asa. Si anume cu un ML 400CDI V8. Masina bineinteles abilitati de suv suficiente mie pt.moment. Propietarul,om serios din urbe zice ca a dus motorul la 320 CP si 700 N/M. A schimbat cutia cu totul la 270.000 km. Acum masina are 328.000 . O singura poza am pt.moment ,astept sfaturi si pareri de la posesori sau fosti posesori de asemenea utilaje. O seara buna domnilor! Nu vad din poza daca e modelul cu facelift sau nu. Daca e fara facelift, mare grija la cutia de transfer. Verifica galeria de admisie si egr ul ca de regula e coxat. Masina duce si ceva offroad insa consumul.. :))) motorul e ca un urs grizzly, pacat ca daca proprietarii dinainte au fost talpagii, de regula au cutiile pilaf. Sa o conduci cu placere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 (editat) Re: Still back......ML400 V8 Proprietarul a schimbat cutia la 290.000 km. Acum are 328.000 l am intrebat tocmai in ideea de a face macar un schimb sau sa stiu la ce sa ma astept. Totodata mi a spus ca aontat si un racitor suplimentar?! Tocmai pt a proteja cutia.A umblat si la motor zice ca are 320 CP. Cei din MS cunosc masina si din ce stiu eu omu e respecatbil in oras. Mai are in flota sa zic asa: Skyline 1100 CP . Grand Cherokke 2014 apoi S6 un Defender de concursuri 4x4.......etc etc. Urmeaza un schimb de ulei si filtre imi trebuie echilibrate jantele un pic bat la vreo 120 km.h .vreau sa verific si telescoapele un pic parca bat prea tare. Zice ca au fost 800 euro buc.cu tot cu arc. Cutia zicea ca a dat pe ea 3500 si e noua. L a lasat in H cand mergea la schi. Editat Noiembrie 16, 2016 de Astral In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate