Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe net

Guest nanuk
 Share

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Umbla unul din asta prin Baia Mare de catva timp, cu numar de Germania. La prima vedere e interesanta... dar nu cred ca ar face fata pe traseele noastre :F

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Umbla unul din asta prin Baia Mare de catva timp, cu numar de Germania. La prima vedere e interesanta... dar nu cred ca ar face fata pe traseele noastre :F

Am facut o tura cu ea prin oras. Nu e prea impresionanta in afara de aspect. Cutia de viteze cred ca e defecta ca nu prea schimba vitezele (automata). In teren nu prea ai ce cauta cu ea. Cel putin nu in varianta stock.

e buna ptr piese de schimb

:grin:

Dar e cam scumpa pentru piese de schimb. Parerea mea. Si nu prea ma pasioneaza sa fie diesel. As prefera un benzinar , de 3000 V6 daca se poate.

:grin: :grin: :grin:

http://www.autosupermarket.ro/?pagina=anuntul&id=422892

nu e scump,la dotari a trecut motor si cutie,mai rar gasesti o masina care sa aiba asa ceva in banii astia :grin:

Da, da e la "optiuni" !!! :D :D :ga

Sorry pt offtopic, da' nu m-am putut abtine!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

nanuk-ule.. nu stu daca ti-a multumit cineva, dar e timpul sa o fac eu, ca mai vad si eu masini si preturi ce poate sa-mi scape la cautarea mea, chiar daca nu cumpar nimic.
... undeva, candva, altundeva...

Guest nanuk
nanuk-ule.. nu stu daca ti-a multumit cineva, dar e timpul sa o fac eu, ca mai vad si eu masini si preturi ce poate sa-mi scape la cautarea mea, chiar daca nu cumpar nimic.

multumesc,facem si noi ce putem. :oops:

Nu vi se pare anormal 2700 cmc?!! :shock: La Blazer gasesti motoare V8 de 5.0, 5.7 litrii benzina si 6.2 litrii Diesel. :!: Doar nu i-a pus un 4-n linie de Campulung... :? :!:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

hmmm ..... masinile astea (da erau vre-o 5 buc) au fost pana anul trecut de vanzare la AAA - iar acolo spuneau ca masinile au fost folosite la nu stiu ce campanie de publicitate - asa ca treaba cu "stoc la ARO" e cam poveste.

la AAA pretul de prima strigare era de 9000 USD / bucata

sa-mi f....t palme.... am ratat masinile am vorbit cu proprietarul acum 5 minute si le-a vandut pe amandoua cu 4000 de euro (inmatriculate ambele)

le-a vandut de cum a aparut anuntul....

:x

cat pot sa ma oftic...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use