Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe net

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Re: pe net

Doua taxe trebuie platite probabil , timbrul de mediu care este mare si inca 4000Euro acciza (1 euro pe cm/cub). Nu uitati nici de impozitul anual care este consistent.

Asa ca atentie mare la ocazii cu preturi mici !

nu stiu despre ce vorbesti, dar masina aia a fost 4000 si cind si-a dat seama ca se poate inscrie ca automobil de epoca la care nu se mai plateste nici un timbru si nici un impozit... acciza... care acciza? e din state si nu scrie? as fi luat-o eu dar trebuie intii sa mai fac ordine in cotete. daca nu se da in urmatoarele luni, probabil ca o sa ajunga la mine.

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Doua taxe trebuie platite probabil , timbrul de mediu care este mare si inca 4000Euro acciza (1 euro pe cm/cub). Nu uitati nici de impozitul anual care este consistent.

Asa ca atentie mare la ocazii cu preturi mici !

Nenea, aia merge restaurata cat de cat, si inmatriculata ca vehicul istoric! Fara acciza, TPI, impozit sau rovigneta.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

ni stiu despre ce vorbesti, dar masina aia a fost 4000 si cind si-a dat seama ca se poate inscrie ca automobil de epoca la care nu se mai plateste nici un timbru si nici un impozit... acciza... care acciza? e din state si nu scrie? as fi luat-o eu dar trebuie intii sa mai fac ordine in cotete. daca nu se da in urmatoarele luni, probabil ca o sa ajunga la mine.

Am scris in acelasi timp.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Am scris in acelasi timp.

:grin: ma maninca rau de tot... :grin:

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

nu stiu despre ce vorbesti, dar masina aia a fost 4000 si cind si-a dat seama ca se poate inscrie ca automobil de epoca la care nu se mai plateste nici un timbru si nici un impozit... acciza... care acciza? e din state si nu scrie? as fi luat-o eu dar trebuie intii sa mai fac ordine in cotete. daca nu se da in urmatoarele luni, probabil ca o sa ajunga la mine.

Daca se poate inscrie ca automobil de epoca atunci este o ocazie pentru cei ce doresc modelul.

Bafta la achizitie.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

"i) autoturisme şi autoturisme de teren, inclusiv cele importate sau achiziţionate intracomunitar, noi sau rulate, cu codurile NC: 8703 23, 8703 24 şi 8703 33, a căror capacitate cilindrică este mai mare sau egală cu 3.000 cm3, cu excepţia celor încadrate în categoria vehiculelor istorice definite conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere, cu modificările şi completările ulterioare;"

http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Legislatie_R/Cod_fiscal_norme_2014.htm#_Toc304300101

Link spre comentariu

Masina are CI dar este radiata din circulatie. Stie cineva daca se poate reinmatricula sau cum se poate recupera Talonul, pentru inm. in Bulgaria?

http://www.tocmai.ro/toyota-landcruiser-hdj80-1990-22977748.html

de ce vrei tu sa iei toate janghinele din tara asta? cu prima pb cu actele, cu a doua pb cu actele, asta pb cu actele... nu mai bine mai stringi un pic si iei una peste 1-2 ani dar asa cum trebuie? e doar o parere din afara, nu te supara. si sint patit si eu cu janghinele, asa ca stiu cum arata o afacere paguboasa :grin:

Link spre comentariu

Peste cativa ani s-ar putea ori sa nu imi mai permit una din asta (garantat nu se vor ieftini ci dimpotriva) sau UIE sa aplice masterplanul si sa interzica astfel de masini vechi, cu motoare mari, poluante, pe care le vom vedea doar prin documentare tv.

Apoi chiar crezi ca una scumpa garanteaza o afacere buna?

don't worry, be happy
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Masina are CI dar este radiata din circulatie. Stie cineva daca se poate reinmatricula sau cum se poate recupera Talonul, pentru inm. in Bulgaria?

Daca masina are carte si vrei sa o inmatriculezi in Romania avand in vedere ca este radiata nu ai nevoie de talon, vei primi unul nou pe numele tau la inmatricularea definitiva.

Ai nevoie de: Carte identitate, act de provenienta (contract vanzare cumparare sau factura), plata taxei de inmatriculare (daca nu a fost platita) 3000-3500 euro (autoturism) plus mici taxe nimic de speriat.

Teoretic si in orice alta tara cu actul de propietate (cartea in acest caz) si cu document de provenienta se poate inmatricula, nu in toate tarile propietatea este atestata de carte si talon, sunt cazuri numeroase unde documentul de propietate este unul singur.

In teorie se poate inmatricula in Bg doar cu cartea.

Link spre comentariu

http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-Land-Cruiser-Amazon-4-2TD-ABS-a-c-GX-Manual-4x4-Turbo-diesel-/271810976699?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f49325bbb

Stie cineva daca tipul asta de Landcruiser are punte rigida pe fata si cat de apropiat este ca mecanica de seria 80 ?

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Modelul asta nu are punte rigida pe fata , poate or fi citeva, dar nu cred. Are bascula superioara si inferioara, planetare cu burduf, suspensie arcuri elicoidale.

Acum depinde ce vrei sa faci cu ea.Daca vrei sa te cateri pe munte, nu e cea mai fericita alegere.Este foarte mare, foarte grea si nu stiu cum se comporta la bolovani.Daca o bagi prin noroaie de cimp, e excelenta.Stiu una care bate cimpii pe la niste cimpuri din astea cu panouri solare si se descurca de minune.

Link spre comentariu

Modelul asta nu are punte rigida pe fata , poate or fi citeva, dar nu cred. Are bascula superioara si inferioara, planetare cu burduf, suspensie arcuri elicoidale.

Acum depinde ce vrei sa faci cu ea.Daca vrei sa te cateri pe munte, nu e cea mai fericita alegere.Este foarte mare, foarte grea si nu stiu cum se comporta la bolovani.Daca o bagi prin noroaie de cimp, e excelenta.Stiu una care bate cimpii pe la niste cimpuri din astea cu panouri solare si se descurca de minune.

Suspensia la 100 e doua - AHC si non AHC. Ambele sunt formate din bare torsiune fata si elicoidale spate + evident, 4 amortizoare.

Masina ajunge cam oriunde ... are loc ... si dupa aia ajunge in service ... unde incepe sa usture. Dar nu conteaza ce "arunci" in ea bolovani, noroi, nisip, bani de service sa fie ca ea se descurca minunat. Sa nu zic cum e sa iei o aratura sau un forestier la 90-100km/h.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare