Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe net

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Re: pe net

Din ce-am vazut pe forumurile de prin Australia, motorizarea stock e cam prost optimizata, dar cu putina atentie se poate rezolva in mult mai bine.

Editat de Astral
De ce inventati cratime unde nu e cazul...?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru fanii Toyota LC :

http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/toyota/m1025796501-toyota-landcruiser-4-0-dsl-c-w-4wd-1985-rood.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr

Foarte multe oferte pentru seria 60/70/80 si 90 pe acest site de vanzari. Atentie insa la preturi, de obicei sunt fara TVA.

Succes.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cunoaste cineva aceasta masina ?

http://www.olx.ro/oferta/suzuki-jimny-1-4vvt-16v-rosu-metalizat-model-deosebit-ID6pT0k.html

Un amic doreste sa o cumpere.

A vorbit cu proprietarul iar acesta s-a jurat ca nu a fost folosita la offroad. :grin:

Daca e cineva care are orice informatie, as aprecia enorm ajutorul :tk

Link spre comentariu

Masina e bine ingrijita , tratata cu toata atentia , e noua , vanzatorul e primul propietar , de offroad a iesit de cateva ori pe camp cu Jorj , nu cred ca se poate numi offroad ci poate ca doar incercari timide de a prafui masina . Scriu astea din cunostintele propii , bara fata e facuta de mine custom ( custom total , adica am lucrat doar si numai cu el suflandu-mi in ceafa cu ochii telescopati pe mainile mele de m-a disperat explicandu-i de ce asa si nu altfel ... initial a vrut o tubulara dar s-a razgandit in ultima jumatate de ora ) .

De ceva timp n-am mai vazut masina dar inclin sa cred ca a avut grija de ea . Doar inclin sa cred ca n-am urmarit-o , deci , nu stiu ( mai ) nimic despre ea in ultimul timp ...

De pret ... mie imi pare scumpa , dar sunt putine rau in starea asta ... probabil ca daca cumperi una impecabila ( fara ghilimele ) la 8500 euro din Vest , si , o imatriculezi , echipezi , etc ... e tot aia sau mai scumpa . Cred , n-am calculat , asa ca ultima fraza poate fi ignorata cu succes ...fiecare cu ale lui ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Masina e bine ingrijita , tratata cu toata atentia , e noua , vanzatorul e primul propietar , de offroad a iesit de cateva ori pe camp cu Jorj , nu cred ca se poate numi offroad ci poate ca doar incercari timide de a prafui masina . Scriu astea din cunostintele propii , bara fata e facuta de mine custom ( custom total , adica am lucrat doar si numai cu el suflandu-mi in ceafa cu ochii telescopati pe mainile mele de m-a disperat explicandu-i de ce asa si nu altfel ... initial a vrut o tubulara dar s-a razgandit in ultima jumatate de ora ) .

De ceva timp n-am mai vazut masina dar inclin sa cred ca a avut grija de ea . Doar inclin sa cred ca n-am urmarit-o , deci , nu stiu ( mai ) nimic despre ea in ultimul timp ...

De pret ... mie imi pare scumpa , dar sunt putine rau in starea asta ... probabil ca daca cumperi una impecabila ( fara ghilimele ) la 8500 euro din Vest , si , o imatriculezi , echipezi , etc ... e tot aia sau mai scumpa . Cred , n-am calculat , asa ca ultima fraza poate fi ignorata cu succes ...fiecare cu ale lui ...

Multumesc frumos ! :tk:tk:tk

Cu prima ocazie cand ne vom cunoaste, berea e de la mine. :wink:

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

ooo ... ooo ... o troaca , pur si simplu o masina actuala dar care nu-i deloc evoluata ....

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pai si asta nu e un lucru bun? Toata lumea vrea masina de offroad veche, fara electronica, cat mai simpla si robusta, dar cand apare ocazia pentru una ca si noua, nimeni nu e interesat :grin:

:jp1
Link spre comentariu

Pai si asta nu e un lucru bun? Toata lumea vrea masina de offroad veche, fara electronica, cat mai simpla si robusta, dar cand apare ocazia pentru una ca si noua, nimeni nu e interesat :grin:

Problema la modelul asta e ca piesele de schimb se gasesc foarte greu si sunt scumpe. Nu se potrivesc deloc cele de Defender. Este doar o copie nereusita si scump de intretinut.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Oh shit ...

... am crezut ca odata scapat de Patrolul auriu ' bordel-lowraider ' s-a terminat ... dar cosmarul continua ... desi m-am facut ca n-am observat 'Vitara-Tanc' ... dar cosmarul ... continua sa continue ... Acum si Toyota ... aaaa ... aaaa ... Imi las papucii in casa si ies afara , poate ca ma ajuta ploaia ... ma dor ochii ... toti ... Daca nu ma ajuta , maine-l sun ... sa vorbim discutii ... despre ' splemdoarea in ploaie ' de cinspemii . De lumanari , probabil ( cat mai valoreaza cinspemii de lumanari ? sa ma duc la biserica sa intreb ? parca nu-i un sezon bun pentru lumanari , nu ? ... mhm , cinspemii ... ) .

... ... ... OH SHIT !!! ... nu m-am putut abtine sa nu ma uit inca o data .... DE CE ????

Editat de cos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare