Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Oglinzi retractabile electric -Freelander 1 facelift

Yooo

Postări Recomandate

Are cineva idee cum pot ajunge la motorasul din oglinda care pun in miscare oglinzile retractabile? Am desfacut partial acolo dar mai departe imi prind urechile ca nu mai stiu ce si cum.

Problema e in felul urmator: oglinda din stanga nu se mai strange cum trebuie iar la deschidere parca ar deschide-o dar dupa ce o deschide se aude motorasul mergand in gol inca o perioada. Pe partea stanga functioneaza normal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Oglinzi retractabile electric -Freelander 1 facelift

Trebuie sa ajungi la suruburile alea 3 incercuite cu rosu din linkul http://www.hongmei.com.tw/shop/land-rover/range-rover-power-mirror-folding-motor-fixed-seat/,

de obicei la simptomul descris de tine acel "gear" e uzat

Rover75WormGear.jpg.cf90a99e5411c19d2d52327e2a24569f.jpg

si asta e kitul: http://www.ebay.ie/itm/Range-Rover-Jeep-Cherokee-Rover-75-Freelander-Side-Mirror-Folding-Repair-Gear-/262491636664?hash=item3d1db883b8:g:R~IAAOxyUrZS82bw

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Merci de info...am reusit sa dau motorasul jos, am desfacut din el dar ma prinsese ora 11 si am cedat. Am sa verific maine ce e in neregula acolo, la prima vedere toate rotitele dintate erau ok dar sa nu vb aiurea mai bn revin maine cu un post dupa ce le verific pe lumina naturala si o lupa, si vad de pe linkurile respective daca am acele probleme.

Merci mult inca odata.

PS: am desfacut aproape toata portiera fata sa pot da jos oglinda si sa scot motorasul. Te doare mintea!!!:uameni

Editat de Yooo
Link spre comentariu

PS: am desfacut aproape toata portiera fata sa pot da jos oglinda si sa scot motorasul. Te doare mintea!!!:uameni

Nu stiu de ce ai facut asta, ca eu am demontat oglinda de 2 ori si nu am demontat fata de usa...

Link spre comentariu

Nu stiu de ce ai facut asta, ca eu am demontat oglinda de 2 ori si nu am demontat fata de usa...

Nu reuseam in niciun fel sa scot motorasul de acolo.

Am desfacut motorasul, cele doua picioruse care tin motorasul au cedat, am incercat o romaneasca, inca lucrez la ea...revin cu detalii

Link spre comentariu

Dupa cum am spus am revenit cu rezolvarea la problema. Am dat motorasul jos, am constatat ca ambele picioruse de la carcasa ce tine motorasul pe pozitie erau rupte. Le-am scos din locasul lor si am facut o treaba care o face orice om ca sa scuteasca 40-60 lire lejer.

Am mai citit pe un forum englezesc metoda asta si am pus-o in practica.

Tot ce e nevoie urmeaza sa scriu: menghina, bormasina, nituri subtiri sau suruburi subtiri, adeziv pentru fixare suruburi si un burghiu( am incercat burghiu de 1-2 si am ajuns la concluzia ca si 3 mm era perfect).

Se demonteaza motorasul, se prinde carcasa in menghina, nu prea tare ca pocneste, se ia bormasina si se da gauri exact in locurile unde au fost prinse inainte niturile din fabrica. Niturile din fabrica au fost lipite electric la cald si probabil de aceea au cedat in timp. Dupa ce ati dat gaurile, luati ssuruburile, taiati capetele, lungime estimata dupa ochi, grija mare sa nu fie mult prea lungi ca blocheaza mecanismul, si le fixati cu adeziv in spatiul din capac iar in partea cealalta tot cu adeziv le fixati in suport si le lasati la uscat o perioada de timp. Eu nu am gasit azi adeziv si am folosit super glue. Dupa ce se usuca se monteaza motorasul la oglinda,ase pune pe contacte la masina si se verifica functionarea.

La mine a functionat varianta aasta.

Doamne ajuta sa tina cat mai mult!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare