mushudog Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 (editat) Salut! Am o intrebare - daca in momentul in care patineaza rotile in noroi e normal sa se auda un zgomot ca un carait similar cu zgomotul unui ABS in functiune la o masina normala? P.S. fac "off road" de musai - m-am mutat la o casa pe un deal si au sapat pt canalizare - binenteles ca a venit iarna peste ei si a ramas drumul...ca in padure. Editat Noiembrie 19, 2016 de mushudog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Zgomot ciudat RRS 2008 - cand patineaza E normal si bine ca face, inseamna ca TC lucra cum trebuie NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Zgomot ciudat RRS 2008 - cand patineaza asa am crezut si eu la L200 ca e ceva defect, dar e TC-ul. la mine pe low se mai dezactiveaza o parte din electronica si nu mai face asa urat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mushudog Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Zgomot ciudat RRS 2008 - cand patineaza Multumesc de raspunsuri. Am mai citit pe net si am inteles ca asa e normal. Doream sa fiu sigur...dupa cate am citit pe forumuri de masinile astea si diversitatea de probleme ce pot aparea...ma uit la ea cu ingrijorare. Sper sa mearga motorul/cutia/suspensia...restul le mai pun la punct pe rand (sau le las...asa cum sunt). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate