Andrei V. Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Salutare tuturor, De curand am intrat in posesia unui Hilux 2007, 3.0 manual, cabina dubla cu bena acoperita. Masina e impecabila, asa ca nu-mi ramane decat sa investesc in modificari. Pentru ce imi trebuie masina: in mare, vreau o masina cu care sa pot ajunge in colturi izolate ale tarii, sa pot sa cutreier Dobrogea si muntii, dar si sa pot pleca in ture prin Turcia, Georgia, Moldova....etc. Nu o sa fie masina de offroad extrem si o sa vada multa sosea. Ce am facut pana acum: - praguri metalice - suspensie OME doar fata - roof rack din scari de duraluminiu imbinate, prins in plafon (gaurit plafonul). Roof rack-ul e din doua bucati, o parte e prinsa de plafon si cealalata pe suportii benei. - Jante pe 16 si cauciuguri MT BFG 31 - sistem de gestionare baterie secundara + baterie 120 A + Frigider - cort pentru roof rack ( e cort normal, doar ca are dimensiunile si intrarea prin lateral) si se instaleaza in cateva secunde. Ce am in gand sa fac pe viitor: - bara metalica fata si spate; - troliu pe suport, cu posibilitate atasare in fata si spate (el o sa fie pozitionat in mod normal in spate, pentru ca circul cu greutate mica in bena); - snorkel; - blocant spate; - cric Hi lift; - ceva proiectoare cu lumina difuza sa am lumina in jurul masinii; - scuturi metalice - motor, cutie, rezervor; - kit tranctare; - senile noroi; - o solutie de acoperit roffrack-ul pentru a putea pune cortul pe el; Intrebari catre cei cu mai multa experienta: 1. sunt ok barele copii ARB, avand in vedere ce vreau de la masina? Originalele ARB sunt foarte scumpe si n-am de gand sa daram copaci cu masina, dar nici sa pierd bara la fiecare damb mai inalt, ca in cazul celei de plastic. 2. merita inlocuirea lsd-ului cu un blocant spate ARB? 3. Sunt ok scuturile metalice romanesti, de 3 mm? http://www.scutmotor.co/toyota-hilux?filter=1&manufacturing=2007 Va rog mult sa ma sfatuiti doar avand in vedere ce vreau sa fac cu masina, fara extreme. Multumesc mult! :h5 Andrei.. Editat Noiembrie 22, 2016 de Andrei V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate