bogdanhh Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Salut! De o saptamana am inceput sa merg mai des cu masina si am remarcat ca e destul de lenesa. Am avut ceva discutii cu mai multe persoane si as vrea, impreuna cu voi - cei ce cunoasteti mai bine "materia" decat mine, sa strangem sub acest topic toate posibilitatile de imbunatatire ale masinii, precum si costul acestora. Imi dau seama ca putem sa punem: - chip, - intercooler marit, - poate alt turbo dar poate sunt si fix-uri care nu necesita investetii financiare. Le astept cu drag! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Re: Discovery 2 - Imbunatatiri fara investitii majore: - anulat EGR, curatat admisie/MAP - anulat catalizator - anulat toba intermediara - strans putin bratul valvei de evacuare turbina(wastegate) sa ramana cam 10 spire de la contrapiulita pana la valva deconecteaza-i debitmetrul si fa un tur asa sa vezi daca merge mai bine, mai rau sau la fel, ce dimensiune de roti ai pe masina? Editat Noiembrie 22, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Discovery 2 - Imbunatatiri Salut Sierrafery! Am mers pe dimensiunile aproape standard, cum mi-ai recomandat - in loc de 255/65/70/R16, am 255/70/R16. Multumesc, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate