Vizitator 1zonkerino1 Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 dupa parerea mea, motociclistii pun in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Voi ce credeti. Haideti sa ne dam cu parerea si sa dam ca exemple filmulete care sa intareasca ce spunem Accident intre doi motociclisti Intrecere intre motociclisti pe B-dul Timisoara din Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta Fiecare padure are uscaturile ei, orice exemplu filmat sau pozat vrei sa ne arati aici va fi irelevant si nu poate reprezenta o categorie de oameni, destul de numeroasa, care impartasesc aceiasi pasiune. Cati oameni mor ( pietoni, soferi sau si mai rau motociclisti nevinovati ) sau raman schiloditi in fiecare zi din cauza soferilor inconstienti, mai putin dotati de natura sau figuranti ?? Iti sugerez sa pui acest topic pe motociclism.ro si in afara de injuraturile inerente din partea uscaturilor, o sa primesti si raspunsuri pertinente, in legatura cu temerea ta. Da, sunt si motociclist ( de cativa ani buni ) si conservar ( de si mai multi ani ), asta ma face sa cred ca pot avea o parere obiectiva ! Thanks ! :h5 Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta eu zic ca ar trebui sa faci diferenta intre motoarele de strada "speed-uri" si cele de enduro "cross-uri" asa cum le denumesc unii,cand ai vazut tu un accident cu un motor de enduro,care merge doar in padure ????? Referitor la speed-uri nu comentez,dar nici acolo nu poti sa-i bagi pe toti intr-o oala,sa generalizezi, sunt motociclisti adevarati,sportivi,entuziasti si incepatori care si acestia se impart in mai multe categorii, cei care sunt grandomani si iau motoare puternice din prima,fara sa se fi dat nici macar pe bicicleta inainte,poate la categoria aia te referi,care intradevar pot face anumite greseli in trafic,viteze mari,lipsa experienta ....... dar sa stii ca sunt multi motociclisti care au multi ani de dat si nu au facut vreun accident sau au creat o problema in trafic, din punct de vedere al conducatorilor auto zic eu ca ar trebui sa aiba si ei grija de mototciclisti,se circula cu viteze mari intradevar dar conceptia soferilor,mai ales a celor care conduc de pe vremea raposatului, considera ca nu trebuie sa acorde prioritate in unele cazuri pt ca vede ca vine un far dar nu stie ca nu este mobra,hoinar-ul sau mz-ul de pe vremuri,care abia ajungea la 120 km/h cu putin vant din spate......ci vine omu' cu 200 km/h si ...... in rest ,sa fim sanatosi,putem circula in siguranta si cu 2 si cu 4 roti,te salut :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta @1zonkerino1 Buna ziua ! Odata inregistrat pe forum, e bine sa citesti si regulamentul. Nu suntem la alcoolicii anonimi, dar ne place ca noii veniti sa se prezinte mai intai. Atunci... Salut, sunt Mihai, b/29/buc O seara buna ... mai omule, zau asa ! ... avem o rubrica speciala, se numeste "Prezentarea membrilor" si acolo se obisnuieste ca cei nou-veniti pe forum sa-si faca singuri o auto-prezentare ... nu ne trebuie CNP-ul sau poze dupa buletin, dar cateva randuri despre tine si despre masina ta ar fi utile ... in felul acesta ne putem cunoaste mai bine ... E pacat sa ne iei la misto asa, din prima ! ... e vineri seara si ma simt generos :ha:, dar te rog sa te conformezi celor de mai sus ... hai ca nu e greu ! ... merci ! Asta era vineri seara ... acum e luni si nu-mi mai arde de poante proaste ... nu ne intereseaza asemenea discutii, caracterizarile si catalogarile facute "la gramada" nu sunt in spiritul acestui forum. Discutia asta e inchisa, iar tu benefieciezi gratuit de cateva zile in care te poti gandi, in liniste si relaxat, daca vrei cu adevarat sa faci parte din acest colectiv. Merci ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta Atata timp cat se respecta regulamentul rutier nu este o problema. Daca se incalca regulamentul, nu conteaza ce conduci, 2 sau 4 roti, poti fi considerat un pericol, mai mic sau mai mare. In special daca nu respecti minimul de reguli privind asigurarea sau viteza. PS. Prin aceasta cate iti aduc aminte ca si acest forum are un REGULAMENT de care ai luat cunostinta. Considera ca deja ai fost avertizat si cum nu este primul avertisment, sti ce te asteapta. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta Cititi acest topic de pe motociclism.ro si nu catalogati aiurea oamenii. http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 8172&st=60 :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta Dumnezeu sa-l odihneasca! Ce soarta - omul asta traia doar pentru motociclete si a murit la volan. Il stiu de cand m=am apucat de 2 roti - venea miercurea la intalnirea de la arc si se imprietenea cu toata lumea. In ultima perioada a lucrat la magazinul de moto de la cotroceni. Super baiat, mereu vesel. Cat despre omu care a deschis topicul - daca il prind o sa-l alerg cu camioneta; sa inteleaga mai bine de unde vine pericolul. Eu nu stiu nici un sofer schilodit sau omorat de motociclisti. In schimb stiu multi distrusi pe viata sau omorati de neatentia sau nepasarea celor de la volan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta daca tot s-a redeschis topicul imi permit si eu cateva cuvinte : 1.acesta nu este un forum de moto; daca exista cineva care conduce masina (nu neaparat 4x4) si se simte amenintat de motociclisti ar trebui sa se duca inapoi la politia de care apartine si sa-si depuna carnetul de conducere, multumind pentru increderea acordata la examen 2.filmuletele sunt irelevante, mai ales ca unul dintre ele nici macar nu este filmat in romania 3.sunt atatia soferi prosti pe soselele patriei incat e de speriat in general aceste topicuri si discutii sunt deschise de oameni care nu au testiculele necesare pentru a conduce ceva pe 2 roti. este,de asemenea, foarte adevarat ca sunt o gramada de motociclisti imbecili (nu trebuie sa faca neaparat ceva,este de ajuns sa deschida gura).eu am motocicleta de pe vremea cand eram atat de putini in bucuresti incat ne stiam majoritatea doar dupa motor, nu trebuia sa ne dam nici casca jos.cu toate astea, nu m-am putut convinge sa imi fac vreodata cont pe un forum de moto.colcaie de tepari si imecili.ca si pe 4tuning,retromobil,ims,aro s.a.m.d. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta A fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei... Mi-a rupt sufletul in doua vestea ca a avut accident. Azi, cand m-am trezit si am aflat, am murit putzin si eu odata cu el. Era un om minunat. Nu cred ca motociclistii sunt un pericol, cum spunea cineva. Zilnic mor zeci de oameni in accidente auto, si asta nu inseamna ca soferii sunt periculoshi. E drept ca sunt multzi motociclisti teribilisti, dar nu suntem totzi asa. Sa ne vedem sanatoshi. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta Dumnezeu sa-l odihneasca! Ce soarta - omul asta traia doar pentru motociclete si a murit la volan. Il stiu de cand m=am apucat de 2 roti - venea miercurea la intalnirea de la arc si se imprietenea cu toata lumea. In ultima perioada a lucrat la magazinul de moto de la cotroceni. Super baiat, mereu vesel. Cat despre omu care a deschis topicul - daca il prind o sa-l alerg cu camioneta; sa inteleaga mai bine de unde vine pericolul. Eu nu stiu nici un sofer schilodit sau omorat de motociclisti. In schimb stiu multi distrusi pe viata sau omorati de neatentia sau nepasarea celor de la volan. Aici te contarzic. Am aflat ca un motociclist a avut accident, undeva in Oltenia. Un tip cu un microbuz a virat stanga fara sa se asigure si i-a taiat fazta. Motociclistul a intrat in microbuz in dreptul usii soferului, A trecut prin geamul lateral, cu casca i-a zdrobit capul soferului si a iesit prin parbriz. E greu de crezut, dar e adevarat. Soferul e in coma de gradul 3 si nu se stie daca mai scapa, iar motociclstul are o mana rupta si cateva coaste, dar este OK. Deci atentzie, 4 rotzi si ceva tabla nu va protejeaza de o motocicleta de 2-300 de kile. Am vazut mashini rupte in doua, am vazut accidente in care au murit totzi cei din mashina din cauza unei motociclete care practic a trecut prin mashina. Deci va rog sa fiti atentzi. Existam si noi in trafic. Asa cum pe voi sa asteapta acasa sotzia, copilul, mama, asa ma asteapta si pe mine o mama, care m-a mai vazut o data in ghips din cauza unui sofer inconstient. Multumesc. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta ACCIDÉNT (1-4, 6) accidente, s.n. (5) accidenÅ£i, s.m. 1. Eveniment fortuit, imprevizibil, care întrerupe mersul normal al lucrurilor (provocând avarii, răniri, mutilări sau chiar moartea). ♦ Fapt întâmplător, banal, care aduce nenorocire. 2. (Fil.) ÃŽnsuÅŸire trecătoare, neesenÅ£ială a unui lucru. 3. (Geogr.) Neregularitate a solului. 4. (Lingv.; în sintagma) Accident fonetic = modificare întâmplătoare a unui sunet, fără caracter de lege. 5. (Muz.) AlteraÅ£ie. ♦ Semn care indică această modificare a intonaÅ£iei unei note. 6. (Med.) Fenomen neaÅŸteptat care survine în cursul unei boli. – Din fr. accident, lat. accidens, -ntis. Sursa: DEX '98 Discutiile de genul asta, in care se incearca punerea la zid a unora sau altora, chiar nu isi au rostul. S-a mai spus ca padure fara uscaturi nu exista. Adevarat. In afara de asta, un accident, este un accident. NU cred, ca cineva face un accident in mod intentionat!!! NU cred, ca in cazul unui accident, in care sunt implicate doua sau mai multe persoane, doar unul e vinovat. De obicei, motociclistul are viteza prea mare, iar soferul nu e atent. DACA motociclistul, ar merge cu viteza legala, soferul l-ar observa, inainte sa fie prea tirziu. DACA soferul ar fi atent, ar observa motociclistul, chiar daca acesta din urma goneste mult prea repede. Ar fi indicat ca toti participantii la trafic sa respecte regulile de circulatie. Nu sunt facute degeaba. Daca pe o portiune de drum este linie continua si restrictie de viteza, cu siguranta ca s-a trasat asa, nu ca sa enerveze soferii sau motociclistii tinindu-i in coloana, ci pentru ca nu este vizibilitate, urmeaza o intersectie cu un drum secundar de pe care poate iesi cineva, sau o benzinarie, sau o statie de autobuz, sau o gramada de gropi pe care cine trebuie sa le acopere e in concediu etc. Exemple cu ce a facut x sau y se pot da nenumarate, dar nu trebuie generalizate. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta ACCIDÉNT (1-4, 6) accidente, s.n. (5) accidenÅ£i, s.m. 1. Eveniment fortuit, imprevizibil, care întrerupe mersul normal al lucrurilor (provocând avarii, răniri, mutilări sau chiar moartea). ♦ Fapt întâmplător, banal, care aduce nenorocire. 2. (Fil.) ÃŽnsuÅŸire trecătoare, neesenÅ£ială a unui lucru. 3. (Geogr.) Neregularitate a solului. 4. (Lingv.; în sintagma) Accident fonetic = modificare întâmplătoare a unui sunet, fără caracter de lege. 5. (Muz.) AlteraÅ£ie. ♦ Semn care indică această modificare a intonaÅ£iei unei note. 6. (Med.) Fenomen neaÅŸteptat care survine în cursul unei boli. – Din fr. accident, lat. accidens, -ntis. Sursa: DEX '98 Discutiile de genul asta, in care se incearca punerea la zid a unora sau altora, chiar nu isi au rostul. S-a mai spus ca padure fara uscaturi nu exista. Adevarat. In afara de asta, un accident, este un accident. NU cred, ca cineva face un accident in mod intentionat!!! NU cred, ca in cazul unui accident, in care sunt implicate doua sau mai multe persoane, doar unul e vinovat. De obicei, motociclistul are viteza prea mare, iar soferul nu e atent. DACA motociclistul, ar merge cu viteza legala, soferul l-ar observa, inainte sa fie prea tirziu. DACA soferul ar fi atent, ar observa motociclistul, chiar daca acesta din urma goneste mult prea repede. Ar fi indicat ca toti participantii la trafic sa respecte regulile de circulatie. Nu sunt facute degeaba. Daca pe o portiune de drum este linie continua si restrictie de viteza, cu siguranta ca s-a trasat asa, nu ca sa enerveze soferii sau motociclistii tinindu-i in coloana, ci pentru ca nu este vizibilitate, urmeaza o intersectie cu un drum secundar de pe care poate iesi cineva, sau o benzinarie, sau o statie de autobuz, sau o gramada de gropi pe care cine trebuie sa le acopere e in concediu etc. Exemple cu ce a facut x sau y se pot da nenumarate, dar nu trebuie generalizate. Sa ne vedem cu bine :g :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta Fratilor mie imi e sila de asemenea discutii.... Ma dau cu motorul de vreun deceniu si inca nu am avut nici un accident in urma cariua sa ajung la spital... Anul asta am avut doar un acrosaj cu un bou care nu mi-a dat prioritate(in pipera)...Ma consier intreg la minte si sper sa mai raman asa... Traficul din tara noastra are mult de recuperat la capitolul disciplina. Am fost vara asta de vreo 2 ori prin bulgaria si am fost deosebit de placut impresionat de disciplina in trafic si respectul fata de motociclisit manifestat de soferii bulgari. Maxime respecte lor, cand ajungeam in spatele masinilor dadeau semnal dreapta si se trageau langa marginea drumului, chiar ieseau cu roata pe pietris ca sa ne faca loc sa depasim. Nu era nevoie sa semnalizam intentia de depasire sau sa dam vreun flash... Si asta nu era ceva local...de fiecare data am parcurs vreo 5-6 sute de km prin bulgaria si asa s-a intamplat ca pe peste tot. Din pacate in Romania inca nu am gasit asa de multi soferi disciplinati si respectosi la adresa motociclistilor slp . Celui ce a deschis aceasta discutie si considera motociclistii periculosi ii doresc urmatoarele: Sa fie sanatos si sa nu ii lipseasc nimik niciodata sa ii aduca barza sau cine va mai fi de serviciu macar un copil dar preferabil mai multi, sa-i cresca sanatosi si frumosi si sa se bucure de ei... iar cand copii vor creste mari sa devina motociclisti cu capul pe umeri.... sa mearga cu motocicletele foarte multi km (fara evenimente neplacute, desigur) pe an sa parcurga expeditii si trasee lungi prin lume cu motocicletele.....IAR EL, TALAL LOR SA STEA ACASA CU INIMA CAT UN PURICE, SA NU POATA DORMI NOAPTEA SI SA VISEZE URAT DIN CAUZA GANDULUI CA ARE COPII CE MERG PE MOTOCICLETA....si desigur ca acei copii pot reprezenta un pericol pentru societatea in care traiesc. Acum lasand glumele macabre deoparte, va urez tuturor numai bine si multa minte. BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Motociclistii si pericolele ce le reprezinta Nu toti motocilcistii (ca si off roadistii) sunt acelasi specimen. Unii pun vietile altora in pericol iar altii sunt expusi la idiotenile soferilor auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate