grigsilviu Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Salutare, Stie sau a facut cineva o adaptare sau o codare dupa schimbarea suspensiei din perne in arcuri, sa elimine din ABS si sa-i spuna ca este pe arcuri ca sa nu stea prin bord aprinsi martorii? Daca DA cine si cu ce scula de diagnoza s-a facut. Multumesc Editat Noiembrie 21, 2016 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Nu are nici o legatura ABS cu SLS. Descrie inca odata ce ai facut si ce s-a intamplat dupa aceea. Din tester LR poti dezactiva compresorul pernelor. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Inca nu am facut nimic, urmeaza sa dau pernele jos si sa montez arcuri. Dupa montarea arcurilor voi elimina tot ce inseamna compresor si atunci trebuie invata cu suspensie pe arcuri. Ma intereseaza ce scula de diagnoza stie sa faca acest lucru (denumire, model, etc.) Pentru ca tot am incercat sa gasesc scula originala de diagnoza pentru Land Rover, T4 se numeste. Am cautat inclusiv clona cum sau clontat toate interfetele de diagnoza. Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Am mai rapuns cuiva azi http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93619-OBD2-Bluetooth-device Sau te duci pana la AngloCars sau Land Atelier. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Ai idee cat costa testerul Hawkeye? Mmultumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stavri alexandru Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri ne apucam de treaba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri ne apucam de treaba? Adunam informatii si pe urma le punem in practica :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Dintre testerele accesibile publicului larg se poate face cu hawkeye, lynx, sau nanocom, cu hawkeye sau lynx se da o singura comanda in SLABS ECU si asta o trece pe arcuri si elimina martorul cu nanocom trebuie trecut pe arcuri in SLABS si anulat martorul in meniul BCU... sa vezi cat costa un hawkeye doar cauta-l pe net parerea mea despre ''downgradarea" unui D2 punandu-l pe arcuri mai bine n-o spun Editat Noiembrie 22, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Multumesc de sfaturi, te rog stii care este mai bun intre Hawkeye Diagnostic Tool cel simplu sau Nanocom? La pret este cam tot asa. Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Noua versiune de nanocom e mai destept, avea ceva probleme inainte dar au fost eliminate NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Noua versiune de nanocom e mai destept, avea ceva probleme inainte dar au fost eliminate Ok multumesc de ajutor, atunci Nanocom sa fie. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Trebuie scos si releul pentru compresor. Eu am facut setarile ci Nanocom. "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Daca e setat pe arcuri releul compresorului e completamente inactiv deci trebuie lasat in pace, managementul lui e pe bobina si partea aia de circuit e dezactivata, e bine sa fie lasat acolo sa fie la-ndemana pt a-l folosi pt verificarea altora in caz de releu suspect la alt sistem pe aceasi linie(demaror, pompa motorina, spalare faruri, ventilator electric). Editat Noiembrie 22, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Daca e setat pe arcuri releul compresorului e completamente inactiv deci trebuie lasat in pace, managementul lui e pe bobina si partea aia de circuit e dezactivata, e bine sa fie lasat acolo sa fie la-ndemana pt a-l folosi pt verificarea altora in caz de releu suspect la alt sistem pe aceasi linie(demaror, pompa motorina, spalare faruri, ventilator electric). Bine zis. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Conversie Disco 2 din perne in arcuri Tutorialu' pe care il citisem spunea ca trebuie scos. Normal ca e inactiv eu l-am scos si il tin in portiera fiecare face cum il taie capul. Iar ca un sfat vis-a- vis de arcuri (stiu Fery ca nu esti de acord) eu am pus. Bearmach am mai avut nist istorii ieftine dar cat am construit casa disco meu a fost cal de bataie si a avut multe tone de tarait (nu toate odata) si ce pusesem eu s-au lasat repede dar luasem cea mai ieftin optiune. Oricum instalatia e pe pozitie si oricand pot sa upgradez :) "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate