RTU Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Buna seara! Urmeaza in scurt timp sa imi achizitionez "incaltari" pentru Vitara si as dori sa vad care sunt parerile voastre despre Maxxis Trepador M8060, fata de celelalte modele de pe piata (dupa cum am specificat si in titlu). Sunt topicuri deschise pe fiecare model in parte, dar in afara de comparatia intre BFG si Federal sau BFG si Cooper nu prea avem ce vedea. Vorbim exclusiv despre MT-uri. Nu cred ca dimensiunile sunt importante (eu ma gandesc la 31"). Pentru mine inscriptia M+S este importanta pentru ca vreau sa fiu legal iarna. Tind sa compar Maxxis Trepador cu restul pentru ca acestea mi-au tras cu ochiul dupa studiul de caz pe care l-am facut pana in prezent. Cu stima, Razvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marckovacs Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Re: Maxxis Trepador M8060 comparat cu alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhmo) Trepador Radial sau Bias? NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Re: Maxxis Trepador M8060 comparat cu alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhmo) Trepador Radial sau Bias? Radial. Bias, din cate cunosc, nu se face la dimensiunea precizata(31"). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Maxxis Trepador M8060 versus alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhmo) .....Pentru mine inscriptia M+S este importanta pentru ca vreau sa fiu legal iarna. ....... Tocmai ce m-a sunat un coleg de forum si m-a intrebat ce ar zice politia daca pe anvelopele Maxxis Trepador, pe care tocmai ce si le cumparase un amic de-al lui, NU este inscriptia M+S si nici alte semne care sa arate ca se pot folosi si iarna. Deci, asigura-te intai si intai ca scrie pe ele M+S pentru ca se pare ca nu exista pe gumele astea..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Maxxis Trepador M8060 versus alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhmo) Tocmai ce m-a sunat un coleg de forum si m-a intrebat ce ar zice politia daca pe anvelopele Maxxis Trepador, pe care tocmai ce si le cumparase un amic de-al lui, NU este inscriptia M+S si nici alte semne care sa arate ca se pot folosi si iarna. Deci, asigura-te intai si intai ca scrie pe ele M+S pentru ca se pare ca nu exista pe gumele astea..... Ma bag si eu. Nu mai exista pe nici un MT - M+S cu dot dupa 2014. Un coleg de forum si-a luat BFG KM2 si nu au M+S Bafta! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Maxxis Trepador M8060 versus alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhm Pe ale mele MT Maxxis Trepador Radial cumparate in 2012 era inscriptia M+S, le-am avut pe Vitara.Anvelopele erau foarte bune pe zăpada , au un cauciuc moale in ele si asigurau o aderentă foarte buna. Eu le-am folosit cu diferențialul sudat pe spate cam 10000km si au rezistat bine, pina am vândut mașina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Maxxis Trepador M8060 versus alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhmo) Tocmai ce m-a sunat un coleg de forum si m-a intrebat ce ar zice politia daca pe anvelopele Maxxis Trepador, pe care tocmai ce si le cumparase un amic de-al lui, NU este inscriptia M+S si nici alte semne care sa arate ca se pot folosi si iarna. Deci, asigura-te intai si intai ca scrie pe ele M+S pentru ca se pare ca nu exista pe gumele astea..... No'! Vorbisem mai demult cu un tip, in timp ce tot ceream oferte de pret, si imi spune omul ca pe astea scrie garantat M+S in detrimentul BFG KM2 si Cooper STT PRO, pe care, cica, nu ar mai scrie (ma refer la DOT-uri recente). Mai mult decat atat, era un topic unde un coleg se plangea de un lot de Trepador care aveau un defect si pozand defectul a prins si inscriptia M+S. Oare sa se renunte treptat la aceasta inscriptie? Daca tot vorbim, omul ce zice de ele? Multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Maxxis Trepador M8060 versus alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhm Pe ale mele MT Maxxis Trepador Radial cumparate in 2012 era inscriptia M+S, le-am avut pe Vitara.Anvelopele erau foarte bune pe zăpada , au un cauciuc moale in ele si asigurau o aderentă foarte buna. Eu le-am folosit cu diferențialul sudat pe spate cam 10000km si au rezistat bine, pina am vândut mașina. [ATTACH=CONFIG]273192[/ATTACH] Cum erau fata de concurenta? Ma refer la BFG si COOPER in special. Bineinteles daca ai termen de comparatie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Re: Maxxis Trepador M8060 versus alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhmo) Te duci frumos la Nexxon in Cluj, le-au pe stoc, si ii rogi sa ți-le arate. Așa afli dacă au sau nu inscripția M+S. Apoi iei o decizie in cunoștiință de cauza. Înainte de ele am avut doar BFGodrich AT, si nu pot comparara mere cu pere. Editat Decembrie 7, 2016 de covaciusorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marckovacs Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Re: Maxxis Trepador M8060 versus alte MT-uri (BFG, Cooper, Federal, Kuhmo) Eu am Maxxis Trepador Bias, au inscriptia M+S, ca performanta, comparativ cu MT-urile, pot sa zic ca sunt din alta liga, parerea mea este ca sunt mai bune si decat simexurile. Acuma despre Radial nu stiu, din cate se vede din imagini se pare ca Radial nu are umerii asa lati, probabil profilul nu este la fel de adanc dar parerea mea este ca sigur sunt mai bune ca niste Coopere sau BFG-uri. Mai intreaba oameni care au avut Radial sa vezi ce ti spun despre ele. Si cred ca daca Biasurile au M+S, ar trebui sa aiba si Radialele care sunt mai pentru road. Editat Decembrie 8, 2016 de Astral NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate