blondan2007 Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Buna seara a sosit momentul sa inalt un pic masinuta si a si dori un sfat la telescoape care marca ar fii mai buna rough country sau Rancho si un site unde au preturi ok va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: telescoape Buna seara a sosit momentul sa inalt un pic masinuta si a si dori un sfat la telescoape care marca ar fii mai buna rough country sau Rancho si un site unde au preturi ok va multumesc ambele marci mentionate sunt din gama low end. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: telescoape Ce inseamna low end ca nu prea sunt familiar cu asa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: telescoape Ce inseamna low end ca nu prea sunt familiar cu asa ceva de la wikipedia: "the low-end market consists of lower-priced products suitable for customers who are not willing or able to spend large amounts of money." Adica sunt niste amortizoare ieftine si fara mari pretentii. Fiind toate fabricate in acea parte a lumii, nu prea poti sa le compari, decat ca unele sunt galbene, altele albe, altele rosii, etc. Daca vrei ceva mai mult, studiaza oferta Bilstein, au multe produse pentru Jeep. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: telescoape de la wikipedia: "the low-end market consists of lower-priced products suitable for customers who are not willing or able to spend large amounts of money." Adica sunt niste amortizoare ieftine si fara mari pretentii. Fiind toate fabricate in acea parte a lumii, nu prea poti sa le compari, decat ca unele sunt galbene, altele albe, altele rosii, etc. Daca vrei ceva mai mult, studiaza oferta Bilstein, au multe produse pentru Jeep. Asa este- ai dreptate dar la ce spui tu ,posibil ca pretul de achizitie al unui kit sa depaseasca cu mult valoarea masinii ...zic si eu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: telescoape Incearca telescoape de saviem sau raba. Ca si lungime corespund kitului de +10 si stabilitate net superioara. Sunt plug and play, eu am gasit pe bilstein si au costat 700 ron toate 4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: telescoape Buna seara a sosit momentul sa inalt un pic masinuta si a si dori un sfat la telescoape care marca ar fii mai buna rough country sau Rancho si un site unde au preturi ok va multumesc Tu vrei sa inalti masina si intrebi despre telescoape . Intreaba mai bine despre un kit de inaltare sau despre arcuri pentru ca din alea ridici masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: telescoape Vreau sa o inalt dar mai mult de 400-500 de euro nu as baga ca nu ii de unde inaltarea o fac pt ca la gropi cam atinge cauciucul in aripa sunt silverstone si cu un drum si telescoapele ca sunt moarte si daca tot ma ajutati in luarea unei decizii bune si ieftine m ar interesa si un amortizor la directie ca al meu e numai de model Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: telescoape La o inaltare de 5cm prin flanse nu iti trebuie mare lucru, rezista si telescoapele masinii. Daca vrei 10 cm ai ceva de modificat deplasate puntile, cardanul fata cu cruce dubla, coborata cutia etc. Depinde ce doresti. La telescopul de directie nu prea ai ce pune decat unul asemanator de jeep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: telescoape Un 5 cm e ok dar spatele cum il inalt al meu e foi de arc pe spate si telescoapele sunt nevoit sa la schimb ca sunt terminate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: telescoape Nu ma ajuta nimeni cu un sfat m am uitat pe net si am vazut ceva kit de inaltare rought country 3 inci merita oare si in cm cam cu cat s ar inalta oare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: telescoape Salut, Un sfat dat si de antevorbitori este sa nu te bazezi pe telescoapele low cost RC , daca te vei uita pe review uri vei constata ca sunt slabe calitativ si arunci cu banii pe fereastra. Cauta-ti un kit fara telescoape iar pentru telescoape pune-ti alea de Raba , macar nu dai bani multi pe ele si le poti schimba daca te nemultumesc la un cost scazut. Kit-ul de 3 inch te va inalta cu minim 7,5 cm . Spor la treaba! Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 (editat) Re: telescoape Asa este- ai dreptate dar la ce spui tu ,posibil ca pretul de achizitie al unui kit sa depaseasca cu mult valoarea masinii Nu sunt foarte de acord. Bilstein seria 5100/5125 costa in jur de 500 lei/buc, iar seria 5160/5165 costa in jur de 1000lei/buc. Cu 1000 euro ai niste amortizoare "sa moara dujmanii" Asa ieftine-s sunt Wranglerele astea? Poate este momentul sa-mi iau unul. Editat Noiembrie 25, 2016 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: telescoape Al meu este cheroke oare potrivesc telescoapele de raba sau saviem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: telescoape Rough country sau rancho ... sunt OK dar fac cat costa... Niste amortizoare bune si foarte fiabile sunt cele de la bilstein sau FoxRacing .... dar plecam de la 150 euro in sus / amortizor .... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: telescoape Asa ieftine-s sunt Wranglerele astea? Poate este momentul sa-mi iau unul. Wranglere-le nu sunt ieftine, dar Cherokee da. intre 1000 si 2000eu gasesti in stare OK, cu AC, servo, controale electrice, spatiu suficient si cutie automata. Bine, mai e apoi inmatricularea si GPL-ul... dar macar te simti om :) Deci 1000 euro pe niste telescoape, este exagerat pt masina asta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: telescoape La o inaltare de 5cm prin flanse nu iti trebuie mare lucru, rezista si telescoapele masinii. Daca vrei 10 cm ai ceva de modificat deplasate puntile, cardanul fata cu cruce dubla, coborata cutia etc. Depinde ce doresti. La telescopul de directie nu prea ai ce pune decat unul asemanator de jeep. La XJ cardanul fata e deja cu cruce dubla, deci ar ramane valabila doar coborarea cutiei sau un SYE daca este buget. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Re: telescoape Oare cate foi de arc ar trebui sa adaug ca sa o inalt 5 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Re: telescoape Chitul RC de 3" are o singura foaie de arc. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Re: telescoape Chitul RC de 3" are o singura foaie de arc. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: telescoape Pentru 5 cm probabil ar fi suficienta si o springuire, eu as merge pe o springuire plus inca o foaie pentru o durata mai lunga la inaltimea obtinuta. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: telescoape Daca arcurile spate nu sunt obosite rau, se pot prelungi cerceii spate de la arcuri cu 5cm sau cumparati unii deja gata facuti+5cm. Din pacate nu mai gasesc pozele cum erau facute la mine(prelungite si sudate de un prieten). Foaia de arc suplimentara adaoga rigiditate, nu mai flexeaza puntea asa bine. Daca cumperi un kit complet de arcuri, acolo probabil e gandita treaba. Springuirea arcurilor poate sa tina 1-2 ani, dar poate sa inceapa sa se lase la loc dupa 6 luni. Ai multe variante la alegere :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: telescoape mai exista varianta...flexului...ii dai decupatura si gata,app ce opinci ai pe el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: telescoape Silverstoane de 31 cred ca o sa merg pe springuire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pxy Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Re: telescoape Ceva de genul am montat eu si sunt foarte multumit https://www.google.ro/search?q=kit+inaltare+jeep+cherokee+xj&client=ms-android-allview&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi-95OO6-LQAhWKWCwKHTxbAAkQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=4SGk07-AKSzSXM%3A Editat Decembrie 7, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate