nissan4x4 Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Caut un autocar destul de rar, Skoda 706RTO , care am aflat ca ar fi unul in comanesti, jud BC, in curtea fostului combinat Comprel . Daca e cineva din zona , il rog poate ne poate ajuta cu o vizita, sa vedem daca mai este acaretu pe acolo, eventual niste poze. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Si ce ai in minte, Don Luigi, cu dansa...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 (editat) Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? E un model luxury din anii 60-70. Impreuna cu cativa prieteni...M-as apuca sa o refac Editat Noiembrie 23, 2016 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Super faina idee Luigi, poate vedem si la noi ceea ce urmarim de obicei la tv. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Am eu drum prin zona daca vrei ma interesez ..... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Oaaa ! Acum ca ai adaugat si poza aia in care autobuzul are culoarea rosie, mi-aduc foarte bine aminte ca am apucat sa merg si eu, aici, in Bucuresti, cu un astfel de autobuz care era in dotarea fostului ITB, deci undeva la inceputul anilor `70. Si stiu inclusiv faptul ca de multe ori ii rugam pe ai mei ca sa-l roage pe nenea soferul sa ma lase sa stau calare pe motor sau ce naiba era acolo ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Asta ce model este? Se mai poate reconditiona conform exemplelor de mai sus ? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Oaaa ! ...... Si stiu inclusiv faptul ca de multe ori ii rugam pe ai mei ca sa-l roage pe nenea soferul sa ma lase sa stau calare pe motor sau ce naiba era acolo ! Iarna avea si un avantaj."""scaunul"" era todeauna cald. :wink: Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? @pantzerow si praga se poate reconditiona , totul tine de buget insa modelul tau il gasesti in stare mult mai buna prin vecini si te va scuti de multi bani pe care ii vei baga altfel in cel din poza ta asa arata la vremea lui https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Brno%2C_%C5%98e%C4%8Dkovice%2C_autobus_Praga_RND.JPG/1200px-Brno%2C_%C5%98e%C4%8Dkovice%2C_autobus_Praga_RND.JPG 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Asta ce model este? Se mai poate reconditiona conform exemplelor de mai sus ? asta e mai fain !!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Am eu drum prin zona daca vrei ma interesez ..... please, please , please ,,, ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? frumoase masini...si intentii laudabile....si eu sunt in curs de gasire a unei solutii pentru achizitionarea unei bijuterii abandonate de statul Roman...LT 40, tractiune 4X2, 4x4H, 4X4L...cu numai 12885Km la bord...DA!!! 12.885km...nu am gresit. Masina sta foarte bine la capitolul rugina..are doar de suprafata....si este utilitara cu trei locuri, servodirectie, servofrana...etc...si nu are cardanul...sa gandit un prost de sofer bugetar...ca o sa consume mai putin...daca scoate cardanul...pacat de masina...daca o va manca rugina....si ca o recomandare pentru site...nu se poate sa se faca o configuratie automata pentru redimensionarea pozelor....de pe telefon este destul de greu sa atasezi... Editat Noiembrie 24, 2016 de Astral vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 (editat) Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Eu am avut asa ceva, stiu cu ce se mananca. Daca nu ma insel, vw ce il prezinti este al unei institutii , agentia nationala de mediu . Corect? E parasit pe malul dambovitei, am incercat sa il cumpar dar nu se poate vinde , e un "autolaborator" ! Nu a fost niciodata inmatriculat in Ro, zace de vreo 10 ani ! Editat Noiembrie 28, 2016 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Exact aceea este masina...ai perfecta dreptate cu actele...e incurcata rau treaba....pacat de ea vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? acte am eu , da cum umflam fieru de acolo... ..??? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Cam tarziu, dar am si eu o curiozitate : e vorba de localitatea COMANESTI sau Comanseti, asa cum e in titlu ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: E cineva din Comanseti jud Bacau, pe aici? Comanesti ...scuz, mai greu ca tastatu la telefon Prin bunavointa colegului kmkm , am aflat ca autocarul nu mai e in zona. Ii multumesc pe aceasta cale pt efortul depus. Caut in continuare fiare vechi pt a fi restaurate ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Re: E cineva din Comănești, jud Bacau, pe aici? Nu vrei un ...camion Steyr? este de fapt o masina de pompieri din '75 parca, in stare f buna de functionare ...pompa,rezervor ,cu 7 locuri si binenteles 4x4....ieftin tare! daca scoti una alta de pe ea o faci rulota pt expeditii. Editat Noiembrie 30, 2016 de Yoghi Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Re: E cineva din Comănești, jud Bacau, pe aici? De ce nu? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate