marga2 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Salut, Ma intereseaza un track soft in zona Ponor-ului: as vrea soft deoarece va fi doar o mansina, saptamana viitoare. Daca mai vrea sa participe cineva, sunteti invitati. :grin: Dotari sunt Ford Ranger, MT-uri uzura 40%, lanturi (sper) si Hi-Lift, aaa si mult entuziasm :D Mersi Edited November 27, 2016 by marga2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTra Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Re: caut Track in zona Ponor - jud. Alba ponor.kmz Acesta e unul din trasee. Nu stiu pe unde le am pe celelalte. Mai sap si pun aici. Studiaza-l. Nu e editat si sunt zone inaccesibile fara simex si poate, pe vremea asta, troliu. In principiu de la Salciua, de la DN 75, pana la Geogel si Valea Bucurului e accesibil. In Geogel daca e foarte moale va trebui sa intrebi pe unde poti iesi catre Valea Bucurului deoarece drumul marcat e greu pe o portiune de 200m (panta mare si noroi lutos). Mai este o cale la iesirea din sat catre Mogos. Din Valea Bucurului se poate ajunge usor la Ponor si iar in Salciua pe alt drum. Traseu usor. Edited November 27, 2016 by XTra Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted November 28, 2016 Author Share Posted November 28, 2016 Re: caut Track in zona Ponor - jud. Alba Mersi mult :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted December 4, 2016 Author Share Posted December 4, 2016 Re: caut Track in zona Ponor - jud. Alba Am fost, din fericire nu am avut nevoie de lanturi :), am inregistrat un track, si a fost frumos :) Am gasit acolo ceva ce localnicii numesc "Mluha" e un deal de plante, crescut peste un lac. acum a ramas doar un ochi de apa in mijlocul asa numitului deal, e o senzatie diferita (panica) sa mergi pe plante care plutesc, pe jos evident, nu cred ca rezista la greutatea unei masini. Una peste alta, mi-a placut si recomand zona. 2016-12-01_11-08-18_casa_dealu_bucurilor-furcituri-mluha.gpx Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTra Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Re: caut Track in zona Ponor - jud. Alba Ma bucur ca a fost totul ok. Data viitoare cand ajungi da un semn si stam la o bere in munte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 Re: caut Track in zona Ponor - jud. Alba Sigur, cand ajung iar in Ponor dau un semn :be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts