omoroka Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 (editat) Imi faceam des cumparaturile in farmacia asta pentru ca era deschisa nonstop si gaseam mereu medicamente pentru copil. Pana azi când am avut parte de-o intamplare demna de anii '90. Veneam cu sotia si cu fiica-mea de la parinti si-am oprit in dreptul farmaciei sa iau niste picaturi de nas pentru cea mica. Ii dau sotiei o bancnota de 50 lei si-o astept in masina impreuna cu fii-mea. Stam noi vreo 10min pana când copilul isi pierde rabdarea de tot. Si chiar atunci ma suna Iulia si-mi zice: "Duceti-va acasa ca eu am o disputa cu astia de la farmacie. Le-am dat 50 lei iar ei pretind ca le-am dat doar 30 lei, si nu vor sa-mi dea tot restul" Evident ca am intrat in farmacie si n-am plecat pana când nu am primit tot restul, mai ales ca totul nu arata deloc a greseala din partea farmacistei ci mai degraba a inselatorie. S-a lasat cu un mare circ, va dati seama, si am plecat de acolo dezgustat in special de faptul ca toata treaba se intampla intr-o farmacie si nu intr-un aprozar, retraind parca momente din anii 90 când toata lmea voia sa-nsele pe toata lumea. Nu stiu, ne întoarcem cumva in anii 90? Ati mai auzit de astfel de practici ale vanzatorilor? Editat Noiembrie 27, 2016 de Astral Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul Pretindea ca a primit o bacnota de 30 in loc de 50 ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul Trebuia sa-i rogi sa verifice filmarea de pe camerele de supraveghere unde s-ar fi vazut ce bani le-ai dat. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 (editat) Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul Trebuia sa-i rogi sa verifice filmarea de pe camerele de supraveghere unde s-ar fi vazut ce bani le-ai dat. Am cerut lucrul acesta. Ni s-a spus sa mergem acasa ca o sa se uite ele pe camere pana maine :ha: Am insistat sa-si numere banii din casa, insa nu a facut-o. Intr-un final ne-au dat banii ca la niste cersetori :uameni Editat Noiembrie 28, 2016 de Astral Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul Pretindea ca a primit o bacnota de 30 in loc de 50 ... Cam asa a fost si replica sotiei mele :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul O scamatorie din asta a incercat cu nevasta-mea un angajat al parcarii din spatele Sanador de pe Calea Victoriei. Dar nici nu a banuit ce il asteapta: Anca a sunat la 112, a venit un echipaj, s.a mers la sectie, s.a facut plangere....acum individul are deschis dosar, nu stiu exact ce capat de acuzare. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul O scamatorie din asta a incercat cu nevasta-mea un angajat al parcarii din spatele Sanador de pe Calea Victoriei. Dar nici nu a banuit ce il asteapta: Anca a sunat la 112, a venit un echipaj, s.a mers la sectie, s.a facut plangere....acum individul are deschis dosar, nu stiu exact ce capat de acuzare. Aha, deci se practica treaba asta :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul E un obicei, unde tine, tine ...mie mi s-a intamplat la benzinarie ...am dat o hartie de 200 lei si am alimentat 150 lei. N-am mai primit rest deloc ... Am luat bonul, am dat sa plec ptr ca ma grabeam dar parca imi lipsea ceva ...si m-am uitat cu el intrebator la toparlan "Restul?"... "Bine, da-mi 2 pachete de tigari, o ciocolata si un suc!" A pus tigarile si ce ii cerusem pe tejghea. "O punga aveti?" Mi-a pus o punga. Am luat tigarile, ciocolata, sucul si bonul si am dat sa plec. "Pai?" intreaba vanzatorul... "A da...nici o problema, scuza-ma, pastreaza restul!" [au ramas cred ca vreo 2 lei] Nu a schitat nici un gest dar daca schita vreunul ...deja ii pregatisem niste carne... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: Azi in farmacia York... unde-i restul... nu e restul E un obicei, unde tine, tine ...mie mi s-a intamplat la benzinarie ...am dat o hartie de 200 lei si am alimentat 150 lei. N-am mai primit rest deloc ... Am luat bonul, am dat sa plec ptr ca ma grabeam dar parca imi lipsea ceva ...si m-am uitat cu el intrebator la toparlan "Restul?"... "Bine, da-mi 2 pachete de tigari, o ciocolata si un suc!" A pus tigarile si ce ii cerusem pe tejghea. "O punga aveti?" Mi-a pus o punga. Am luat tigarile, ciocolata, sucul si bonul si am dat sa plec. "Pai?" intreaba vanzatorul... "A da...nici o problema, scuza-ma, pastreaza restul!" [au ramas cred ca vreo 2 lei] Nu a schitat nici un gest dar daca schita vreunul ...deja ii pregatisem niste carne... :ha: Tare :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate