mm Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Salutare, Din dorinta de a mai dezmorti autobuzul si de a-mi clati nitel ochii, vreau sa fac miercuri sau joi traseul asta de trip de la 100tracks: http://mytrip.100tracks.net/cheile-gradistei/12 Mai sunt doritori? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: Iesire soft cheile gradistei 30.11 sau 01.12 Sal vrei sa faci numai traseul 100 tracks sau te abati si pe langa ,un traseu mai dificil,excursia ptr o zi sau cu cazare in zona? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: Iesire soft cheile gradistei 30.11 sau 01.12 Depinde si de vreme, care nu se arata prea prietenoasa. Nu am decat AT-uri si, mai ales daca o sa fiu singur, nu o sa ma aventurez cine stie ce. Dar nu exclud si ceva mai serios, daca vine cineva cAre sa cunoasca un pic mai bine zona. De cazat nu stiu, eu as face traseul cu plecare din Comarnic, dar pot dormi si in masina pe traseu, daca ne strangem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate