teo pes Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Unde sunt situate busoanele de umplere si golire ale transmisiei la 110 dci 4x4 ?! sa nu mai orbecai ? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? Vezi ca sunt de plastic - sa nu le fortezi prea tare. Am schimbat in service, stiu ca pe fata mi-au dat carenajul roata dreapta jos. Pe spate era chiar mare si evident. Pacat ca nu am facut poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo pes Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? Da ai dreptate , sunt de plastic , nu vin cu poze pt ca am umblat pe un canal , deci ...cutia privind din fata are busonul de umplere pe dreapta cutiei , cutia de transfer are busonul de umplere ce se desface cu imbusul tot privind din fata ,prin degajarea rotunda din ,, persou",in reductorul ,,puntii " spate buson future ..se vede ! Trebuie pompa la cutie ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? Trebuie pompa la cutie ! sau 1,5 metri de furtun si o mica adaptare la dopul sticlei din care faci completarea/umplerea:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo pes Posted December 15, 2016 Author Share Posted December 15, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? sau 1,5 metri de furtun si o mica adaptare la dopul sticlei din care faci completarea/umplerea:) Karolicaaaa ......!! asta este deja ,,inginerie " invatata la Dacia 1300 :ha:,cu bidonul de ulei in apa calda si fugi repede afara sa nu se raceasca :ha:!...mama mama ! si ce ne mandream ...,,eu I am bagat ulei la cutie " :dr2 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? Karolicaaaa ......!! asta este deja ,,inginerie " invatata la Dacia 1300 :ha:,cu bidonul de ulei in apa calda si fugi repede afara sa nu se raceasca :ha:!...mama mama ! si ce ne mandream ...,,eu I am bagat ulei la cutie " :dr2 eheee eu si acum am un bidon de ulei Castrol de cutie deala cu furtunas de iese din dop, pe care il cuplez la un furtun :) si cu care fac umplerile:) eventual daca ai un amic e si mai simplu :) el tine sticla de afara si tu tii furtunul la gura de umplere , aia cu incalzitul nu ma streseaza ca ale mele cand le puneam erau deja calde :) doar le tineam acolo la motor la aripa:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin1 Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? Vi sa aprins vreun bec de ati umblat la uleiuri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? Uleiurile trebuiesc schimbate dupa un anumit numar de Km(ore de functionare) sau trecerea unui interval de timp. Daca astepti aprinderea martorilor de bord e grav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 (edited) Re: Busoane cutie si punti ? Vi sa aprins vreun bec de ati umblat la uleiuri ? :) nici decum da daca am schimbat ambreiajul :) ce era sa fac? :) sa recuperez zeama aia infecta contaminata cu noroi sau alte impuritati? e drept puteam scuti cei 800ml de ulei pentru grupul spate :) da daca tot am schimbat la cutie la modulul care da spre spate... am zis ca nu ma pagubeste o litra de ulei pt grupul spate:) by za uei :) masina are 17,000 km :) cu doua motoare la activ:):):):) si doua ambreiaje:) ultimul a tinut cam 3000 km :) da pe mine nu ma luati in seama ca eu sunt oricum atipic la partea de solicitari si service:):):) Edited December 17, 2016 by KAROLOKW Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo pes Posted December 22, 2016 Author Share Posted December 22, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? :) nici decum da daca am schimbat ambreiajul :) ce era sa fac? :) sa recuperez zeama aia infecta contaminata cu noroi sau alte impuritati? e drept puteam scuti cei 800ml de ulei pentru grupul spate :) da daca tot am schimbat la cutie la modulul care da spre spate... am zis ca nu ma pagubeste o litra de ulei pt grupul spate:) by za uei :) masina are 17,000 km :) cu doua motoare la activ:):):):) si doua ambreiaje:) ultimul a tinut cam 3000 km :) da pe mine nu ma luati in seama ca eu sunt oricum atipic la partea de solicitari si service:):):) :g:h5:dr2:dr2:dr2 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan chiperi Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 (edited) Re: Busoane cutie si punti ? banuiesc Karol ca te referi la masina de campionat...ca altfel e dureros sa fi schimbat 2 motoare in 17 mii km(te-ar descalifica mult sub condusul unor femei:top :) Edited December 28, 2016 by dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Re: Busoane cutie si punti ? banuiesc Karol ca te referi la masina de campionat...ca altfel e dureros sa fi schimbat 2 motoare in 17 mii km(te-ar descalifica mult sub condusul unor femei:top :) CE iti mai place so tie saorma:) recunosc ASA este;) so nu din vina mea:) :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo pes Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 Re: Busoane cutie si punti ? Uite ca tocmai am verificat ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts