med_max Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Cum zice titlul ce stiti despre "siping / grooving tire" pentru mai multa aderanta pe zapana / gheata ... Si unde se poate face la noi ... exista multe filmulete dar le-am pus doar pe acestea 2... LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Re: Ce stiti despre "siping / grooving tire" pentru mai multa aderanta pe zapana / gheata Avantajele sunt prezentate in filmulete. Dezavantajul cred ca vine din faptul ca se reduce capacitatea de a descarca namolul de pe anvelopa, oricum limitata la un diesel dar esentiala in offroadul mioritic E putin contradictie ... iti iei un cauciuc agresiv...si apoi il castrezi... Editat Noiembrie 30, 2016 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Ce stiti despre "siping / grooving tire" pentru mai multa aderanta pe zapana / gheata Siparea e una , regrovarea e alta ... Ambele sunt avantajoase , fiecare in conditii bine determinate dar ambele reduc rezistenta cramponului . Si , siparea nu face un MT extrem sa devina mai bun rutier ci doar la un MT normal pe zapada - insa doar la MT-urile moi ( similar cu cele de iarna ) , probabil contribuie si la accelerarea uzurii . Daca te dai jos de la munte de pe forestier si intri pe drumuri acoperite , da , pare o idee la locul ei ... Regrovarea e discutabila , avantajoasa la descarcare dar procentul e mic ... si ruperea continuitatii cramponului nu ajuta mereu . Ambele se puteau aplica inca din fabricatie si aduceau si o oarece economie la materia prima bruta dar din considerente de durabilitate crampoanele sunt inca intregi . Stiu ca se face si in Romania , acum ceva timp cineva sipase din start niste MT-uri . Din pacate mi-am pierdut mintile la partea cu date si cifre din arhiva trecutului indepartat si forumul a trecut printr-un upgrade ulterior downgradat si cautarea nu aduce nimic nou dupa ' nu stiu , le-am sipat de noi ' . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate