florum Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai parerea mea: 1. extrem : OME - HD + body = 31uri 2. soft-escu : OME soft = 235uri restul e .......cancan :grin: reductorul de sj410 e destul de OK in teren dar pe sosea esti limitat psihologic :grin: la 110km/h ... 4000r/m...parca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Am vazut ca l-ai scos la vanzare,te-ai suparat pe el ca nu creste mai repede? :h5 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Am vazut ca l-ai scos la vanzare,te-ai suparat pe el ca nu creste mai repede? :h5 Masina asta e dreaq gol. Trece cu atata usurinta obstacole ce par de netrecut, dar scutura de-ti sar si gandurile din cap . E cam prea hard pentru ce vreau eu de la un 4X4 iar costurile pentru upgrade cel putin ii dubleaza valoarea. Ma gandesc sa schimb cu ceva mai potrivit si pentru iesiri mai lungi. Daca nu reusesc o sa-i pun OME si 235-uri sa vad cum se comporta. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Mda Cit de rigida poate sa fie suspensia de 5 inch ? Calmini are supensia de 5 facuta din arcuri de 3 si cercei de 2 Supensia de 3.5 din arcuri de 1.5 si cercei de 2 Si supsensia de 3 formata din arcuri de 3 fara cercei. Deci alex tu care ai suspensia de 3 plus cercei de 2 de ce crezi ca e mai putin rigida decit kitul de 5 care practic si teoretic e acelasi lucru ... doar ca tu ai luat totul separat (bine minus anumite chestii). Logic o suspensie mai "moale" e cea care foloseste arcuri de 1.5 adica cea de 3.5 in total (plus cerceii)...desi ma indoiesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Nu e mult mai moale nici aia de 3.5 ca amortizoarele sunt la fel de tari la amandoua :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Nu e mult mai moale nici aia de 3.5 ca amortizoarele sunt la fel de tari la amandoua :grin: M-ATI BAGAT IN CEATA TOTAL ! :happy hai sa ne hotaram, care este cea mai recomandata pentru extrem - dar sa mai ramai si cu pietrele la rinichi, cea de 3,5 sau cea de 5" ? Merci fain de viitoarele raspunsuri.... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Salut,mi-am luat si eu un Samurai si am pe el roti de 275/15 intrebare; a fost modificat ceva la suspensie pentru a monta rotile astea? Daca se vede in poze. Masina e foarte rigida si te zgaltaie de te ia-u dracii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Salut,mi-am luat si eu un Samurai si am pe el roti de 275/15 intrebare; a fost modificat ceva la suspensie pentru a monta rotile astea? Daca se vede in poze. Masina e foarte rigida si te zgaltaie de te ia-u dracii. Din ce vad in poze doar cerceii fata par mai lungi, in rest e destul de joasa. Parerea mea e ca anvelopele alea nu au ce cauta pe un Sam ... poate doar daca ai vreo 300 de cai putere si vrei sa faci liniute ... in rest nu te avantajeaza nici pe strada, nici pe teren. Sunt fff. late si au talonul prea mic. Pentru un Sam fara modificari importante sunt bune gume inalte si subtiri: 195/80/15, 215/80/15 (cu mici modificari) sau 215/75/15. Asa mai scapi si de zgaltaieli. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Ai jante intoarse. Sunt ok pt plimbari in oras. Dar sa nu te astepti sa nu mai fie asa de "dura" masina si dupa schimbarea rotilor...e Samurai. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Nu se poate modifica(taia) din foaia de arc sa fie suspensia mai moale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Nu se poate modifica(taia) din foaia de arc sa fie suspensia mai moale? Buna intrebarea ... daca se scoate una din foi ... rezulta o suspensie mai moale, sau doar una care se rupe mai repede? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Mai desumfla anvelopele. La 1-1,2. Eu am pus OME-extrem si am simtit o imbunatatire considerabila. Amortizoarele alea isi fac treaba. In teren se comporta minunat, pe drum forestier cu gropi, bine, dar pe asfalt prost nu pot merge cu mai mult de 70. S-a inaltat cu cca4 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai box]Salut! Tocmai am cumparat un Samu, motor 1,3 injectie, destul de bine ingrijit, dar stock ... ceea ce e un lucru bun dintr-un anumit punct de vedere. Am de gand sa-l folosesc in conditii destul de soft, dar vreau sa fie in forma si sa poata face fata la orice situatie. Intrucat masina nu are nevoie urgent de interventii la caroserie, ma gandesc sa incep cu motorul. Vreau sa schimb filtrul de aer cu unul mai performant, evacuarea integrala si eventual un soft performant. Urmeaza suspensia de la Calmini , barile si rotile, ceva pentru recuperare. Orice sugestie este mai mult decat binevenita. Va multumesc! Daca te preocupa sa faci modificari intra pentru documentare pe http://www.dtrn.ro/?section=showarticle&article=464, poate te va ajuta . Numai bine :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Upgrade Suzuki Samurai Asa am avut si eu pe samuraiul meu cand l-am luat: cauciucuri de 265. da bine prin oras intr-adevar dar iti zgaltaie creierii cand dai cu ea prin gropi; pe la viteze mari cand imi intra noroi sau zapada in jentile alea intoarse, dupa ce dadeam in vreo groapa tremura masina cinci minute dupa. am vandut cauciucurile iar omu care le-a luat le-a pus direct pe un opel frontera(si e diferenta mare de gabarit intre cele doua masini); daca vrei teren puneti pe ea unele mai subtiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai elicoidalele rulz. punct :grin: Dap ... dupa ca am cantarit bine toate posibilitatile, dupa ce am rascolit netul in cautare de informatii, dupa ce am testat ce am gasit, am ajuns la vorba lu' Ionutzt ... "elicoidalele rulz. punct". Se potrivesc cel mai bine modului in care folosesc masina si bugetului de care dispun. Asa ca l-am inscris pe Sam la Suzuki Dojo ... la grupa mica :ypu ... de unde o sa iasa mai inalt, flexibil si cu un mers mai confortabil. Va primi si echipamentul necesar ... gume Ziarelli profil Simex 215/80/15 pe jante modificate si reductor 410. Pana acum este gata puntea spate. POZE ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai ... poze... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai Revin cu detalii pe masura ce avanseaza lucrarile. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai cand va fi gata si fatza o sa lucreze un pic mai mult suspensia :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai cit te costa modificarea cu elicoidalele? gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai cit te costa modificarea cu elicoidalele? Ai PM . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai gil.istrate@italtruckvr.ro gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Upgrade Suzuki Samurai Salut.....dar de suspensia Iron Man ce parere aveti? http://suzuki-4x4.ro/ro/ - acolo e prezentata OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate