mirciulica Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Va salut domnilor si bine v-am gasit, M-am inregistrat aici cu speranta ca ma puteti ajuta. De ceva timp ma chinuie gandul sa-mi iau Pajero cu 3 usi, singurul model care-mi place ca design este cel 2001 sau 2003. Am tot sapat pe sfantul net sa-mi gasesc masinuta si am si gasito, dar am ceva nelamuriri. masina am gasito pe mobile.ro si este din 2001 si are vre-o 56.000 km. Problema este ca aia pe site spun ca este euro 1 ca norma de poluare, ceea ce ar insemna o taxa de inmatriculare de 20.000 euro in acelasi timp, am gasit una din 2003 cu aceeasi motorizare 3,2 diesel DI-D care cica este euro 3 care vrea o taxa de 1300 euro. Pana la urma acele modele care au motoare 3,2 DI-D sunt euro3 sau euro1? Alta rugaminte pe care o am este catre un propietar de Pajero 3 usi, este sa ma lase sa vad masina de aproape, nu vreau sa o conduc sau ceva de genul, ci doar sa o vad mai de aproape, ca si finisaje si sa ma lumineze in ale lui pajero cu 3 usi etc. Multam anticipat! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Ii Euro 3 sigur. Probabil au gresit ei la tastat... Daca te intereseaza o babutza, adica un Pajero din `85 cu `83, te pot ajuta. Astea mai noi nu au prezentat interes pt. mine :grin: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Ma cam sperie gandul sa nu am o surpriza, masina e undeva la 13.000 euro, si daca-mi baga o taxa daia m-a linistit de tot. Mai bine o iau noua. Dar ce parere ai de motoare de 3,2 diesel? Sunt bune? Bube ascunse? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Re: Pajero 2001 3,2 diesel mirciulika, depinde de ce vrei sa faci cu masina pt familie sau pt off road ca si eu am fost cu aceeasi intrebare ca si tine uite viewtopic.php?f=6&t=3896 si am ajuns la asta dupa ce m-am comvins de ceea ce vreau sa fac viewtopic.php?f=19&t=4121 succes la achizitie :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted October 15, 2008 Author Share Posted October 15, 2008 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Va salut, Am nevoie de o masina care sa mearga, despre familie, foarte rar am nevoie sa mai iau 2 persoane, despre offroad, imi place ideea dar nu am timp niciodata sa fac asa ceva. Joob-ul pe care-l am imi va cere sa merg foarte mult pe trasee destul de dificile, unde voi avea nevoie de o masina care sa treaca. Nu sant genul de om care sa faca drum prin padure, dar daca este deja facut de cineva am nevoie sa ma ajute masina. Eu vreau sa stiu detalii despre masina in sine mai ales despre fiabilitate. Vad ca era sa-ti iei acelasi model pe care-l vreau eu, doar ca eu il vreau automat. Doamne ce-mi place masinuta asta. Este adevarat ca visez la un bolid ca al vostru care sa ma ajute oriunde dar din pacate asa ceva nu cred ca voi face din pricina timpului. Daca o sa am timp, am sa-mi mai iau una de 92-95 si o sa incerc sa ma aliniez randurilor voastre. Pana atunci, Mari respecte si astept indrumari Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Chiar nu e nimeni p-aci cu motorizarea asta? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cristidracu Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Salut! Eu am motorizare de 3.2 DI-D (euro3) - automata, 3 usi, 2004. Dar masina o ma doar de 2 luni si nu prea pot sa iti ofer prea multe amanunte despre motor. In mare pot sa iti spun ca e ca un tractor sau tanc :) , am incercat-o pe teren.. nu f accidentat si se descurca de minune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Salut, spune-mi te rog, am sanse sa o vad mai de aproape? Nu am nevoie sa o conduc ci doar sa o vad mai in detaliu. Multumesc anticipat! :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Am inteles perfect ce ai vrea, dar asta nu-ti place? viewtopic.php?f=28&t=4793 Vorbeste pe pm cu kecske ca nu stiu daca-l mai are. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Multam pentru sfat Astral2000 :h5 dar nu-i de mine. Vreau sa ma duc eu sa o iau din Germania. Ce sa-i faci? Mi-a picat cu tronc modelul asta scurt. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cristidracu Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Pajero 2001 3,2 diesel Poti sa vii sa vezi tractorasul meu. Ti-am dat mesaj privat cu nr meu de tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts