ovidip Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 salut! m-am hotarat sa va impartasesc una din cea mai recenta inginerie/gaselnita facuta pe Lupik, poate sunt sau vor fi si altii in situatia mea si trebuie sa scape usor din incurcatura:wink: la prima iesire dupa ce i-am schimbat garnitura de chiulasa (mai mult ca sigur ca nu i-am potrivit intinzatorul de la curea in locas si l-am strans drept intr-o parte), tocmai ce trecusem de Pitesti, la vreo 15/20km se aprinde becul de la acumulator, repede trag pe dreapta, salt capota si ma ia inima...... intinzatorul cazut pe fulia ventilatorului, prezonul care il tine rupt in interiorul carcasei de la pompa de apa, cureaua varza 2 caneluri, caz de targa/platforma, deja ma vedeam sus pe ea calare:old. stau un pic sa-mi treaca palpitatiile, transpiratia si incerc sa judec un pic la rece si-mi aduc aminte de ce vazusem prin tineretile mele, pe la diferite acareturi, tractoare... desfac surubul de sus de la alternator, scot un lemn din masina si toporul, cioplesc putin si il intepenesc intre bloc si alternator pana se intinde cureaua, plec asa si fac Capatinii si ajung cu bine retur la Bucuresti fara probleme. acasa confectionez 2 buc de platband identice, gaurite la dimensiunea ideala pt a sta cureaua intinsa, schimb cureaua veche si merg acum bine-merci fara intinzatorul original pe arc doar cu (virgula) cureaua intinsa la mana de cele 2 platbande. nu zic ca este solutia ideala/optima, dar este un compromis excelent, care scuteste demontarea pompei de apa, etc, etc. si o gramada de manopera ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate