suvi Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Dupa ce am trecut de la y 60 lwb pe y61 lwb acum am trecut iar pe y60 lwb. Ieri am adus-o din Spania (de langa Malaga) am venit fara probleme 3600km . Recomand celor care vor o masina (oridecare)fara rugina sa mearga in Spania. Problema e ca nu o poti cumpara daca nu ai N.I.E. adica numar de identificare spaniol un fel de CNP. Pana la urma am cumparat-o pe numele unui prieten ce are acest N.I.E. si el mi-l vinde mie. Am scos numere si asigurare pe doua luni. Singura problema la aceste masini e ca au stat mult la soare, se vede pe volan, chedere, scaune,etc dar astea le rezolv eu. Preturile dupa parerea mea sunt ok, acesta are 165000 km din 1995 si l-am luat cu 4100 euro , i-am tot pus direct cauciucuri noi BFg At 31x10.5x15 care acolo sunt 115 euro/buc plus i-am schimbat acolo toate filtrele si uleiurile inclusiv diferentiale.Cauciucurile ce le avea nu erau rele dar erau coapte de soare. Prin gaurile din sasiu daca dai cu lanterna vezi vopseaua de fabrica nu rugina. Masina am gasit-o pe https://www.milanuncios.com/motor/ unde la categorie scrieti todotereno iar restul stiti Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania sa o stapanesti sanatos, arata bine masina! E poate marele meu regret ca nu am avut si Y60 LWB dupa ce am avut un Y60 SWB am trecut la Y61 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Multumesc, eu am nevoie de lwb deoarece am cutia cu sertare in spate care se poate transforma in pat de doua persoane, am sirocou ca sa pot dormi si iarna (am mai dormit iarna de vreo 4 ori fara probleme). Pt. off road este mai bun swb dar eu nu fac off road, eu umblu pe forestiere la serviciu si o folosesc pt a merge la vanatoare si in excursii. Mie y60 imi sunt tare dragi, y 61 din 2006 ce l-am avut era foarte ok dar nu imi placea. Asta vreau sa il tin cel putin vreo 8 ani. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania sa te poarte sanatos si voinic :wink: baga-i si un tratament cu ceara inainte de fiecare iarna. mai ales acum prima data, inainte sa faca, cunostinta cu sarea romaneasca, baga si vaselina/smagulina in sasiu/praguri/portiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Multumesc, iti reamintesc ca invitatia ramane valabila.Ai scris ca farurile nu luminau bine, ce becuri ai pus? sa pun si eu. Pe ala al tau erau becuri de plus 100% (50 ron bucata) , ai pus ceva mai bune? multam. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania farurile, le-am.... curatat bine... acum se vede ok, nu am schimbat becurile, nu vreau sa bata nici prea tare fiind inaltata binisor masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Sa te poarte sănătos! Ma bucur ca pana la urma ai găsit ceva ce îți place. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Bafta multa D-L Suvi!Ai o masina minunata,ff frumoasa,....dar totusi nu e Defender! :-)))Bafta!SA ai noroc la ea!!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Multumesc, defenderul stiu ce e , am avut (cosmar), de ce a ramas y60 la poza TA de avatar? de ce e y60 in semnatura ?doar l-ai vandut pune DEFENDER HA HA Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Si probabil ca in afara ca n-are rugina, nici prea mult off-road n-a vazut... ;) Multi km fara probleme ! 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Re: Patrol y60 LWB din Spania Multumesc, defenderul stiu ce e , am avut (cosmar), de ce a ramas y60 la poza TA de avatar? de ce e y60 in semnatura ?doar l-ai vandut pune DEFENDER HA HA Ai dreptate tatucu,trebuie sa schimb avatarul! Bafta iti doresc inca odata!!!!!!!!.........si nu e 'cosmar' Deful! :grin::grin::grin: De abia am asteptat raspunsul tau! :banana :-) Editat Decembrie 8, 2016 de patroler Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Volanul meu in partea de sus e roasa si coapta de soare, as vrea sa pun alt volan. Stie cineva ce volan potriveste, cate nuturi,la ce dimensiuni sa ma uit daca iau un alt volan ? Am gasit acest volan dar nu stiu daca potriveste : https://www.olx.ro/oferta/volan-sport-victor-pulsar-ID2kxEF.html multumesc anticipat. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania mergi la un taqpiter si ti-l va imbracas in peleu de va arata mai bine ca nou !!! volanele de turisme au dimensiuni mai mici, noi la offroad folosim volane mai mari ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 (editat) Re: Patrol y60 LWB din Spania Am gasit un volan de terrano ce stiti , potriveste? ms Nu imi plac alea imbracate in piele ci doar care is de fabrica. Editat Decembrie 26, 2016 de suvi Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania La axul coloanei se potriveste ( am folosit recent o coloana de terrano cu bucsa de la un volan de Y60 ) . Nu am apucat sa compar peria de la claxon ca n-a fost cazul ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Am gasit un volan de terrano ce stiti , potriveste? ms Nu imi plac alea imbracate in piele ci doar care is de fabrica. poti pune o poza cu ceea ce ai acum pe masina? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Patrol y60 LWB din Spania Da, multumesc de intentia de a ajuta. Asta e volanul copt de soare : si pe asta as vrea sa-l pun https://www.olx.ro/oferta/volan-nissan-terano-patrol-ID7B8SS.html#df33a72a6d Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Re: Patrol y60 LWB din Spania VINERI 13 , merg regulamentar si intr-o curba apare un autobuz ce franeaza si vine ca sania si imi f*** una de imi strica tot lateralul spate stanga inclusiv janta, barile din spatele puntii is indoite etc etc, pun maine poze.............eh nu am voie sa ma bucur de ceva ca hop pocinogul. Editat Ianuarie 13, 2017 de Astral Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Re: Patrol y60 LWB din Spania ... a dracu' noroc ce-ai avut ... bine ca nu te-a luat in usa ta ... nu ca nu te-ar fi protejat masina ... asa proasta si puturoasa cum zice lumea ca e ... Ceva sasiu atins ? Editat Ianuarie 13, 2017 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Patrol y60 LWB din Spania pune niste poze si de am ceea ce iti trebuie, iti donez cu draga inima ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Patrol y60 LWB din Spania Sasiul nu e atins, am fost la service sa vad daca e deplasata puntea, nu este desi o bara din spatele puntii e stramba.Nissan4x4 multumesc de intentie.Mai am oglinda stanga sparta. Iata ceva poze: Luni sunt programat sa merg la asigurator sa faca poze si evaluarea Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Patrol y60 LWB din Spania Overfenderele ti le donez eu . De asemenea o sa caut si o bara pachard spate , desi aia e o teava subtire si cred ca ar trebui indreptata si ranforsata , ocazie cu care o poti face si reglabila . E unul din punctele slabe ale masinii ( Pachardul spate si tendoanele spate). Aripa spate, din nefericire nu am .. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Patrol y60 LWB din Spania Intentia se (pedepseste in lege) plateste, multumesc de intentie, gasesc o solutie sa-ti trimit o palinca de Maramu. Overfendere am, ca am o caroserie in curte de pe care am vandut ca prostu piese ca am zis ca nu mai ma intorc la y60 de la y61. Am nevoie de o oglinda stanga ca deh.... le-am vandut cu 300 ron ambele de pe masina de rezerva. Acu sa vad ce zic cei de la asigurari cum il repar? in ce service? am inteles ca mai e o varianta sa imi ofere o anumita suma si sa o fac in regie proprie. Bara aia stramba asa a zis si tinichigiul ca se poate indrepta. Ce ma bucura e ca nu sa deplasat puntea sau strambat sasiul si sistemul de rulare e ok. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Patrol y60 LWB din Spania Sa verifici foarte minutios daca 'ai castigat' o bataie radiala la fata capului de planetara spate . Se verifica cu comparatorul masurand pe fata bine curatata a talerului . Daca ai abatere radiala , ar fi foarte indicat sa nu o lasi asa ca o sa rontaie rulmentul de-a pururea si in vecii vecilor . Se repara prin inlocuirea planetarei , cel putin . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Ianuarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: Patrol y60 LWB din Spania Am sa verific, cum imi recomandati sa repar bushitura? am gasit pe olx element de reparatie : https://www.olx.ro/oferta/aripa-spate-nissan-patrol-gr-i-y60-gr-ID4UYks.html#e04f0061e8 ce ziceti e ok? Usa am, dar aripa spate pe caroseria ce o am e cam ruginita, nu as pune-o. Oglinda noua mai gasesc undeva sau sa ma orientez spre second? ms. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate