Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

transformare mercedes 614 in 4x4

mariusoi

Postări Recomandate

va salut , anul trecut am cumparat un mercedes 614d motor om904 LA, anul asta am gasit un mercedes 814DA 4x4 cu cabina arsa bine , l am cumparat si pe asta iar acum as vrea sa mut pe 614 axa fata cu diferential si cutia de transfer .axa spate este mai problematic si am cateva dubii, are franele pe saboti , eu la 614 le am pe discuri avand abs.

am cautat pe vin dedodez ambele serii iar la diferentialul spate sant rapoarte de transmisie diferite . oi putea sa schimb numai pinioanele sa fac acelasi raport de transmisie?

altceva ce imi pare rau este ca 814 are diferential blocabil iar axa dupa 614 nu , dar ma gandesc ca fiind 4x4 nu o sa il folosesc f des ca nu amde gand sa fac merg prin mlastini.

ce parere aveti?

814 DA.doc

614D.doc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: transformare mercedes 614 in 4x4

am vazut ca la 814 frana de mana de mana e pe cablu cu maneta iar la 614 este pe aer ca la camioane de asta cred car fi mai buna puntea de 614.

a doua chestie este ca la 814 sant buteliile de aer mult mai mari ,aveti idee de ce?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

va salut , am cumparat pompa hidraulica si priza de putere . am golit cutia de viteze de la 614 am montat priza de putere am pus uluiul dar nu ajungea pana la busonul de umplere si mai trebuia comoletat dar nu mai aveam am zis sa scot de la 814 1l sa completez adr ce sa vezi era uleiul rosu iar la 614 era galben .

ce ziceti care o fi cel indicat galben sau rosu? de amestecat zic sa nu le amestec.

Link spre comentariu

Trebuie sa pui uleiul recomandat pentru cutia respectiva iar asta o afli la reprezentante mercedes sau in oil ghidurile firmelor producatoare de uleiuri. Nu poti fi sigur ca uleiurile din cutii au fost puse corect, eu am gasit in cutie ulei galben(80w90) si defapt ea trebuia sa functioneze cu rosu(ATF). Acelasi model de cutie poate sa functioneze cu ATF pana la o serie de fabricatie si dupa seria respectiva sa se treaca la 80W90 sau alt indicativ. In nici un caz sa nu le amesteci.

Editat de maxian paul
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare