Caphonne Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Salut, stie cineva ce trebuie facut, reparat sa mearga si pe treapta 1 si 2.La mine merge doar pe 3 si 4 care sunt destul de zgomotoase plus ca mori de cald in masina. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Re: Aeroterma functooneaza doar pe treapta 3 si 4... Salut, stie cineva ce trebuie facut, reparat sa mearga si pe treapta 1 si 2.La mine merge doar pe 3 si 4 care sunt destul de zgomotoase plus ca mori de cald in masina. Verifica rezistenta spiralata de nichelina. Asa am patit si eu la Toyota. :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Re: Aeroterma functooneaza doar pe treapta 3 si 4... Salut , undeva , pe corpul aerotermei , asa e la toyo , exista o piesa demontabila , 2 suruburi , care piesa contine 3 rezistente de nichelina , daca la tine merge doar pe treapta 3 si 4 una sau chiar 2 rezistente sunt arse , poti incerca sa le mesteresti (lipesti) sau sa le inlocuiesti cu rezistente ceramice.Pe un forum dedicat Daihatsu cred ca poti gasi si valorile acelor rezistente ceramice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma Daca sunt pe corpul aerotermei este ok pentru ca am acces mai usor, restul de masuratori, lipituri si altele le rezolv la serviciu. Multumesc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma la 3 si 4 merge si la mine, Capo, sa-mi zici si mie cum ai rezolvat, te rog. Daca poti sa pui foto de ti le-am trimis azi cu radiatorul meu modificat ca sunt dator aici pe forum Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma Ai pus un alt radiator răcire? Ma interesează și pe mine, pls explica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma O sa atasez eu tot intr-un topic separat, un pic de rabdare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma Cu aeroterma nu am rezolvat inca pentru ca nu am apucat sa o desfac, cum rezolv anunt tot detaliat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma Este un bloc cu niste rezistente spiralate, probabil pline de praf. Ai grija cand le extragi sa nu le rupi mai rau decat sunt. Piesa se gaseste si noua si nu era f scumpa, cautasem eu preventiv pentru Rocky. Banuiesc ca e la fel si la Feroza. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma Am revenit după mult timp dar am revenit, am demontat piesa, se afla pe corpul aerotermei în partea de sus, la mine are doua spire întrerupte mâine o sa le lipesc și după montaj va spun dacă este ok. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 8, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2017 Re: Funcționare defectuoasă aeroterma Problema rezolvata, aeroterma functioneaza pe toate 4 treptele. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate