sososs Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Salut, Un prieten bun vrea sa isi ia ptr la tara o Toyota Hilux Mk2 din 1984, motor 2,4 diesel simplu, nu turbo. Vrea sa puna roti de 33 pe ea, urmand sa fie folosita exclusiv pe drumuri de tara, munte, carat una alta pe acolo. El nu are pic de experienta cu 4x4, eu nu am pic de experienta cu Toyotele. Orice sfat, parere ar fi bine venita. multumesc Editat Decembrie 8, 2016 de sososs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 masina respectiva s-ar putea sa fie mai scumpa ca una actuala ..... 2,4 d simplu si 33 e o combinatie foarte foarte lenta , masina nu are putere altfel o masina de asta ingrijita si intretinuta e bijuterie , super super fiabila Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 masina respectiva s-ar putea sa fie mai scumpa ca una actuala ..... 2,4 d simplu si 33 e o combinatie foarte foarte lenta , masina nu are putere altfel o masina de asta ingrijita si intretinuta e bijuterie , super super fiabila ca fiabilitate ma interesa mai mult .... nu stiu cum se prezinta puntile de Toyota la off road, respectiv ansamblul motor/cutie/reductor ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 Eu nu as monta 33-uri nici la 2.4 cu turbo, maxim 235/85/16. Mecanic nu pica, doar daca proprietarii chiar si-au batut joc de ea, probleme cu rugina, ca la mai toate jap. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 Salutare , Pe hilux-ul meu , ce este drept este mai nou , din '94 si are punte rigida , am incercat urmatoarele : 33X12,5r15 jAntE cu et-25 ..la viraj stanga freca in aripa in partea catre usa daca era putin inclinata masina , iar la viraj maxim dreapta freca in bara de conexiune dintre caseta de directie si punte , pe incrucisari mai mari freca in aripi in draci in partea dinspre "cabina" . cu cauciucurile astea (kumho mt) simteam o lipsa mare de putere , consum exagerat si inafara aspectului nici un castig , doar uzuri mai mari. 235X85r16 cu jAntEle de fabrica nu freaca in nimic , doar la incrucisare foarte mare putin in aparatoarea de plastic , aceea pentru noroi de la aripa (continental at) consum bun silentioase . 255x85r16 cu jAntE de fabrica si flanse de 30 mm la incucisari freaca destul de tare in aripa fata , putin si in patrea din spate la bena , consum bunicel relativ silentioase (toyo open country mt) comportamen foarte bun in teren ,mai multe pliuri pe lateral , dar cu toate astea am reusit sa tai grav de tot unul dintre ele . masina mea are suspensie OME +5 Acesta este un "re-post " dintr-un topic mai vechi . Editat Decembrie 8, 2016 de Astral JANTE, nu jenti, nu genti sau alte vuitoane ! La naiba, suntem pe un forum auto, totusi !!! nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Decembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 multumesc de sfaturi ma intereseaza mai mult fiabilitatea modelului respectiv; ce "renume" are motorul si setup-ul. gume poate pune mai mici daca nu duce 33 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 Salut. Hai sa ii dau eu un hilux din 94, englezoi, cu motor de 3.0. Masina bijuterie. Suspensii, roti MT, troliu Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 Salut. Hai sa ii dau eu un hilux din 94, englezoi, cu motor de 3.0. Masina bijuterie. Suspensii, roti MT, troliu ii zic, dar nu vrea automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 Salut. Hai sa ii dau eu un hilux din 94, englezoi, cu motor de 3.0. Masina bijuterie. Suspensii, roti MT, troliu Vezi ca nu vorbiti despre aceeasi masina . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984 ii zic, dar nu vrea automata si eu am zis asa... dar cum is mai lenes, dupa ce am dat de automata nu mai vreau altceva... Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate