Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

opinii Toyota Hilux MK2 din 1984

sososs

Postări Recomandate

Salut,

Un prieten bun vrea sa isi ia ptr la tara o Toyota Hilux Mk2 din 1984, motor 2,4 diesel simplu, nu turbo.

Vrea sa puna roti de 33 pe ea, urmand sa fie folosita exclusiv pe drumuri de tara, munte, carat una alta pe acolo.

El nu are pic de experienta cu 4x4, eu nu am pic de experienta cu Toyotele.

Orice sfat, parere ar fi bine venita.

multumesc

Editat de sososs
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: opinii Toyota Hilux MK2 din 1984

masina respectiva s-ar putea sa fie mai scumpa ca una actuala .....

2,4 d simplu si 33 e o combinatie foarte foarte lenta , masina nu are putere

altfel o masina de asta ingrijita si intretinuta e bijuterie , super super fiabila

Link spre comentariu

masina respectiva s-ar putea sa fie mai scumpa ca una actuala .....

2,4 d simplu si 33 e o combinatie foarte foarte lenta , masina nu are putere

altfel o masina de asta ingrijita si intretinuta e bijuterie , super super fiabila

ca fiabilitate ma interesa mai mult ....

nu stiu cum se prezinta puntile de Toyota la off road, respectiv ansamblul motor/cutie/reductor ...

Link spre comentariu

Eu nu as monta 33-uri nici la 2.4 cu turbo, maxim 235/85/16. Mecanic nu pica, doar daca proprietarii chiar si-au batut joc de ea, probleme cu rugina, ca la mai toate jap.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Salutare , Pe hilux-ul meu , ce este drept este mai nou , din '94 si are punte rigida , am incercat urmatoarele :

33X12,5r15 jAntE cu et-25 ..la viraj stanga freca in aripa in partea catre usa daca era putin inclinata masina , iar la viraj maxim dreapta freca in bara de conexiune dintre caseta de directie si punte , pe incrucisari mai mari freca in aripi in draci in partea dinspre "cabina" . cu cauciucurile astea (kumho mt) simteam o lipsa mare de putere , consum exagerat si inafara aspectului nici un castig , doar uzuri mai mari.

235X85r16 cu jAntEle de fabrica nu freaca in nimic , doar la incrucisare foarte mare putin in aparatoarea de plastic , aceea pentru noroi de la aripa (continental at) consum bun silentioase .

255x85r16 cu jAntE de fabrica si flanse de 30 mm la incucisari freaca destul de tare in aripa fata , putin si in patrea din spate la bena , consum bunicel relativ silentioase (toyo open country mt) comportamen foarte bun in teren ,mai multe pliuri pe lateral , dar cu toate astea am reusit sa tai grav de tot unul dintre ele .

masina mea are suspensie OME +5

Acesta este un "re-post " dintr-un topic mai vechi .

Editat de Astral
JANTE, nu jenti, nu genti sau alte vuitoane ! La naiba, suntem pe un forum auto, totusi !!!
nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Salut. Hai sa ii dau eu un hilux din 94, englezoi, cu motor de 3.0. Masina bijuterie. Suspensii, roti MT, troliu

Vezi ca nu vorbiti despre aceeasi masina .

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare