Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Re: Schimbare radiator Daihatsu Feroza cu radiator de Dacia 1310 !! tu stii mai bine....:grin: tu ai vrut sa intri ca la scoala ...pe intrarea profesorilor...mai greu.....eu folosesc intrarea elevilor:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 21, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Re: Schimbare radiator Daihatsu Feroza cu radiator de Dacia 1310 !! Cam asa e iesit. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni010xx Postat Aprilie 24, 2017 Partajează Postat Aprilie 24, 2017 Re: Schimbare radiator Daihatsu Feroza cu radiator de Dacia 1310 !! Cam asa e iesit. Asa a iesit de la cei care fac radiatoare ? Cam din topor, parca s-a lucrat la el pe marginea santului. Cat a costat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 24, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2017 (editat) Re: Schimbare radiator Daihatsu Feroza cu radiator de Dacia 1310 !! Nu, aici este un radiator de Feroza in care au fost montati alti faguri, am scris mai sus....nu am apelat la cei face fac radiatoare de la 0, cost mare raportat la cat folosesc eu masina.Ce vezi in poza arata urat dar isi face treaba, este mai mare, mai lat, fagurii in perfecta stare, nu sunt astupati cu mizerie, baietii lucreaza bine radiatoare mari de camioane, autocare, instalatii mari de aer conditionat, ce mi-au facut mie a fost asa un nimic.... Editat Aprilie 24, 2017 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Re: Schimbare radiator Daihatsu Feroza cu radiator de Dacia 1310 !! de la cei care fac radiatoare de la zero iese cu totul si cu totul alfel :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 26, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2017 (editat) Re: Schimbare radiator Daihatsu Feroza cu radiator de Dacia 1310 !! Asa este eu am vrut sa am o bucata din Dacia pe Feroza :)) Cine dorește poate sa întrebe și le prezint oferta celor doua firme care au binevoit sa răspundă, prețul se calculează pe suprafața. Editat Aprilie 26, 2017 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George04 Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 Re: Schimbare radiator Daihatsu Feroza cu radiator de Dacia 1310 !! Salut ! E cineva de prin Brasov care a facut aceasta operatie si ma poate ajuta si pe mine? multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate