Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

fuleaza masina in accelerare

joker

Postări Recomandate

Re: fuleaza masina in accelerare

Ce vrei sa spui prin ''fuleaza''?

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

VCU este reconditionat(deblocat de mine acasa)

rulmentii din fata si spatele lui schimbati

bucsi diferential spate schimbate

bucsa de balans de la IRD am schimbat si aia azi

Link spre comentariu

VCU este reconditionat(deblocat de mine acasa)

rulmentii din fata si spatele lui schimbati

bucsi diferential spate schimbate

bucsa de balans de la IRD am schimbat si aia azi

Pai daca ai dat jos contragreutatea si n-ai mai montat-o,cu singuranta asta ar fi cauza. Prin definitie, contragreutatea aia asta face, preia vibratile si le uniformizeaza.

Link spre comentariu

Da poate, deaia intreb ca nu mai stiu ce sa fac cu ea, dar merge de jumate de an fara contragreutate si nu am simtit sa trepideze doar la diferente de nivel, acuma face rau peste 60 km/h si sub doar la acceleratii bruste

Link spre comentariu

Scuze pentru sfatul dat. Abia după ce am recitit am văzut că omul a dat contragreutatea jos....

Editat de alin75

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

Da poate, deaia intreb ca nu mai stiu ce sa fac cu ea, dar merge de jumate de an fara contragreutate si nu am simtit sa trepideze doar la diferente de nivel, acuma face rau peste 60 km/h si sub doar la acceleratii bruste

Cum adica la diferente de nivel? Ceva nu e in regula. Oricum, daca piesa respectiva a fost pusa acolo, nu inteleg de ce nu ai montat-o la loc,ca doar nu degeaba a fost proiectata . Exista ca si piesa separata daca vrei sa montezi una noua.

Link spre comentariu

a fost deteriorata, cauciucul de la ea era distrus, as lua-o dar sa stiu ca de la ea imi fuleaza asa masina, ca si cand ai avea o anvelopa cu sarma rupta pe banda de rulare

Link spre comentariu

cineva a proiectat si construit masina aia...

pe ce te-ai bazat când ai eliminat piesa aia?...

am auzit de oameni care dau cardanele jos, scot o roată, un injector, totul ca să consume mai puțin!

pe urmă zic că mașina e proastă, are probleme :wink:

așa și ițic, i-a murit măgarul tocmai când îl dresase să nu mai mânânce

:uameni

Link spre comentariu

Cauta in zona ta un centru de dezmembrări care aduce freelander, te uiți sa nu fie copt cauciucul (vezi ca mai era un coleg, care cu ceva timp in urma prinsese cauciucul cu holsuruburi!!!) si ai rezolvat treaba! Nu poate sa fie o avere.

Link spre comentariu

Colegule, se pare că m-ai înțeles greșit... nu am căutat să văd dacă tu ești cel care încerca să-l prindă cu holsuruburi... Dar realizezi la ce viteza de rotație este supus? De asta am spus să verifici să nu fie cauciucul copt

Nici o secundă nu m-am gândit că încerci astfel de improvizații!

Editat de alin75

Link spre comentariu

L-am prins cu holsuruburi, se rup

L-am lipit cu poxipol, se rupe, deaia l-am dat intr-un final jos, nu pentru ca asa am vrut eu

Te costa piesa 650 de lei la noi noua.Poate afara e mai ieftina, nu stiu,google-it. Asta (si nu numai) nu este o masina care sa o lipesti cu poxipol sau sa bagi suruburi in ea. Se strica ceva, schimbi cu o piesa buna si gata. Daca montezi piese bune si ai necazuri,atunci e o problema,dar nu poti sa lipesti masina cu scotch si sa spui ca nu functioneaza ca una noua, parerea mea. Spor!

Link spre comentariu

Rotile au fost echilibrate recent toate 4 ?, daca nu cu asta ar trebui sa incepi((ca am mai vazut baieti economicosi care echilibrau doar fata ca cica ajunge(nimic mai fals), cat despre piesa respectiva e mai ieftina in Anglia

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Am comandat VCU-ul de la Roman, after-market, nou 560 lei, vine pe maine, rotile nu le-am echilibrat de 7000 km, nici unghiul de fuga, doar ca atunci cand scot din viteza nu mai face, deaia am eliminat problema de la roti

Link spre comentariu

Nu cred ca ii din anvelope pentru ca in liber, adica scoasa din viteza nu mai fuleaza, doar in sarcina.

Am comandat acuma cap planetara dinspre cutie stg + dr, doar acolo am putin joc si la bucsi bara stabilizatoare, dar de la bara stabilizatoare nu are cum sa fie, deaia intrebam daca potrivesc planetarele, dar cum nu mi'a raspuns nimeni, am comandat cap planetar inferior

Link spre comentariu

Nu cred ca ii din anvelope pentru ca in liber, adica scoasa din viteza nu mai fuleaza, doar in sarcina.

Poate sa fie orice componenta din transmisie, vreo bucsa sau pivot, cand este pe liber are comportament neutru iar in sarcina se poate deplasa de la pozitie. Verifica mai atent ce tine de articulatii fata/spate.

P.S.: descrie mai detaliat ce tip de miscare face masina cand ''fuleaza'', e ''betziva'' de fata, fuge spatele, intra usor in tangaj, ruliu...

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

La articulatii doar la bucsa bara stabiliz si antiruliu dr am putin joc, maine daca vine "cap planetar inferior" si daca am timp sa incerc sa le montez, sa vad daca dispare, sa nu mai iau degeaba piesele :-)

Link spre comentariu

Poate sa fie orice componenta din transmisie, vreo bucsa sau pivot, cand este pe liber are comportament neutru iar in sarcina se poate deplasa de la pozitie. Verifica mai atent ce tine de articulatii fata/spate.

P.S.: descrie mai detaliat ce tip de miscare face masina cand ''fuleaza'', e ''betziva'' de fata, fuge spatele, intra usor in tangaj, ruliu...

In sarcina (cand accelerez) incepe un "tangaj" stanga-dreapta mic ca si o trepidatie care creste odata cu viteza de deplasare, trepideaza toata masina, ca si cum ai avea probleme la ambreiaj, cand trepideaza cand ai lasa pedala

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare